ANNONS

Första natten borta

/

Alltså jag har sjukt ont i huvudet. Riktigt bakis-huvudvärk men den märkliga är att jag drack ett glas champagne och ett glas riesling igår till middagen så den mängden brukar inte ställa till det för mig. Kan det vara så att man får huvudvärk av för mycket sömn? Här har min hjärna ställt in sig på att sova max 2-3 timmar i taget i ett halv år och nu plötsligt så somnade jag 23-09 (gaah så härligt) och hjärnan liksom freakar ur och undrar vad som händer? Kan det vara så?

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

My head is aching, as though I were really hungover but the strange thing is I only had a glass of champagne and a glass of riesling with dinner and that amount is usually not a problem. Can you get a headache from too much sleep? My brain has programmed itself to sleep max 2-3 hours a time for 6 months and suddenly I slept from 11 pm-9 am (so good) and my brain freaks out and wonders what’s going on? Could that be it?

This is the view I woke up to at Crowne Plaza in paris. Even though it was nice to sleep i miss my boys at home. I remember thinking as I fell asleep that it’s ”so much more worth it to wake up constantly with my darlings than to lie here by myself”

It’s lucky that I feel that way :- )

[/showhide]

20140524-094627-35187236.jpg

Såhär såg det ut när jag vaknade på Crowne Plaza i Paris. Trots att det var skönt att få sova ut så saknade jag mina killar hemma, minns att jag tänkte innan jag gled in i sömnen att ”det är så mycket mer värt att vakna ofta med mina hjärtan än att få ligga här helt själv”

Och tur är väl det, att jag tycker så :- )

20140524-094627-35187033.jpg

Varje gång jag är i Frankrike så äter jag gåslever. Restaurangerna i Sverige får inte till det på samma sätt. Det ska vara brioche (bröd) och fruktchutney eller en äppelkompott till. Då är det som godast. Vi åt middag på brasserie Julien, klassiskt franskt ställe.

20140524-094626-35186341.jpg

Såhär såg jag ut igår, klänning från Mayla

20140524-094627-35187412.jpg

Nu är det dags att kila ner till frukosten och möta mina kollegor, vi stannar i Paris i några timmar till. Förresten, Good to go har kommit i rese-format också, bästa torrshampot!

73
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00