BB Stockholm

Nu har vi varit en familj i ett dygn och tre timmar. Vi är i en lyckobubbla! Han snuttar vid bröstet nu så jag tänkte uppdatera er från mobilen. Igår kväll så tittade vi på matchen i tv-rummet på BB Stockholm, vi var ett gäng föräldrar där med bebisar och hejade tillsammans. Väldigt mysigt (trots att det inte gick vägen). Jag var lite spänd på hur natten skulle gå, först var Gillis i babynestet mellan oss men han somnade inte riktigt och var vaken i två timmar så jag la honom bredvid mig och då somnade vi från två på natten till sex på morgonen. Han vill verkligen vara nära och det vill jag ju med. Låg och tittade på honom och bara njöt av livet. Amningen har gått bra, han suger tag och det kommer råmjölk. Himla coolt hur vi synkar varandra. Vi ska stanna en natt till här, såg att ni frågat om förlossningsberättelsen och den kommer när vi är hemma! Men jag kan säga en sak och det är att det var det häftigaste jag gjort!

20131120-101843.jpg

20131120-101854.jpg

20131120-101906.jpg

20131120-102013.jpg

 1. Nina skriver:

  …OCH HUR MYCKET FICK LIPTON BETALA?

 2. Grattis till bebis.
  Ser att ni kollat på fotbollen. Blev ni också på dåligt humör när ni såg Gerndt?

  ninaruthstrom.se/jag-vill-att-han-ska-ma-bra-jag-vill-att-han-ska-bli-en-pappa-till-sina-barn/

 3. linnea skriver:

  Tycker det är så sorgligt när föräldrar ”passar på” att t.ex håva fram mobilen när man ammar, plugga i hörlurar i öronen/prata i telefon när man är ute och går med dem i vagn osv. Usch blir så förbannad på dessa som gör så! Så sjukt det har blivit med alla dessa tekniska prylar, att dom tar ens uppmärksamhet än sitt egna barn. Blir så förbannad när jag ser sånt. Välj istället att blogga, smsa eller vad man nu vill göra när ditt barn sover istället!
  Hoppas verkligen du inte blir sån Bella, och grattis till eran lilla prins!

 4. camilla skriver:

  Grattis!

  Att föda bäbis är verkligen det coolaste som finns, vi har 3 pojkar, minstingen är 5 månader.

 5. Hur kommer det sig att ni ligger på bb och inte patienthotellet? På bb ligger man ju om det inte finns plats på hotellet (men det var ju gott om platser på förlossningen sa Odd), eller om något hänt under förlossningen så man vill hålla lite koll på er. Hoppas det inte var något allt för allvarligt. Hamnade själv på bb och sedan neo, men allt gick bra som tur är. Önskar ingen den ångesten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..