Häftigt att rösta!

Alltså vad det pirrade i mig när jag röstade. Att rösta är stort och häftigt! Älskar hur hela Sverige ställer sig i kö med varsin papperslapp (eller allihopa) och känner sig lite nervösa. Eller i alla fall en puls. Att vara med och påverka sitt land och nu även Europa. Det är så coolt.

Vad har vi gjort annars idag då? Haft avslutningen på babysimmet. Lite sorgligt faktiskt. Steg två är två gånger i veckan men vi har inte direkt tid för det. Och jag vet inte hur mycket Gillis uppskattar det egentligen, jag menar han är sex månader. Däremot vill ja gärna att Gillis simmar när han är äldre (gå i Odds fotspår, om Gillis vill såklart). Men det får vänta tills han är fyra. Vi har lunchat ute och shoppat lite inför Alicante-resan på tisdag. En UV-dräkt och en UV-filt.

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

I got all pumped up from voting. It’s such an awesome thing to do! I love how all of Sweden lines up with a ticket and feel a bit nervous. Or at least a pulse. It’s so cool to be able to affect your country and Europe as well. So cool.

What else have we done today? We went to the last baby swim class. It felt a bit sad. The next step is for people who want to go twice a week but we don’t really have time for that. I don’t know how much Gillis appreciates it, but then again he’s only 6 months old. But I’d really like it if Gillis would swim when he’s older (and take after Odd, given that he wants to). But we’ll wait until he’s four. We’ve had lunch out and shopped a bit for the Alicante trip on Tuesday. We got a UV suit and a UV blanket.

[/showhide]

20140525-163917-59957670.jpg

Tshirt samsoe & samsoe/boozt, shorts Esprit, skor Hugo Boss

20140525-163917-59957558.jpg

Gillis solskydd, nu har han storlek 74! Vad det går fort.

20140525-163917-59957315.jpg

20140525-163918-59958639.jpg

.. Sitter du hemma och inte har röstat än, gå och gör det! Det är busenkelt och roligt. Om du har frågor eller inte vet var du ska så ring Valmyndigheten här. Gjorde det själv imorse för jag hittade inte mitt röstkort men det behövdes tydligen inte, räckte med att visa upp leg. Jag stod mellan moderaterna och centerpartiet men jag valde centerpartiet för att jag delar deras åsikter mer gällande EU-frågor. Däremot kommer jag rösta moderaterna i höst när det gäller Sverige.

 1. Amanda skriver:

  Tycker det är sååååå bra att du skriver om politik osv även om du vet att det är lätt att få starka frågor för det är ett viktigt samtalsämne! Och så härligt att du är så öppen! ❤️ Kram

 2. Sverige börjar ju bli mer likt USA med Moderaterna i toppen 🙁 bra för er rika men sämre för oss medelmåttiga.. Och sämre för sjukvård osv.. Nä vi behöver byta regering.

 3. Katrin skriver:

  Är du seriös med moderaterna i höst?…
  Hade helt andra förväntningar mer åt vänsterpartiet..men märks hur vissa framträder sig att vara i slutändan.

  Ciao

 4. Jag röstade för första gången i eu valet igår eller jag röstade för första gången någonsin eftersom jag tidigare år har varit för liten. Alltså wow jag tyckte att det kändes super häfitgt verkligen, att lilla jag kan vara med och bestämma. De tog max 5 min och jag vill kunna ha en åsikt om allt som händer runt mig. Och jag tycker personligen att kan man inte ta sig tiden att rösta så kan man fasiken inte klaga heller.Inte på varken partier eller nått annat.
  För hur tusingen kan man stå coh säga att man absolut inte är sverigedemokrat men sedan inte gå och rösta, vet inte folk att de röster som inte läggs delas jämnt ut på alal partier? De vill säga röstar du inte så läggs din röst lika mycket på alla partier.
  Usch jädra soffpotatisar!!

 5. linnea skriver:

  Du är så fin Isabella! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..