Bebisdimma

Visst är det torsdag idag? Jag fick nyss dubbelchecka, trodde att det var onsdag. Tiden på BB med en bebis är verkligen en bubbla utan tid. Vi åkte in strax innan tre på tisdag morgon och så kom han ut 07.22. De fyra förlossningstimmarna kändes både som en evighet och en minut på samma gång. Återigen är det svårt med tidsuppfattning. Jag längtar efter att få berätta om förlossningen, för er som själva går och väntar så säger jag bara; släpp all oro för det var de bästa jag varit med om! Idag checkar vi ut, ska bli mysigt att komma hem. Gillis har snuttat vid bröstet hela natten, inte så mycket sömn direkt för min del men just nu är det en värdslig sak. Han är världens finaste liten kille och doftar ljuvligt.

20131121-073655.jpg

 1. Stort grattis till dig, Odd och självklart Gillis som äntligen är ute (och vilket underbart namn till ert barn!). Jag har stundvis följt din blogg sedan du gick ut med din graviditet och även om vi inte känner varandra så är jag så oerhört glad för din skull! Jag hoppas att allt har gått bra, att du och din familj mår bra efter förlossningen och nu i den där kända bebisdimman.
  Har märkt av mängden kommentarer från cyberspace och vissa av dem mindre trevliga. Jag säger bara SKIT I DEM! Det finns så oerhört många ”experter” när det kommer till både föräldraskap och hälsa/dieter. Du vet vad som är bäst för ditt barn och din familj. Du är en sådan stark förebild för kvinnor som behöver pondus nog att stå högre upp än vad folk tycker/tänker om en. Det verkar bara rinna av dig! Det är starkt, riktigt starkt.

  Stort grattis åter igen, ser fram emot att få fortsätta följa ditt liv genom bloggen.

 2. Johanna skriver:

  Det är så många som säger att man VISST ska oroa sig inför förlossning eftersom det kan bli en svår förlossning med komplikationer. Jag KAN inte förstå detta. Det finns även de som menar att man ska förbereda sig på att det kan uppstå problem. Om det blir komplikationer (allvarliga sådana) blir upplevelsen antagligen oerhört jobbig oavsett hur mycket man oroat sig eller förberett sig. Och i de fall där det handlat om oro har man dessutom gått runt och mått dåligt redan INNAN nånting inträffat. Jag tror på att läsa på om smärtlindring och vara medveten om vilka hjälpmedel (sugklocka, värkstimulerande dropp etc.) som kan komma att användas. Detta tas troligtvis upp på föräldrakursen. Har man väl gjort detta lär det vara tusen gånger bättre för alla inblandade att ha en positiv inställning (likt Bellas) istället för nåt slags katastroftänk! Så att släppa oron är nog inte ett helt dumt tips!

 3. Grattis till er lilla sötnos, skönt att allting har gått så bra och att ni har fått komma hem nu. Jag blir väldigt glad över att för en gångs skull läsa ett inlägg där en person är så positiv efter sin förlossning. Verkar som dom flesta bara vill berätta skräckhistorier, dock skrämmer det inte mig för att jag har ju ingen aning om hur min förlossning kommer vara, jag får vänta och se om ca. 8 veckor. Jag är verkligen förväntansfull och ser fram emot förlossningen riktigt mycket!
  Lycka till med familjen nu och njut av livet! 🙂

 4. Mia skriver:

  Hm, tänk på vad du gör mot alla som fått underlivet helt förstört för livet efter en förlossning pga bristande personal. Det hände mig. Gravida kvinnor har visst mkt att oroa sig för! Har man otur, inte heter blondinbella som de vet kommer blogga om upplevelsen efteråt eller får en trött o irriterad barnmorska så har man en hel del att oroa sig för! Förutom det, stort grattis till er lille pojke!

 5. Sofi skriver:

  Nu kan du sluta leta efter julklappar, jag har dom 🙂 Försäljning av fina klappar: http://klappatochklart.blogg.se/ Bland annat Spiderman väggdekor, vackra klockor mm!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..