God morgon!

Odd och jag kör varsin sovmorgon här borta. Igår sov jag ut till elva och jag antar att Odd gör likadant idag. Vi laddar batterierna. Gillis sov hela natten imorse, till klockan sju. Vill paketera ner spansk luft i en behållare och släppa ut hemma så kanske han fortsätter. När vi vaknade imorse så lekte vi med Matheo och Elaine som också klev upp tidigt, när det var dags för Gillis att sova igen så tog jag en promenad och här sitter jag nu. Gillis sover i vagnen och jag uppdaterar er.

Jag har gått igenom så många faser med det här landet. Alla bamseklubbar och baklängesmiddagar som barn, första riktiga resan med första pojkvännen, galna festnätter med vännerna och nu är jag här med min man och min son. Livet känns som en stor cirkel ibland. Idag är sista dagen här, det blir pedikyr, besök till stranden, läsa, bada med Gillis och dricka lite sangria.

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

Odd and I are taking turns sleeping in while we’re here. Yesterday I slept until 11 am and Odd gets to do the same today. We’re charging our batteries. Gillis slept through the whole night until 7 this morning. I want to bottle the Spanish air and release it at home to make it continue. When we got up this morning we played with Matheo and Elaine who were up early as well, then when it was time for Gillis to nap I took a walk and now I’m writing this. Gillis is asleep in the stroller and I’m updating you guys.

I’ve been through so many phases in this country. From the babysitter’s club and backwards dinners as a kid, to the first real holiday with a boyfriend, crazy party nights with friends and now I’m here with my husband and son. Life feels like a large circle sometimes. Today’s our last day here, we’re going for pedicures, then we’ll head to the beach for some reading and swimming with Gillis and a bit of sangria.

[/showhide]

20140530-093959-34799118.jpg

 1. zara skriver:

  Hej Bella!

  Jag har en fråga till dig som jag hoppas du kan svara på.
  Jag är 24 år ,egenföretagare (sen 2 år tillbaka). Och jag fick nyligen reda på att jag är gravid. Min Sambo och jag är stabila och allt känns otroligt,kul men samtidigt nervös och väldigt många tankar snurrar i mitt huvud. Tyvärr tänker jag också på vad omgivningen ska tycka ,om att jag är för ”ung” att jag kastar bort mitt liv osv. Vilket gör mig arg eftersom jag aldrig annars brytt mig och gått min egna väg. Min fråga är egentligen hur tankarna och hela graviditeten och mammarollen var och är för dig?. Och hur det går med ditt företag nu när du är mammaledig?. Tacksam för svar du är en stor förebild.

 2. Åh vad härligt med spansk luft! Avundas 🙂 jag hoppas det blir finare väder här snart..

 3. Sari skriver:

  Så härligt!

 4. Ni verkar ha det helt underbart i Spanien 🙂 Du får mer än gärna sprida lite spansk luft över Stockholm! En regning dag som denna är det så mysigt att kolla på semester bilder. Hur gick det att flyga med Gillis tycker ni? Gick det smidigt? 🙂 Kram

 5. Linda skriver:

  Är det där sittdelen till vagnen eller babyskyddet? Den ser så liten ut, han får knappt plats?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..