ANNONS

Första kvällen!

/

Åh vad mysigt vi hade igår. Vi gick till charken och köpte pata negra och andra spanska delikatesser. Man måste ju passa på när man är här! Sedan nattade vi barnen och satte oss utanför och drack sangria, åt gott och pratade om livet. Sedan sov vi som stockar. Elaine och Gustav bor verkligen fint, ska visa lite senare. Gillis sov till sju imorse, rekord. Måste vara något med Spanien! Tog ut båda barnen och lekte på gräset. Idag firar Odd och jag två år tillsammans. Dock har jag inte köpt något, har bett Gustav att lirka ut från Odd om han har det eller inte.. Jobbigt läge. Affärerna öppnar tio, får låtsas gå på ett ärende.. Odd sover fortfarande så jag kanske hinner.

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

Oh it was so lovely yesterday. We went to the store and bought pata negra and other Spanish delicacies. You have to while you’re here! Then we put the kids to bed and sat outside sipping sangria, enjoying the food and talked about life. After that we all slept like logs. Elaine and Gustav have a lovely house here, I’ll show you later. Gillis slept until 7 this morning, new record. It has to be something to do with Spain! We’ve taken both kids out to play on the grass. Odd and I celebrate two years together today. I’ve not bought anything, but asked Gustav to try and see if Odd wants something… awkward. The stores open at ten, I’ll have to pretend to run an errand.  Odd is still asleep so I might have time.

[/showhide]

20140528-090209-32529843.jpg

20140528-090251-32571110.jpg

36
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00