LCC Nagellack!

Tur att man kan dyka ner i lite jobb för att få tankarna på annat! Jag läste igenom alla era kommentarer om handkrämen. Tusen tack för feedbacken. Speciellt på doften. De flesta av er ville hellre ha en fräsch doft än söt som inte var för stark på händerna. Alltså går vanilj/kokos bort. Jag gillar blommiga dofter som man kanske kan kombinera med något musk-aktigt. Ska prata ihop mig med kemisten på fabriken och få fram lite nya prover. Det bästa med att ha ett eget märke är att det inte finns någon stress på att ta fram en produkt, jag kan hålla på med den tills jag är nöjd. Det är Pingis och jag som äger bolaget och finansierar så ingen annan är med och bestämmer.

En annan sak jag, Pingis och Hannah klurar på nu är vilken flaska i glas vi ska ha till nagellacket i Löwengrip Care & Color. Jag gillar Kosta Bodas nagellacksflaska i glas, att det är raka linjer och ett smalare handtag som är lätt att greppa. Chanels utformning på nagellack tycker jag är knepig att måla med. Det vi har gjort hittills med nagellacket är att ta fram rätt färgnyanser i fabriken, nu är det rätt pensel och rätt glasflaska som är kvar. Därefter kommer det att ta några månader ytterligare för lacket ska hållbarhet-testas i glasflaskan för kvalitetscheck. Men kul blir det när det är klart!

20131116-122512.jpg

Olika förslag på glasflaska till Löwengrip Care & Colors nagellack

 1. Kinga skriver:

  Alla talar om penseln men tänk oxå på att formulan måste vara bra att måla med. Och att torktiden inte ska vara för lång och sen att lacket inte ska bli skirt för det e inte snyggt. En annan önskan från mig e att istället för att lacket heter ett visst nummer så skulle det vara mycket roligare med namn på lacken. Tex Bellas wedding day, så är lacket ljusrosa. Bella goes S:t Martin så är lacket typ en blåaktig färg.

  //Nagellacks nörden

 2. Helena skriver:

  Jag tycker att det vore bra om locket vore fyrkantigt och inte cylindriskt. Mina lack kladdar ihop emellanåt och då är det lättare att få grepp om ett fyrkantigt lock.

 3. Tilde skriver:

  Btw; Säger som hon över! Tänk på att penseln ska gå ända ned så att man slipper ”kämpa” med att få upp det sista nagellacket. Sen så gillar jag när penseln är ganska bred och inte så kompakt så att det blir att när man målar nageln så flyter borsten ut över nästan hela nageln! Lite tips bara, kram!

 4. Tilde skriver:

  Jag tycker att 6:an och 7:an var de finaste flaskorna!:)

 5. Linnea skriver:

  Mycket viktigt!!! Penseln måste vara så lång så att den når till botten, annars är det helt omöjligt att få upp det sista nagellacket ju!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..