LCC Nagellack!

Tur att man kan dyka ner i lite jobb för att få tankarna på annat! Jag läste igenom alla era kommentarer om handkrämen. Tusen tack för feedbacken. Speciellt på doften. De flesta av er ville hellre ha en fräsch doft än söt som inte var för stark på händerna. Alltså går vanilj/kokos bort. Jag gillar blommiga dofter som man kanske kan kombinera med något musk-aktigt. Ska prata ihop mig med kemisten på fabriken och få fram lite nya prover. Det bästa med att ha ett eget märke är att det inte finns någon stress på att ta fram en produkt, jag kan hålla på med den tills jag är nöjd. Det är Pingis och jag som äger bolaget och finansierar så ingen annan är med och bestämmer.

En annan sak jag, Pingis och Hannah klurar på nu är vilken flaska i glas vi ska ha till nagellacket i Löwengrip Care & Color. Jag gillar Kosta Bodas nagellacksflaska i glas, att det är raka linjer och ett smalare handtag som är lätt att greppa. Chanels utformning på nagellack tycker jag är knepig att måla med. Det vi har gjort hittills med nagellacket är att ta fram rätt färgnyanser i fabriken, nu är det rätt pensel och rätt glasflaska som är kvar. Därefter kommer det att ta några månader ytterligare för lacket ska hållbarhet-testas i glasflaskan för kvalitetscheck. Men kul blir det när det är klart!

20131116-122512.jpg

Olika förslag på glasflaska till Löwengrip Care & Colors nagellack

 1. Personligen älskar jag O.P.I och deras borste. Två drag över nageln och den är heltäckt! Sedan kan deras handtag vara något brett men det ska va ordentligt ändå att hålla i. Själva flaskan tycker jag ska vara exklusiv men stilren!

  1. Exakt! Satt och tänkte på det när jag läste inlägget, OPI har den bästa penseln. Tyvärr är ju deras lack rätt dyra.

   1. En till som älskar OPI! Men precis, de är ju rätt dyra tyvärr. Unnar mig deras lack när jag verkligen kan.

    Tycker också du ska satsa på en bred pensel. Med små tycker jag det ofta kan bli kladd när man måste dit och pilla på färg man missat på nageln.

    1. Jag håller helt med om penseln. Fast tycker nästan Isadoras pensel är snäppet bättre än OPI. När jag bodde i USA, där både Essie och OPI är betydligt billigare envisades jag med att köpa med mig mängder av Isadora nagellack så fort jag var i Sverige och hälsade på. Tydligen är även Anine Bing ett stort fan av Isadora. Kan ni inte ta fram ett riktigt bra snabbtorkande överlack också? Saknar verkligen det i Sverige. Sally Hansen har ett riktigt bra som heter Insta-Dri Anti-Chip Top Coat. Är helt fantastiskt men säljs tyvärr inte i Sverige.

 2. Ett tips till själva flaskan. Är att botten ska vara formad så att man även kan använda det sista av naglacket i flasken.

 3. Jag skulle gilla om ni gjorde ganska små flaskor, som t ex mavala. Opis är så stora och så vill man ju kunna unna sig en ny nyans, har man en stor flaska känns det mer som man kanske borde göra slut på den först…

 4. Gärna runt handtag och bred pensel, då blir det som bäst resultat på naglarna! 😀 Stort lycka till med affärerna och lilla G som snart kommer! Har följt dig det senaste året och du är verkligen SUPERBRA på att ge tips, gillar dina videos där du berättar om ditt liv och hur livet kan vara jobbigt ibland. Du gör mig peppad på livet och får mig att känna ett starkt hopp! Faktiskt. Låter säkert klyschigt men så är det 😉

  Kramar från Moa!

 5. Andra flaskan från höger har en lite intressant form, tycker jag! Mycket roligare än vanliga fyrkantiga eller rundade.

 6. Gillar flaska nummer tre från höger! För oss som inte målar naglarna varje dag, eller snarare endast målar ibland, är det enligt mig bättre med en liten mindre flaska så behöver färgen inte bli dålig innan man är klar med den. Den var också väldigt stilren och söt!

  Har precis beställt hem ditt schampo och balsam, ska bli spännande att prova!

 7. En liten flaska! Så kan man variera sig oftare och inte vara rädd för att man har en halv flaska nagellack som torkar bort. Mer miljövänligt dessutom 🙂

  1. Haha mer miljövänligt att bli tvungen att köpa fler förpackningar/produkter istället för att göra en i bra storlek som sluter tätt och förhindrar att lacket torkar? Konstigt mått på miljövänlighet du har :p

   1. HAHA det är tydligt att Anna vill ha fler nagellack än ETT, eftersom hon vill ha variation. självklart är det då mer miljövänligt att ha små flaskor som man förbrukar helt, istället för att ha stora flaskor som hinner torka innan man förbrukat innehållet. när man slänger den halvfulla flaskan så hamnar sedan alla underliga kemikalier i naturen… eller hur? flaskor håller tätt, HAHAA, tro mig! dock kanske du kan uppfinna en återfuktningsmekanism som regenererar den fukt ett lack förlorar när man målar naglarna och har flaskan öppen. i det stora vore det väldigt miljövänligt.

    1. Det finns redan. Kolla upp Seche Restore. Droppa några droppar av det i flaskan med nagellack och det blir som nytt.

 8. Den andra från höger ser exklusiv och dyr ut, och den tredje från höger ser klassisk och exklusiv ut. Satsa på någon av de två tycker jag. Annars funkar ju de tidlösa, raka glasen också (typ Depend) men det är ju ett lågklassmärke som visserligen är min favorit men färgen håller ju inte länge och nu vill man ha ett hållbart nagellack i mellanprisvarianten där burken ser exklusiv ut. Något som sticker ut. Tycker inte att det finns så himla många sådana märken, och jag vill helst inte lägga 300 kronor på ett nagellack då jag är så ombytlig av mig med färgerna 😉

 9. For mig ar det viktigt att botten ar smal (utan att vara for smal sa att flaskan inte star bra forstas!) Om den ar for bred i botten maste man vicka pa flaskan nar man anvant den nagra ganger for att fa nagot lack pa penseln. Alternativt att den inte ar for djup. Tjock och kort liksom, sa att penseln far farg bara genom att doppas och man inte behover vicka pa flaskan.

 10. Hej Isabella! Jag tycker att dom 3 längst till höger ser mest exklusiva ut. Gärna den största som kommer sticka ut bland mängden i hyllan! =)
  Och bred borste.. eller en droppformad, som täcker mycket i mitten och är lätta att måla kanterna med.

 11. Jag gillar också Kosta Bodas utformning och den är lagom stor i ”locket”. Det får ju inte bli för smalt heller, som Depends men det antar jag att du inte hade tänkt heller 🙂

 12. De jag tycker är överlägset lättast att måla med är IsaDoras nagellack. Att de dessutom håller bäst är såklart ännu en anledning till att jag ständigt återkommer till de lacken! 🙂

 13. En sak värt att tänka på är att laga nagellacksflaskan rund, för före man ska applicera nagellacket ska man rulla flaskan i händerna för att få bort bubblorna i lacket, gör man inte det så torkar nagellacket jättelångsamt när det finns med bubblor 🙂
  Lycka till med ditt märke, jag älskar schampoot, balsamet och shower gelen, de jag hunnit testa hittills 🙂

  1. Man rullar flaskan mellan händerna för att blanda upp färgen/konsistensen, och det gör man >istället< för att skaka/vifta med den (som många gör) för just det bildar luftbubblor :p Du förhindrar alltså att skapa fler luftbubblor genom att rulla den men du tar inte bort dem genom att göra så.

 14. Kul med nagellack! Jag skulle rösta på flaska nr. 4 och 6 från vänster sett. Bättre med mindre flaskor så att de inte torkar lika snabbt. Tycker som du, bättre med smalt handtag så man får bättre grepp och precision ;)!
  Ha en bra dag, förstår att det är riktigt drygt att vänta :S!

 15. Jätte fina flaskor! Men det är som sagt ett svårt val. Själv är jag ett stort fan av China Glaze. Deras flaskor är jätte greppvänliga, snygga och borsten är lätt applicerad då man behöver 1 eller 2 stryk bara så är hela nageln täckt. 🙂

 16. Åh vad kul med nagellack! Det ska jag verkligen köpa när de kommer ut i butik.

  Jag tycker att Essies flaskor är fina. De är raka med lite detaljer i glaset. Inte så små att man tycker att det är snålt men inte så stora att man hinner ledsna på färgen eller att de torkar igen.
  Jag tycker också som du att korken ska vara ganska smal så den är lätt att greppa. Du kanske ska ha en specialare, typ att den är tjockare nedtill och smalare upptill och ganska lång så man kan hålla i den stadigt mer som en penna?
  Sen är det alltid skönt när penseln är mjuk och bred så det går snabbt att måla jämnt 🙂
  Lycka till!

 17. hej! jag är en stor nagellack älskare! jag tycker att penseln ska ungefär vara som O.P.I s. den är liksom platt och bred så det tar inte så lång tid för att täcka naglen. skulle vara jätte kul om du skulle `döpa´ett nagellack som kanske är blått för `G´. HAHA bara en ideè. kram och puss och lycka till!

  1. Dock undrar jag hur hon förhåller sig till att döpa ”tjejsaker” efter en pojke? Hur som helst en jättegullig idé att döpa något efter sitt barn.

 18. Jag gillar essies pensel, den är bred och man måste inte hålla på så mycket. Inte för stort skaft (?) att hålla i. Flaskan spelar inte så stor roll!

 19. Åh, vad spännande, verkar så himla kul att ta fram en produkt som man senare kan känna att man står 100% bakom.
  Jag Äääääälskar doften av sandelträ, det finns massor med tvålar i den doften men ingen handkräm, skulle vara hur underbart som helst om det fanns.
  Personligen så tycker jag att Essies flaskmodell är stilren och funktionell.
  Längtar tills lilla G kommer!!

  1. Håller helt med! Upplever alltid detta med Mavala & Depend. Sen sitter man där och gräver ur färg som istället blir gummi på nageln. Riktigt slöseri!

 20. Jag tycker om IsaDoras nagellackspensel för att den är så pass bred att den är lätt att applicera, så gärna en bred pensel skulle i alla fall jag uppskatta!:-)

 21. Röstar på tredje flaskan från vänster! Och så håller jag med om att OPI har dom bästa borstarna så något liknande på den fronten kan inte bli annat än succé! 🙂

 22. Definitivt en mer rund flaska! Ingen formlös, Depend-flaska, de är så tråkiga. Eftersom ni är ett feminint märke föreslår jag att ni har en mer dropp-formad eller hjärt-formad flaska. Fint om borstens huvud (det man håller i) är som en topp, sluttar lite och liksom följer med flaskans form om den är dropp-formad.
  Borsten ska inte vara för stor. Hellre att någon med större naglar får pensla fler gånger, än att någon med små naglar kladdar överallt. Jag har alltid fantiserat om en rundad borste, alla jag använt är kantiga och följer inte nagelns form. Men kantiga borstar har sina fördelar också, de kan putta in nagellacket i nagelns vrår så att det täcker hela nageln.

 23. 6an och 8an gillar jag bäst! Båda är lite speciella till formen vilket ger Löwengrip Care & Color en egen utformning… Det blir liksom typiskt för det märket om du förstår vad jag menar 🙂 De är runda och med rätt design kan de se riktigt exklusiva ut, bara en liten tanke!

 24. Andra från höger men mindre. Depends flaskor är lagom stora och lagom dyra, roligare med lite många av många färger! Borsten som IsaDora har i vissa av sina nagellack är kanon! Lite bredare och inte helt platt. Jag tycker också att konsistensen på ett nagellack är superviktigt. Du kan ha en hur bra borste som helst men är nagellacket för rinnigt eller för tjockt funkar det inte. Två lager för heltäckande är perfekt! Lycka Till!

 25. Jag gillar den andra flaskan ifrån höger! Den har en speciell form som antagligen folk kommer lägga märke till. Om du väljer en t.ex fyrkantig form så kommer folk inte lägga märke till nagellacket lika lätt tror jag. Angående penslarna tycker jag inte att dem ska vara för breda. Om man vill måla på ett tunnt lager är det nästan omöjligt med en stor pensel. Man måste ha ganska mycket nagellack för att det ska bli jämnt och fint då… 🙂

 26. Jag älskar borsten på lumenes små flaskor. Borsten är ca 1cm vilket är lite kortare än mina övriga. Borsten är även platt och rundad till formen och väldigt tät. Så himla bra form och lägre att pensla. Dock är själva handtaget lite kort.

 27. Hej Bella! Kul med nagellack. Jag har alltid undrat varför borsten inte når ända ner i flaskan? Om man har ett lack vill man ju kunna använda allt, även det som är i botten… Det är ju mer miljövänligt också eftersom man slipper slänga massa produkt i onödan 🙂

  gillar också fräscha dofter på handkrämen, är inte musk ganska mycket förknippat med ”äldre”?

  Vad gäller hur tjock handkrämen bör vara tänkte jag på ditt argument att man antingen vill ha en som går in snabbt, eller en fet som man sätter på på kvällen… Finns det inte risk att ingen blir nöjd om du gör en ”mitt emellan”? Vad hindrar dig från att göra en natt-variant och en handväske-variant? 🙂

  Tack för en inspirerande blogg. Längtar till G kommer 🙂 Kram

 28. Japp, håller med andra: SMÅ flaskor, som Mavala eller Depend. Jag personligen använder aldrig upp en hel ”normalstor” flaska med nagellack innan färgen skär sig eller luktar skunk. Och att få ur det sista ur botten är ändå alltid helt lönlöst på sådana där stora flaskor..

  Penseln är oxå ENORMT viktig. Medan Depend har bra storlek på flaskan är deras borste heeeeeelt oduglig. IsaDora har tagit fram en riktigt bra borste till sina lack!

 29. Platt borste och liten flaska. Gillar flaskformen längst till höger samt 3 från höger, när basen är lite smalare (men inte så mycket att flaskan välter), så man kan använda det sista av lacket också 🙂

 30. Det jag tycker är att flaskan ska vara mindre nedtill för att det inte ska bli för mycket i botten man inte får upp i slutändan.Sen tycker jag att penseln ska vara bred så det inte behövs för många drag att täcka hela nageln. Sen så tycker jag att ”handtaget” ska var fyrkantigt ,annars är det så svårt att öppna nagellacket och tänderna vill man ju inte gärna använda 😉
  Men bara nagellacket är bra tycker jag själva designen kvittar! 🙂

 31. Jag tycker att den tredje från vänster är snyggast! Den känns lyxig och tar inte allt för stor plats i nagellacks samlingen!Hur dyra kommer nagellacken att vara?

 32. Jag är nagellackstokig och väldigt kräsen med vad jag använder. En inte för lång och bred pensel att måla med är allra bäst. Det ska vara lätt att komma åt lacket när flaskan börjar ta slut och flaskan ska inte vara för stor heller. Isa Doras Wide brush nagellack är faktiskt de som i min smak har bäst borste och bäst konsistens på lacket. Kika på dem. Lycka till!

 33. Borsten är sååå viktig! Som många andra kommenterat; OPI, Essie och Isadora (wide brush) har bra borstar. Platta och breda, aaabsolut inte smala och helt runda! De är från helvetet.. Själva formen på flaskan är verkligen en smaksak, men inte så små som ex maval eller depend för om det är så lite lack i flaskan torkar det också snabbare, plus att man vill ju få mycket av sin favoritnyans 😀

 34. Oj! Menade den tredje från höger!!:) hoppas lilla G kommer snart!! Uppdatera när det händer något tror vi alla är super spända!!

 35. Såg att många redan skrivit det, men bred pensel är grymt! Skulle bara styrka det ytterligare =) Hade inte provat det förrns jag köpte HMs egna billiga och blev såld på hur jämnt och fint resultatet blev. Lycka till!

 36. Kul! Tror de är mångas dröm med eget nagellack, finns inget som är perfekt! Älskar OPIs flaska, stor och finns mycket i! Däremot är deras penslar för stora!! (Då har inte jag smala naglar ens…) Depend har gaanska bra tjocklek på borsten med lite för få strån… herregud vilka I-landsproblem! Men ska man göra det så ska man göra det bra! Lycka till!

 37. Gillar Loreals flaskor och penslar faktiskt. Har bara lack från CG och OPI annars men fick ett från Loreal och blev glatt överraskad! Viktigt för mig annars är att formulan är rätt och täckande samt att lacket blir BLANKT!

 38. Jag tycker att en flaska som inte är för stor är bra, för nagellacken blir ju gamla efter ett tag och då är det bra med en liten. Men oxå för att man vill kunna ha massa olika färger. När det kommer till penslen gillar jag när den inte är för smal och för rund, bättre när den är lite större och plattare. blir lättare och måla då! 🙂

 39. Mitt tips är små stilrena flaskor för då kan man köpa lite fler färger samtidigt. Blir större variation för kunden 🙂

 40. Snälla snälla snälla gör så att penseln når ner i botten! Allt för många märken har så korta penslar så man måste ”vicka” på flaskan för att komma åt lacket, och det går så mycket tid när det måste göras efter varje-varannan nagel!;) Sedan kommer man ju som aldrig åt lacket helt och hållet heller så man kan inte använda upp hela, och det är väldigt synd:(

 41. Nagellack blir visst inte gamla! Vill nästan gråta när jag hör att folk SLÄNGT flaskor som bara behöver skakas om eller möjligtvis ett par droppar förtunning/Restore. Jag har flaskor som är äldre än vad jag själv är och de är i perfekt skick. man måste bara se till att ta hand om dem lite.

 42. Hej!
  Jag tycker att penseln ska vara stor eftersom att det är så mucket lättare att måla på nageln. Älskar verkligen ditt schampoo, jag har alltid haft problem med att det ALLTID kliar, med ditt schampoo kliar aldrig! Super god doft! Kommer värkligen att fortsätta med din serie av alla dina saker! Super fina saker!
  Lycka till med lilla G! Hoppas allt kommer att gå bra! All lycka till!
  Kram! 🙂

 43. essie är ganska optimalt, bra bred pensel och lagom stor flaska med bra kvalitet. älskar också OPI, otroligt bra kvalitet och räcker i en evighet. kvalitet framför kvantitet när jag väljer nagellack alltså 😉

 44. Tycker du ska ge fan i (rent skrivet ut) att kopiera KostaBodas nagellacksflaska!! Har du inte gjort lite för mycket kopiering på dina saker =S…den där ringen svider mig i ögona fortfarande, erkänn att du har gjort fel bara så kan jag komma över! Tycker du ska göra ett helt eget nagellacksflaska som inte finns ännu, något som till och med gör att man vill behålla flaskan efteråt… första tanken/insperationen jag fick var diamant.

 45. Jag är trogen till Chanels Le Vernis helt enkelt. Marknadens allra bästa kvalite, inga miniflaskor men jag har kvar färger som är 4-5 gamla och fortfarande helt användbara. Bra, smidig pensel och lätt att få all lack ur flaskan. Jag gillar att man kan ta av ”halva” flaskan (det svarta) och den ser fortf snygg ut. Dyra men värd varje öre. Vardagslyx.

 46. Andra flaskan från höger har en lite intressant form, tycker jag! Men tänk på att göra en bra botten så man kan utvinna det sista av nagellacket, så få som tänker på det.

 47. Jag gillar tredje flaskan från vänster mest! Klassisk och snygg! Sen tycker jag det är super med nagellack som har en lite bredare pensel, men det finns knappt några sånna på marknaden, inga som jag stött på i alla fall. Provade bara ett sånt hemma hos en kompis men jag vet inte vad det var för märke.. Men bred och platt, mycket lättare att måla med! 🙂

 48. Gillar essies flaskor bäst. Men de till höger var lite roliga. Man behöver något som sticker ut- dvs flaskans utformning

 49. Hej Isabella! Jag tycker att du ska göra nagellacks-borsten bred eftersom att det är mycket enklare att måla då och det går fortare dessutom! Kram

 50. Om jag får föreslå en sak så skulle det vara att se till att penseln inte är för kort. Många gånger har jag varit med om att man inte får tag i nagellacket i botten på grund utav att penseln inte räcker ända ned.

 51. Om du går till NK och tittar på Chanels lack så ser du att borsten under det fyrkantiga locket är rund… Vet att i princip alla tror att borsten sitter i det där fyrkantiga locket, men det gör den inte. Tycker de är snygga och lättförvarade när de är så fyrkantiga! Men håller med några andra om att som china glaze är lättare att applicera, viktigt att lacket är tunt dock. Så att man kan göra flera lager (behövs alltid) utan att det blir tjockt.

 52. De Bästa som finns är stora borstar och en flaska som är V-formad så man inte så mycket ”fastnar” i botten utan man kan använda så mycket som möjligt av den. Alltså flaskan näst längs till vänster är värdelös!

 53. Ett tips som jag stör mig mycket på, på alla nagellack. Det är att borsten är så kort, så när de är hälften kvar av nagellacket i flaskan så får man nästan kasta de för man får inte tag på något för att penseln är för kort och de är jättejobbigt att behöva stänga flaskan efter varje nagel man målat för att vända den uppochner för att få mer färg. Kram

 54. Ett tips, de är att du gör en lång borste. Jätteirriterande att man nästan bara kan använda halva flaskan med nagellack för att borsten är för kort. Kram på dig.

 55. Tänk på att penseln inte får vara för kort så att när halva är slut måste man slänga burken för att man inte får upp nagellack med penseln!
  Flaskan borde inte heller vara för bullig/stor/klumpig för det måste vara lätt att hålla den i handen när man öppnar flaskan och om man håller i den när man målar.
  En grej jag irriterar mig på är när man målar naglarna och det blir som trådar av nagellack, det kan förstöra allt så att man måste börja om från början… En annan sak som jag också tycker är viktig är att färgen täcker bra och att man inte behöver ha fler än max 3 lager för att färgen ska bli täckande (gäller förstås inte nagellack där det är meningen att de ska vara ljusa och lite genomskinliga).
  Om ni lyckas ta fram ett nagellack med alla grejerna ^ kommer jag älska lcc för alltid och det skulle underlätta så mycket för nagellack nördar som mig… haha juste det måste torka snabbt också!
  Kraam och hoppas att lill killen kommer snart<3

 56. Flaskan näst längst till höger ska du ha, eller så får du komma på något som sticker ut mer, men som ändå är klassiskt. Har du en vanlig rektangulär, fyrkantig, oval form så går man liksom bara förbi nagellacket. Man vill ju ha något exklusivt som inte så många har 🙂

  http://hejsanjenny.blogg.se/

 57. Tredje flaskan från höger är fin tycker jag! Alternativt den andra från höger. De känns lite mer unika och lyxiga. 🙂

 58. Gillar flaska nr. 1 och nr.3 (vänster till höger) 🙂
  Saknar alltid ett hållbart mörkrött nagellack, och ett naturligt beige! Kul med ett nytt svenskt märke, då jag tror att vi i Norden faktiskt har lite tunnare och kanske skörare naglar.
  Tack för mig 🙂

 59. Skulle vilja tipsa om att ha penseln lite rundad nedtill som loreals penslar är, bästa penseln tycker jag. Inte för smala men inte riktigt lika breda som isadoras wide brush.

 60. Det som jag tycker är viktigt är att själva handtaget till flaskan/borsten är lätt att greppa. Om det är väldigt halt så är det svårt att få upp flaskan tycker jag 🙂

 61. Hej Isabella!
  Tänkte på en sak redan när ni outade att ni skulle göra nagellack att SNÄLLA (!!) gör borstarna långa nog så man får upp sista centimetern utan att behöva vända behållaren upp och ner! 🙂
  Bara en förhoppning!
  Tack för inspiration och lycka till med Bebisen!

 62. Bara en liten sak angående Channels nagellack. ”Handtaget” må vara lite klumpigt men jag älskar borsten. Så himlans lätt att måla med. Kanske inte all håller med om men jag gillar den.

 63. Mycket viktigt!!! Penseln måste vara så lång så att den når till botten, annars är det helt omöjligt att få upp det sista nagellacket ju!

 64. Btw; Säger som hon över! Tänk på att penseln ska gå ända ned så att man slipper ”kämpa” med att få upp det sista nagellacket. Sen så gillar jag när penseln är ganska bred och inte så kompakt så att det blir att när man målar nageln så flyter borsten ut över nästan hela nageln! Lite tips bara, kram!

 65. Jag tycker att det vore bra om locket vore fyrkantigt och inte cylindriskt. Mina lack kladdar ihop emellanåt och då är det lättare att få grepp om ett fyrkantigt lock.

 66. Alla talar om penseln men tänk oxå på att formulan måste vara bra att måla med. Och att torktiden inte ska vara för lång och sen att lacket inte ska bli skirt för det e inte snyggt. En annan önskan från mig e att istället för att lacket heter ett visst nummer så skulle det vara mycket roligare med namn på lacken. Tex Bellas wedding day, så är lacket ljusrosa. Bella goes S:t Martin så är lacket typ en blåaktig färg.

  //Nagellacks nörden

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..