Alicante imorgon

Alltså jag ångrar mig så. Hur kunde vi boka Ryanair. Varje gång jag har flugit med dom så har jag lovat mig själv att aldrig göra om det, just för att det alltid krånglar och blir dyrare än vad en SAS-biljett hade blivit på grund av alla omkostnader som dyker upp här och var. Vi åker ju till Alicante imorgon men ända direktflyget jag hittade var Ryaniar och tänkte att det var enklare med bebis än att behöva mellanlanda. Men nu har vi bokat en natt på Skavsta hotell för att flighten går 6.30 imorgon så det blev meckigt och framför allt dyrt. Påminn mig i framtiden.

Idag väntar alltså några timmar jobb innan vi kör till Skavsta. Har haft om kommande LCC Home Spa-serien (!) och ska strax träffa revisorn för att signera bokslutet för Economista AB. Hur som helst så ska det bli riktigt mysigt att komma ner till Elaine, Gustav och Matheo. Vi stannar i fem dagar hos dom. Pingis och Christer har hus i närheten i Spanien. Vad är oddsen! Men innan vi är där så ska vi få ihop packningen och komma ombord på flyget, det blir spännande. Slår vad om att jag har angett fel bagage-antal och glömt att ange bilbarnstol. Väntar och ser..

Oh I’m having such regrets. How could we book Ryanair. Every time I’ve flown with them, I’ve promised myself to never do ti again, just because it always messes up and ends up more expensive than what a SAS ticket would have been because of all the hidden costs. We’re going to Alicante tomorrow and the only direct flight I could find was with Ryan air. I thought it would be easier to not have a lay over when we’re flying with a  baby. But now we’ve had to book ourselves in for a night at Skavsta hotel because the flight leaves 6:30 tomorrow morning so it ended up being a hassle and an expensive one at that. Remind me in the future!

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

So today I have a few hours of work ahead of me before we drive to Skavsta. I’ve had a meeting about the upcoming LCC Home Spa series and soon we’re meeting with the accountant to sign the final accounts for Economista AB. It’s going to be so nice to get to go see Elaine, Gustav and Matheo. We’re staying with them for five days. Pingis and Christer have a house nearby in Spain. What are the odds? But before we go we need to finish packing and get on the flight, the excitement is running high. I bet I gave the wrong number of bags and forget to pay for the child car seat. We’ll have to wait and see…

[/showhide]

IMG_8855

Kolla vår fina tavla som jag har i arbetsrummet, 50X70. Det är Gillis! 

IMG_8857

Mitt nya favorit-doftljus. Bra inspiration till min egna som kommer i framtiden. Älskar idéen att man får med tändstickor, det ser så himla lyxigt ut. 

IMG_8863

Vackra morsdag-blommor/Euroflorist 

 1. Sofie skriver:

  Hej Isabella!
  För och främst, tack för en underbar blogg! Varför jag kommenterar idag är just pga ditt flygbolagsval. Jag tycker du är en vettig och sund människa på alla sätt, men idag hamnade du på min minuslista. Att flyga med Ryanair (eller Norwegian) är det sämsta man kan göra. Du som ändå har det gott ställt borde gynna vårt delvis statligt ägda bolag SAS (jag vet att du ofta gör det men jag menar ALLTID). Ryanair och Norwegian är två företag som egentligen inte borde få existera. De smutskastar sin personal så att ord inte kan beskriva hur tragiskt det är. Ryanair tex, de tankar minsta tillåtna volym bensin och tankar en pilot 200kg för mycket åker han upp till chefen och blir förmodligen sparkad. Min pappa som är fd pilot i SAS kunde utan problem tanka 10 ton för mycket om han tyckte det var nödvändigt. Det är inte säkert att flyga med dessa bolag och jag hoppas att du, som är en stor förebild för mig tar åt dig kritiken för att gynnar man bolag som dessa som väljer pengar före säkerhet kommer vi i slutändan inte ha några ”riktiga” flygbolag kvar. Läs gärna på om ämnet för att förstå bättre så du inte bara går på mina ord! Ha en trevlig resa 🙂 ps. Jag vet inte hur det går till med kommentarer men svara gärna så hoppas jag att jag hittar ditt svar! ds,

 2. Vi på Norwegian har direktflyg till Alicante 😉

 3. anonym skriver:

  Eller hur! Visst ser det lyxigt ut med tändstickor! Riktiga lyxstickor alltså!

 4. Cindy skriver:

  Elaine borde väl veta vem som flyger dit om hon köpt lägenhet där? Ryanair är inget vidare, vågar inte flyga med dom längre… Men resan går säkert bra och hoppas ni får en solig och fin semester!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..