Gravid-hurtbulle

Kom nyss hem från en långpromenad runt Kungsholmen. Jag känner mig löjligt pigg i kroppen trots att det är tre dagar över tiden. Första halvan av graviditeten kände jag av ryggen rätt mycket men nu så är det som att promenera runt utan bebis i magen. Jag trodde verkligen inte att jag skulle må så här bra sista tiden. Största skillnaden är att jag blir trött snabbare men det är ju inte så konstigt. För övrigt är det underbart väder i Stockholm idag, svårt att tro att det är i mitten av november!

20131117-144854.jpg

20131117-144902.jpg

Jacka från Morris, sjal från Soaked in Luxury/Boozt, gympaskor Reebok 

 1. Hej isabella, vad hurtig du är, härligt att se! Jag och familjen ska bege oss till stockholm på semester om ca 2 veckor. Tänkte se om du har någe tips på bra restauranger, aktiviteter och shopping? Tacksam för tips 🙂

 2. Maria skriver:

  Fina bilder på dig!

 3. Härligt att du fått vara så frisk! Själv kunde jag bara ta myrsteg på slutet för att det kändes som att gästerna skulle slitas sönder annars. Lycka till med lilla bebisen och givetvis med förlossningen. Det kommer att gå galant!

 4. Jenny skriver:

  Du gör mig så glad! Jag har fyllt 21 i oktober och efter en lång depression börjar jag komma tillbaka till livet. Din blogg är inte bara mysig med bilder på lägenheten med tända ljus och romantisk inredning, den är även en inspiration till att man kan gå vidare och boosta sig själv med allt som livet har att ge!
  Jag har följt dig länge, och det är så härligt att växa som person med din blogg. Jag och min sambo har haft mycket problem i förhållandet pga depressionen, men det har verkligen fungerat att envist tänka positivt. Nu har jag satt upp mål för mig själv och hoppas på att kunna bli lika stark som du är en dag. Tack för en UNDERBAR blogg Isabella!

  Kram!

 5. Linnéa skriver:

  Hej Bella!
  Detta är säkerligen en konstig fråga men har du någon gång varit rädd för att någon knäpp människa ska överfalla dig när du är ute och skada lilla G. Jag tänkte eftersom du är en offentlig person, bor i en storstad osv. Själv skulle jag noja mig att någon knäppskalle skulle komma fram och typ sparka mig i magen. Men jag vet inte har inte varit gravid 😉

  PS. Hoppas er son vill ut till världen snart! <3

  1. Ida skriver:

   I Stockholm som jag uppfattar det som boende där. Bryr sig inte folk så mycket om kändisar. Om man bor centralt så ser man alltid någon kändis varje dag. Det tenderar att synas lite överallt när man går promenader och fikar etc. Själv bor jag granne med flera. Man struntar i dem helt enkelt, man kanske nämner det till den man går med.
   När man går ut på morgonen och promenerar har man eget att tänka på. Så man har inte tid att bry sig om vem man går förbi på det sättet.

   Knäppskallarna hoppar på vem som helst oftast, de brukar inte se skillnad på om någon är känd eller inte. Är nog också väldigt ovanligt att någon går fram och sparkar ner en gravid tjej liksom. Det händer ju typ aldrig oavsett.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..