Nu flyger vi hem!

Vad fort dessa fem dagar gick. Men det är väl alltid så när man trivs på semestern. Odd och jag kom verkligen in i semester-mood direkt. Vi har sovit ut, ätit gott (alltså pata negran här….), druckit en hel del sangria och blivit sådär nyförälskade som man blir när man är bortrest. Visst skiljer det sig lite när man reser med barn men inte så mycket. Det är mer skugga, hålla sig inne runt lunch och bada efter fyra. Men Gillis somnar ju sju så vi har haft ”vuxen-kvällar” varje kväll. Vi har pratat allvar vissa stunder och lekt charader och skrattat oss till tårar. Det har gått väldigt bra att umgås två familjer under samma tak. Dels är Elaine, Gustav och Matheo en rolig och enkel familj att umgås med, men sedan har vi gjort lite olika saker på dagarna. Tror att det är viktigt.

Nu flyger vi hem!

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

These five days flew by. But I guess that’s what it’s like when you’re on vacation. Odd and I got into the holiday spirit immediately. We’ve slept in, had good food (I mean the para negra…), had a whole lot of sangria and fallen in love all over again as you tend to when you’re away. Sure, it’s a little bit different traveling with a baby but not a lot. We spend more time in the shade, stay in during lunch and then swim after 4 pm. But Gillis falls asleep at 7 so we’ve had ”grown-up evenings” each night. We talked about serious stuff, played charades and laughed until we cried. It’s worked really well to hang out as two families under one roof. Partly because Ealine, Gustav and Matheo are a fun and easy family to spend time with, but then we’ve also and a chance to do our own thing during the day. I think that’s important.

Now it’s time to fly home!

[/showhide]

20140531-092645-34005132.jpg

20140531-092635-33995308.jpg

20140531-092711-34031351.jpg

20140531-092711-34031563.jpg

20140531-092712-34032212.jpg

20140531-092711-34031936.jpg

 1. Emma skriver:

  Asså Gillis kinder! Tant varning här men hur gosiga ser de inte ut? 😀

 2. Hej fina bella!! Vad roligt att du gillar dulce de leche! det kommer nämligen från mitt älskade hemland, Argentina. Jag kommer från buenos Aires, Argentinas huvudstaden. Du borde komma hit någon gång och lära känna Argentina, vi har alla klimat, Patagonien i södra argentina, Mendoza och sina fantastiska viner ( som odd har pratade i sin blogg) och mycket mer, det är darför det kallas den sydamerikansk Paris. här har vi massa olika dulce de leche varianter, och ja, det e kondenserad mjölk, fantastisk gott!. hoppas att du kommer hit någon gång! det e Tango, dulce de leche och kött landet, så att det låter inte så dumt ;). beundrar dig och blir glad att bara komma in i din blogg (trots min 37 bast) önskade att jag var lika drivande som du. Fina Bella (bella betyder sot på spanska) hoppas att jag du skriver någon gång om Argentina eller kommer hit 🙂 , kanske lära dig några Tango steps,

  kram,

  Julieta

 3. Hej fina bella!! Vad roligt att du gillar dulce de leche! det kommer nämligen från mitt älskade hemland, Argentina. Jag kommer från buenos Aires, Argentina huvudstaden. Du borde komma hit och lära känna Argentina, det har alla klimat, Patagonien i södra argentina, Mendoza och sina fantastiska viner ( som odd har pratade i sin blogg) och mycket mer, det är darför det kallas den sydamerikansk Paris. här har vi massa olika dulce de leche varianter, och ja, det e kondenserad mjölk, fantastisk gott!. hoppas att du kommer hit någon gång! det e Tango, dulce de leche och kött land, så att det låter inte så dumt ;). beundrar dig och blir glad att bara komma in i din blogg (trot min 37 bast) önskade att jag var lika drivande som du. Fina Bella (bella betyder sot på spanska) hoppas att jag du skriver någon gång om Argentina eller kommer hit 🙂 , kanske lära dig några Tango steps, kram, Julieta

 4. Hej Blondinbella! skulle bara fråga om du fått min adress och skicka produkten easy wax. För jag fick ett mail från dig att jag skulle skicka adress så jag skickar den här också 🙂
  skicka den på denna adress:

  Leona Dragsten
  borsheden 182
  785 43 mockfjärd

 5. Alltså, dom där bebiskinderna! Ser sjukt mjuka och fluffiga ut <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..