En dag i Paris

Alltså jag är kär i den här staden. Jag har ju bara varit här en gång tidigare, men då på en champagne-resa och vi var bara i Paris ett dygn. Jag älskar hur ljus staden är, alla vita vackra hus, brasserier och .. Shoppingen! Jag är verkligen ingen shopaholic men för en gång skull hittar jag vackra butiker och väldigt trevlig personal. Jag klarar inte av att shoppa när det är stressigt och trångt. Inne på Eres köpte jag en superfin bikini. På förmiddagen har vi scoutat parfymerier. Nu blir det lunch på Hotel Costes (de har också egna dofter), vi ska prata butiksexponering och efter det väntar ett möte med en fransk industridesigner. Planet går inte förens ikväll.

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

I’m in love with this city. I’ve only been here once before, on a champagne tour, but we were only in Paris for 24 hours. I love how bright this city is, all the beautiful white houses, the brasseries and… the shopping! I’m really nto a shopaholic but for once I find great boutiques with lovely staff. I can’t shop when it’s stressful and cramped. I bought a beautiful bikini at Eres. Before lunch we went around to check out perfume makers. Now we’re going for lunch at Hotel Costes (they design scents too) and we are going to talk about product placement and after that we have a meeting with a french industry designer. The plane doesn’t leave until tonight.

[/showhide]

20140524-140535-50735679.jpg

Kashmir från Soft Goat, klänning från Asos, skor Hugo Boss/Boozt, väska Mulberry

 1. Åhhhhh vad alla reser man blir ju sugen på att dra någonstans 🙂

 2. J skriver:

  Oh underbar klänning (trots att man bara ser nedre delen!) Länk till denna? Hittar inte på hemsidan!

 3. Hej Isabella!

  Du har en sån fin blogg tycker jag, ljus fräsch och stilren. Jag gillar att du har som Elaine säger, bilder där du tittar på läsaren men jag saknar bilder på omgivningarna när du är ute och reser. Dels miljön men även hotellet, kanske hotellfrukosten osv. Jag är mycket i restankar just nu så det vore som godis för ögat för mig och fantastisk inspiration. En extra morot för att spara pengar och göra drömmarna till verklighet 🙂

  Kram!

 4. Nejja skriver:

  Tittar man på din näsa på den här bilden, samt bilden på dig bredvid (på din hemsida), det är då fattar hur mycket även du slipar till vissa bilder. Tråkigt att man ska behöva göra det 🙁

  1. Anna skriver:

   Öron, näsa och fötter växer när man är gravid, vilken Bella har varit. Dessutom gör ljus och vinkel enormt mycket.
   Varför skulle hon ”fixa till” vissa bilder och vissa inte?

  1. Anne skriver:

   Jag tycker dom ser ganska lika ut, förutom att bilderna är tagna från olika vinklar. Tror inte Bella har tid att fila på bilder, hon är nog så nöjd med sig själv (med all rätt) så det behövs inte. Hon lägger dessutom sin tid på annat! Vad är det med folk som ska syna både det ena och det andra eller anmärka på stavfel.?.. get a life!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..