Små små plagg

Överallt här hemma så finns det små fina saker och plagg som påminner om att vår son kommer snart. Vagnen står redo i hallen för att användas, alla små plagg och sängkläder är tvättade och igår packade till och med Odd G:s skötväska så att ”den är redo”. Jag har aldrig bytt blöja någon gång och vet egentligen inte vad som behövs mer än sunt förnuft men Odd har redan övat på sina brorsbarn att antal gånger. Jag kände mig lite som en sämre förälder igår när Odd berättade om alla steg och vad som ska vara i väskan men snart är jag en fena på det också :- )

IMG_7516

Söta Shepards är redo för små fossingar 

IMG_7511

.. Och denna lilla body från Livly

 1. Anna skriver:

  Jättesöta kläder, men tänk på att lapparna i nacken kan vara ”vassa” ibland och skava på känslig bebishud, klipp eller sprätt bort dom…

 2. Ida skriver:

  Snällasnällasnälla Isabella, kan du lägga upp en bild på nallen som är med på den nedre bilden. Av det jag ser av nallen så ser den exakt lika dan ut som min som jag fick när jag döptes för 19 år sedan. Det är min favoritnalle och är väldigt utsliten, hade varit så kul att få se den i nyskick! Annars kan du väl maila en bild på nallen? idasteenari@gmail.com

 3. M skriver:

  När vi fick barn hade inte jag bytt blöjor men däremot var min man en fena på det. Men man lär sig så fort och får koll på vad som ska va i skötväskan osv. Du kommer klara det galant!!! Kram

 4. Amanda skriver:

  Den tiden är så mysig, när man packar väskan om och om igen, bäddar vagnen och vaggan så att det är perfekt, viker alla små kläder för vilken gång i ordningen.. Snart är er lille G här! Håller tummarna för att du slipper gå över allt för lång tid, den väntan är den längsta!

  Kram från en som gick över 12 dagar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..