Bättre semesterbilder…

Ibland blir jag lite arg på mig själv. Jag menar, titta på den här bilden under. Den är ifrån Odds och min första resa någonsin. Vi befinner oss i Karibien och under TVÅ veckors semester, tar vi TVÅ bilder på oss tillsammans, varav den här är den ena (den andra är en suddig strandbild där Odd blundar). Jag skrattar och sliter mig i håret samtidigt när jag tittar på den här fula cyklopbilden. Här befinner vi oss på en paradisö och vi har inte ens en kamera med oss utan fotar med mobilen. Dessutom har vi inte ens en tanke på att ta vackra bilder på oss tillsammans som kan vara kul att printa ut och ha hemma i framtiden. Den här är ju liksom vår tid innan barn.. Men nej..

Vår andra resa då, Florens? Nej där har vi ingen bild på oss alls ihop.

Vi måste skärpa oss.

405978_10151262808223473_1307295359_n

Jag ser inte lite stel ut i i cyklopen och Odd ser ut som…

MV5BMTg2MDcwMDIzOV5BMl5BanBnXkFtZTcwODE0OTAwMw@@._V1._SX140_CR0,0,140,209_

… SHAGGY I SCOOBY DOO! 

 1. ZTCJ skriver:

  Fast den där bilden är väl minst lika värd att printa ut och hänga upp, som en vacker planerad strandbild hade varit! 🙂

 2. Linnéa skriver:

  Det är ju precis de bilderna som lockar fram minnena. Tar man iscensatta bilder där man ser ut ungefär som paren som redan sitter i fotoramarna man köper så kopplar man ju inte känslan till hur det var att faktiskt vara där.

 3. Ida skriver:

  Jag som trodde att jag var den enda tjejen vars pojkvän liknade Shaggy 🙂 han kommer bli glad nu när han inte är själv 🙂

 4. Anna skriver:

  Vilken underbar upplevelsebild! Den hade jag gärna haft i bokhyllan om jag var dig:)

 5. Camilla skriver:

  shaggy är min idol

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..