Möte med mäklare..

Nej ni behöver inte sätta i halsen. Vi har inte köpt något. Men visst kontaktade vi en mäklare här som fick visa oss runt till olika hus och lägenheter! Jag menar, vilken Hemnet-lover passar inte på att faktiskt få besöka semesterboenden när man ändå är här. Det är spännande att se vad man får för pengarna … Och vad nästa mål är att spara ihop till. Snacka om konkret motivation. Elaine och Gustav bor väldigt fint här. Verkligen ett ställe man skulle trivas på. Allt är enkelt här. Nybyggt, fräscht och barnvänligt. Och trots att det byggs mycket i Spanien så är det ändå högt tryck på grannlägenheterna. Det är flest norrmän, svenskar, ryssar och så hörde jag att kineser också hade investerat. Kul mix av kulturer (hade varit en dröm att få se hur varje familj inredde deras hem, olika stilar).

.. Men Odd och jag har nog landat i att vi är stadsmänniskor som trivs i skärgården bäst när det kommer till semestern så det får bli vårt nästa mål. Ett litet hus på Vindö. Åh.

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

A meeting with the estate agent… no need to raise your eyebrows. We haven’t bought anything. But we did contact a real estate agent who showed us a bunch of houses and apartments! I mean, what Homenet-lover doesn’t take the chance to look at vacation houses while abroad? It’s exciting to see what your money will get you … And to set a new goal to save up for. Talk about concrete motivation. Elaine and Gustav have a great place here. It’s a really a place you’d be happy in. Everything is easy here. Newly built, fresh and child-friendly. And even though there’s a lot of building going on in Spain there’s a lot happening in the neighboring apartments. Most Norwegians, Swedes, Russians and Chinese, I heard, invest here. It’s a fun mix of cultures (it would have been a dream to see how each family decorated their homes, the different styles).

.. But Odd and I have concluded that we’re city people who are the happiest in the archipelago so when it comes to holiday places that will be our next goal. A small place at Vindö. Oh.

[/showhide]

20140529-155556-57356385.jpg

20140529-155613-57373587.jpg

20140529-155613-57373791.jpg

 1. emma skriver:

  Vi har hus i Carvoeiro, Portugal sedan 10 år tillbaka! asmysigt. tycker portugal är trevligare än spanien 🙂

 2. elsa skriver:

  fantastiskt 😀 så spännande med nytt boende, hoppas ni får chansen att köpa ett utomlandshem snart 🙂

  LOVE FROM BARCELONA

  http://hesses.blogg.se

 3. Fanny skriver:

  Hej Bella,
  Undrar bara vilket märke klänningen är ifrån? Var kan man hitta den? Jättefin! /Fanny

 4. Åh gud vad härligt det ser ut! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..