Två år tillsammans!

Vi åkte vi fyra plus barn in till strandpromenaden idag för att äta middag, så mysigt. Odd köpte en hatt till mig utan att jag såg det. Det är han i ett nötskal ”såg den när vi fick förbi och tyckte att du skulle vara fin i den”. Min älskade man. Idag firar vi två år. Jag älskar dig så att det gör ont. Du är min bästa vän. Nu blir det hem och lägga barnen. Jag älskar att vara vuxen och ha en egen familj!

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

There were four us plus kids who went to the beach promenade for dinner tonight, so great. Odd had bought a hat for me without me noticing. That’s so Odd, ”I saw it when we passed by and thought that it would look goo d on you”. My beloved husband. Today we’re celebrating two years together. I love you so much that it hurts. You’re my best friend. Now we’re heading back to put the kids to bed. I love being an adult and having my own family!

[/showhide]

20140528-204409-74649140.jpg

 1. Frida skriver:

  Att ständigt skriva att man älskar att vara vuxen och älskar att ha familj osv, det är nästan som om du försöker övertyga oss läsare att du ÄR vuxen och så vidare. Att vara vuxen är ingen stor grej och det finns många i världen som får familjer osv. No big deal!
  För några månader skrev du att du älskar din kropp, varför skriver du så? Vad försöker du bevisa eller övertyga?

  Förlåt men det märks verkligen att du bara är 23 år och du behöver komma ner på jorden.
  Fast det tror jag att du gör snart. Det handlar trots allt om att vara mogen i sinnet och inte i skriften.

 2. My skriver:

  2 hela år, fantastiskt. 🙂 Grattis!

 3. Sanna skriver:

  Stort Grattis! Ni är så himla fina tillsammans. Kram!

  _En ny blogg om psykisk ohälsa(det må vara tjatigt med dessa ”mådåligtbloggar” men dom behövs). ”Man är inte sin/sina diagnoser”. Fast jo. Jag klarar liksom inte av vardagen. Emotionell instabil personlighetsstörning, ADHD, Depression och Panikångest_

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..