ANNONS

Readly en favorit

/

I januari så laddade jag ner appen Readly och sen dess har jag varit fast! Jag behöver inte längre packa ner tidningar och böcker av alla de slag inför resor. Nu inför resan till Alicante så slipper vi bära på extra tung packning och behöver inte välja vilka tidningar som ska packas ner i resväskan utan istället får man tillgång till över 4500 magasin och tusentals böcker direkt i mobilen eller surfplattan. Ett inlogg funkar på 5 enheter utan inbördes störning, upp till 500 nedladdade magasin och böcker offline per inlogg och 2 veckor helt gratis testperiod utan kortsignering eller bindningstid. Ni kan ladda ner appen här!

Just nu läser jag många barnböcker för Gillis men inredningstidningar är de som ligger 1:a på topplistan när det gäller läsning. Jag har hittat från flertal olika inredningstidningar inspiration till vår nya lägenhet! Vad läser ni mest, böcker eller tidningar?

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

In January I downloaded the app Readly and since then I’ve been hooked! I don’t need to pack magazines or books anymore before I travel. We don’t need to carry the extra weight on this trip to Alicante or pick which magazines to bring, because with Readly you can access over 4500 magazines and thousands of books in your phone or tablet. You can use your account on five different devices without problems, access up to 500 downloadable magazines and books per user and get a two week completely free trial period without having to give up your bank details or bind yourself to a time period. You can download the app here!

Right now I’m reading a bunch of children’s books with Gillis but personally, interior decorating magazines are on the top of the list. I’ve found a bunch of inspiration in different interior design magazines for our new apartment. What do you refer, books or magazines?

[/showhide]

10387580_10203070727721398_5007658044400331787_n

19
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00