Första kvällen!

Åh vad mysigt vi hade igår. Vi gick till charken och köpte pata negra och andra spanska delikatesser. Man måste ju passa på när man är här! Sedan nattade vi barnen och satte oss utanför och drack sangria, åt gott och pratade om livet. Sedan sov vi som stockar. Elaine och Gustav bor verkligen fint, ska visa lite senare. Gillis sov till sju imorse, rekord. Måste vara något med Spanien! Tog ut båda barnen och lekte på gräset. Idag firar Odd och jag två år tillsammans. Dock har jag inte köpt något, har bett Gustav att lirka ut från Odd om han har det eller inte.. Jobbigt läge. Affärerna öppnar tio, får låtsas gå på ett ärende.. Odd sover fortfarande så jag kanske hinner.

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

Oh it was so lovely yesterday. We went to the store and bought pata negra and other Spanish delicacies. You have to while you’re here! Then we put the kids to bed and sat outside sipping sangria, enjoying the food and talked about life. After that we all slept like logs. Elaine and Gustav have a lovely house here, I’ll show you later. Gillis slept until 7 this morning, new record. It has to be something to do with Spain! We’ve taken both kids out to play on the grass. Odd and I celebrate two years together today. I’ve not bought anything, but asked Gustav to try and see if Odd wants something… awkward. The stores open at ten, I’ll have to pretend to run an errand.  Odd is still asleep so I might have time.

[/showhide]

20140528-090209-32529843.jpg

20140528-090251-32571110.jpg

 1. Det e inte bra att han står på sina ben och belastar själv redan!!!!
  Tänk på hans rygg!! Du behöver inte ha så bråttom med utvecklingen den kommer!!! Varva ner och följ utvecklingen i hans takt!!

 2. ida skriver:

  Åh vad härligt det ser ut som ni har :D! riktigt mysigt ju 😀 hiih!

 3. malin skriver:

  Fint nagellack!!!!
  Tom superdupersnyggt!! Ha de trevligt i alicante,:)

 4. Reena skriver:

  Du ser lycklig ut, härligt! Gillar dina solglasögon.

 5. Eva skriver:

  Hej, jag läste någonstans att du var utsatt för näthat, har du testat cybercrimekonsulterna? De har en hemsida där man kan få hjläp annars som jag hittade som heter nathat.info , kanske kan vara något för dig.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..