Leva på trots väntan

Det har varit en lugn lördag, Odd och jag har åkt runt på lite ärenden runt om i stan. Köpt hundmat till Christian och nya leksaker bland annat, han är så extremt förtjust i sina gosedjur men tyvärr ”lever” dom inte i all evighet eftersom han är rätt hårdhänt när han gosar eller leker och nyligen åkte tre av hans favoriter på långsemester (= sopnedkastet) så han fick några nya idag och blev överlycklig. Ibland försöker Christian få med Bosse eller Sixten ut (två av hans favoriter) när vi ska på promenad, då får man stångas en stund innan han släpper. Lite gulligt är det ändå att dom ska vara med överallt oavsett om han äter eller sover. Nya grisen verkar vara favoriten än så länge.

Köpte Make Up Stores Lip Care Mix idag, den är min favorit för läpparna. Bra kombo med scrub, inpackning och läppbalsam i ett. Och så blev det ett gäng tidningar. Min tidnings och bok-budget har verkligen ökat de senaste veckorna när jag varit hemma mycket men det är det värt. Mina vänner brukar få ta del av alla tidningar och böcker och så byter vi med varandra rätt ofta.

Nu blir det inredningstimma med Sköna Hem medan Odd spelar GTA. Vi låtsas båda två att vi har en vanlig lördagskväll men egentligen tänker vi bara på när han ska komma .. :- )

IMG_7442

Ny mysig kofta från Culture, bekväm lördagskvälls-outfit

IMG_7431

Kvällslektyren och bästa lip care från Make Up Store

IMG_7422

Christian med hans nya favorit – Piggy

IMG_7449

Läste förresten ut denna bok imorse. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den. Den handlar om en kvinna som hittar till sällskapet Secret, där de förgyller hennes sexuella drömmar. Jag kan uppskatta crossfire-genren OM den är bra skriven. Men att skriva om sex är svårt och jag tycker inte att den här författaren fick till det. För att jag ska uppskatta en sådan bok behöver storyn vara bra och kärleksfull/passionerad, att gå rakt på rak ”handen på bröstet – åh vad skönt” är för enkelt. 

 1. Sonja skriver:

  Hej Bella! Jag ville verkligen bara säga att jag älskar din blogg jättemycket. Det var sjuukt längesen jag var inne här och kollade och läste osv, men nu när jag kollar igenom dina inlägg såhär så märker jag även att du har en så sjukt snygg kropp!! Sist jag var inne här så kommer jag ihåg att jag kanske tyckte att du var liite stor (absolut no offence för jag tycker att man ska vara hellre så än för smal, helt klart !) men nu när jag ser dina bilder så märker jag att du blivit mycket smalare och ser ut som en prinsessa!! såå vacker! Jag ville bara säga det, stoort lycka till till dig, Odd och er nya son! Han kommer helt säkert bli lika underbar som sin mamma och pappa! Jobba på Bella du är bäst!! <3

 2. KSSS skriver:

  Hahaha folk tänker på koftan..

 3. Jenn skriver:

  Hej
  Vet hur det känns, vi väntade 15 dagar över tiden, varje dag va jobbig. Men en sak är säker förr eller senare är han ute 🙂 lycka till Bella hoppas allt går toppen

 4. Linn skriver:

  Älskar koftan!

 5. Johanna skriver:

  Din baby är en riktigt bra cliffhanger! :))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..