ANNONS

Stora flaskor!

/

Nu sitter vi i bilen på väg mot Nyköping och Skavsta. Vår Volvo V60 går knappt att stänga för all packning, vagnen i bagageluckan (den är inpackad i en Stokke-väska) två resväskor i passagerarsätet. Jag sitter bak i mitten med Gillis på ena sidan i babyskyddet och våra två handbagage på andra sidan. Alltså.. Hur gör man om man har två barn?! Då behöver vi en större bil. I Alicante väntar en Nissan Juke. Odd tror inte att vi ryms i den. Det blir spännande med hur vi löser det hehe.. Men nu väntar en natt på Skavsta Hotell i alla fall. Flighten går 06.30 imorgon.

Förresten, jag har glömt att visa nya LCC-produkter, stor shower gel och lotion :- )

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

Now we’re in the car on our way towards Nyköping and Skavsta. The back of our Volvo V60 barely closed because of all of our packing, the stroller is in the back (packe in a Stokke-bag) and we have two suitcases in the passenger seat. I’m in the middle seat in the back with Gillis on one side in the baby car seat and our two pieces of hand luggage on the other side. I mean.. What do you do if you have two kids?! You’d need a bigger car. In Alicante we have a Nissan Juke waiting for us. Odd doesn’t think that it will fit everything. We’ll have to wait and see how we’ll solve that hehe.. But now we have a night at Skavsta Hotel at least. The plane leaves at 06:30 tomorrow morning.

By the way, I’ve forgotten to show you the new LCC products; here are the shower gel and lotion in bigger dispensers :- )

[/showhide]

20140526-185821-68301908.jpg

32
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00