Ni är fantastiska

Det här är en av mina favoritbilder på mig och två läsare utav bloggen. Den är tagen 2010 när jag var ute på signeringsturné för min första bok Egoboost. Det är verkligen otroligt roligt att få träffa er som följer mig. Det är inte ofta jag faktiskt reflekterar över mitt liv på det sättet. Bloggen har nått galna siffror under de senaste dagarna. Att det är över 1 miljon människor som väntar och hejar på att vi ska få vår bebis. Det är både otroligt smickrande men också lite overkligt såklart.

Hade jag tänkt på hur många människor som följer varenda steg i mitt liv så hade jag nog fått lite prestationsångest. Det är tur att jag inte riktigt inser det. Jag ser er som mina vänner och bloggen är en lucka där jag får skriva av mig och berätta allt som händer i vardagen, framför allt karriärsmässigt. Jag satsar otroligt högt och jag har redan kommit väldigt långt. Jag är stolt över mig själv som alltid står stadigt på mina egna ben men jag är också tacksam över att ni kommer in hit varje dag och hejar på mig. Det känns lite som om jag är en fotbollsspelare med en egen klack.

När det kommer dagar som är tuffa så går jag in på mailen och öppnar mappen med läsarmail. Allt som skickas till info@blondinbella.se hamnar där och de rader som ni skriver från hjärtat peppar mig oerhört. Hur som helst så vill jag bara med det här inlägget säga tack. Bloggen är mitt jobb men det är också en stor och viktig del av mitt liv och har varit länge, jag vill att ni ska veta om det :- )

IMG_9091

  1. Jag älskar att varje dag gå in och läsa din blogg. Du har ett liv som jag vill sträva efter, att kunna uppnå så mycket på så kort tid och ha de så som du har de. Du är en inspiration för så för många människor runt om i världen och ska vara stolt äver allt du gjort och allt du kommer
    göra. Lycka till med eran bebis och de som kommer fina Isabella! Kram 🙂

  2. Marika skriver:

    Har följt din blogg sedan gymnasiet (vi är lika gamla) och efter att ha följt någons liv i så många år är det klart att det är spännande med bebisen också för en läsare som inte ens känner dig. I våras tänkte jag att nu slutar jag läsa efter att du skrivit flera hånfulla och elaka inlägg (inte så värst egoboost kanske), dessutom är jag inte intresserad av mammabloggar, men började snart igen för det är så himla svårt att släppa! Men jag tror verkligen att du är en i grunden snäll person och om det finns folk som ser upp till dig och har fått bättre självförtroende eller liknande är det bara en bra sak. Önskar dig all lycka och framgång med familjen och karriären.

  3. Lina skriver:

    Alltså åh du är så himla vacker Isabella! Jag har tyvärr ingen pojkvän men de senaste veckorna har jag blivit så otroligt sugen på en lite bebis och man blir ju inte mindre sugen då man går in och kollar på dina mysiga blogg! Längtar ihjäl mig till lilla knodden kommer och att få höra hur det gick. Det kommer hur som helst gå sjukt bra för du är så starkt och har världens bästa inställning. Fortsätt med det du gör fantastiska kvinna! Kram på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..