Webshop – Torsdag!

Jag har något roligt att berätta och det är att vi öppnar vår webshop för Flattered på torsdag! Vi finns ju idag hos Rizzo och NK i Stockholm och Göteborg men vi har fått frågan om möjligheten att köpa våra inomhusballerinas i andra städer och även andra länder. Länder som fungerar är Sverige, Norge, Finland och Danmark och vill man köpa från ett annat land går det bra att maila oss på webshop@flattered.se. Det känns verkligen häftigt, ett steg på vägen för vårt lilla bolag.

Dust_bag_shop_v2

På bilden ser ni vår dust bag som följer med varje köp av ett par Flattered

 1. Ebba skriver:

  Såg att Amelia har med dina Flattereds som julklappstips i deras nya nummer 🙂

 2. fsb skriver:

  Kommer skorna att göras i större numror? Har själv skostorlek 43-44 hittar aldrig några snygga skor (ute eller inne). Smålustigt att man har plus storlekar på flesta klädkedjor men den tar slut vid skorna..:)

 3. Anna skriver:

  Hej Bella! Grymt kul med nätshop! Men får jag kommer med ett förslag utan att verka kritisk eller så? Jag förstår att sidan inte är färdig men första sidan ser inte jätteprofessionell ut. Jag kan egentligen inte säga vad det är som ger det intrycket. En sak är typsnittet på texten. Tror det var det största.- Vill bara ge lite feedback och mitt första intryck. Inte meningen att vara för kritisk men tänkte att du kanske vill höra en eventuell kunds första intryck av sidan. Hoppas G kommer ut snart! 🙂

 4. Anna skriver:

  Vad kul, grattis! Väldigt fin men lite dyra för min plånbok. Kan du inte Lotta ut ett par?

 5. Kara skriver:

  Ingenting om morgonen, ett förbokat blogginlägg!!!
  Aha, det är på gång nu… spännande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..