Flattered shop

Nu har vi äntligen öppnat e-shopen för Flattered! Igår eftermiddag lanserade vi den och vi är väldigt glada över att vi är igång. Det blir ett bra komplement till vår försäljning hos NK och Rizzo. På sidan kan du läsa mer om skon samt passform och storlek, klicka här för att komma dit 🙂

20131122-074421.jpg

20131122-074430.jpg

20131122-074436.jpg

20131122-074443.jpg

20131122-074450.jpg

Sidan för norska kunder kommer upp under dagen!  :- )

 

 1. Tack för att dela denna informativa inlägg. Fortsätt att bokföra fler uppdateringar.

 2. Linn skriver:

  Det börjar dra ihop sig för min bal och jag skulle så gärna vilja ha dessa under min klänning, då jag inte kan ha klackar för att min kavaljer blir kortare 🙂 Kan man bara ha dessa inomhus?

 3. elin skriver:

  Hej Isabella! Jag vill bara börja med att gratulera så himla mycket, lilla Gillis kommer få en underbar uppväxt!

  Men jag har ett problem… Jag har en jättebra affärs idé och är himla sugen på att starta eget företag. Saken är bara den att jag endast är 15 år och går i 9:an, jag har försökt mejla nyföretagarcentrum och liknande men har antingen fått svaret att man måste vara myndig, ta hjälp av ”ungt företagande” (och därmed skapa företaget med några klasskompisar på gymnasiet) eller i vissa fall inte fått något svar alls. Mina föräldrar är helt med på noterna, stöttar mig och tycker bara att det är bra att jag vill börja tidigt. Det är dessutom inga stora summor pengar det handlar om till att börja med. Blir irriterad på att min ålder begränsar mig och kände genast att du är rätt person att kontakta. Vad tycker du att jag ska göra?

  Jag ser upp till dig väldigt mycket! Kram från Elin

 4. MiaZ skriver:

  Flattered är bara sååå snygga.
  Kommer att säljas stort varhelst de lanseras.
  Sverige, Norge, Danmark, Finland borde vara självklara marknader. Faktiskt tror jag att ni även kunde ha en mkt stor marknad i England, hur ni nu skall ta er in där, men Isabella fixar det mesta så ”why not”?
  Dessutom tror jag på en bra marknad i Schweiz, Österrike, Belgien om nämda länder inkl. UK inte har någon egen motsvarighet till ”flattered”.
  När du ändå är på ”g”, så varför inte hitta någon form att lansera Flattered i New York och vissa andra städer/områden i USA. Kolla t.ex. efter svensk/skandinaviskägda affärer i NYC. Men tror ju absolut att även amerikanskägda skoaffärer och malls kan vara intresserade. Flattered är bara sååå snygg och ser så skön ut. Hur de skall hinna med att tillverka allt i Portugal vet jag ej, men med den arbetslöshet som finns i Portugal så kan de säkert fixa det utan några som helst problem.

 5. Erika skriver:

  Beställde precis ett par! Längtar tills de kommer, en prefekt julklapp att ge till sig själv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..