Jag är Gillis mamma!

Såhär såg det ut inför hemfärden idag. Två trötta och stolta föräldrar! Vi var helt till oss när vi skulle checka ut och gå till parkeringen. Det kändes som om vi hade ett hemligt mission att få ut den här lilla varelsen utan att något fick hända. Vi bar försiktigt och Odd blev arg på mig när jag stannade en sekund bakom vår bil ”akta avgasen Bella!”. Snabbt in i bilen och Odd körde långsamt och jag spände ögonen mot Gillis nacke vid varje kurva. Allt gick såklart bra men himla adrenalinkick, Odd och jag grät en skvätt i bilen av glädje när vi passerat Roslagstull. Här sitter vi liksom, i bilen, lilla familjen. Så stort. När vi kom hem sov Gillis och vi åt sushi (åt som en häst, nio bitar plus en portion dumplings) och sedan somnade jag i två timmar och killarna hade gosstund. Känns härligt att vara hemma!

20131121-155538.jpg

 1. Julia skriver:

  Wow. Önskar verkligen att jag kunde gå uppleva en sån underbar förlossning med en sån underbar kille som du har gjort! Jag älskar min pojkvän men litar inte på honom så mycket som du verkar göra på odd, utav 100 % ligger jag på kanske 50 %. Tror aldrig att jag kan lita på någon att jag vill skaffa barn med den, inte ens om det vore med mig själv. Du har är en stor insipiration för mig och jag hoppas att jag någon gång kan komma dit du har kommit (mentalt).

 2. Ida skriver:

  Åh så otroligt fina! Du ser så himla fin, stark och lycklig ut.
  Ingen tvekan om att ni kommer bli fantastiska föräldrar. All lycka!!

 3. Linnea skriver:

  Grattis till lilla Gillis! 🙂 Du har en fantastisk tid framför dig som nybliven mamma, låt inte hemska kommentarer i bloggen tynga ner dig. Jag vet hur känslig man är med en liten nyfödd bebis. All lycka 😉

 4. Mikaela skriver:

  Alltså jag får ont i hjärtat och magen när jag läser vissa kommentarer. Hur fan kan man kommentera ett barn såhär? Dom har precis varit med det absolut största dom någonsin kommer vara med om och folk sitter och kommenterar deras BARN. Och vissa av er är till och med mammor själv. Det är för mig helt obegripligt. Föreställ er när ni fött erat eget barn och kan inte vara mer lycklig, men samtidigt känslosam av omställningen och någon säger såna här saker om det absolut värdefullaste ni har.. Jag förstår så jävla väl varför Isabella inte vill lägga ut bilder på honom. Vissa av er är inte värda att överhuvudtaget få se honom. Man vill väl skydda sina barn från allt. Blir fan mörkrädd..

 5. Elin skriver:

  Vill börja med att Gratulera till erat underverk! Jag blev själv mamma för första gången i våras och det är obeskrivligt fantastiskt, att just jag fått gåvan att vara mamma och att få uppleva familjelycka! Kram till er

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..