Vattengympa

Vad gör man när man har gått en dag över tiden (=tickande bomb) men är rastlös? Jo man går på spa. Idag blev det Sturebadet, checkade in tio imorse och har hunnit med vattengympa. Perfekt träning för mig just nu. Dock blev jag lite nojig över om man märker att vattnet går om man befinner sig i en bassäng? Hur som helst så hände det inte. Tur det! Nu äter jag ravioli med pesto till lunch och har strax en massage. Dom har en gravidbänk här med plats för magen, så skönt att få ligga på magen för en gångs skull. Tog med mig en bok också så efter det ska jag ligga och läsa. Hur som helst en mysig fredag, väntan känns inte längre så jobbig.

20131115-122202.jpg

20131115-122208.jpg

 1. Gitte skriver:

  För mig har det varit olika varje gång.
  första gången gick vattnet en månad för tidigt. Min första reaktion var: ”åj vad skönt, jag kan andas”. det tog en stund innan femöringen ramlade ner, eller rättare sagt, nästa reaktion var att jag trodde att jag hade kissat ner mig, Barnet var inte fixerat så det blev ambulansfärd in till bb. Det satte inte igång några värkar så jag sattes igång 24 timmar senare (det gör man nog inte numera som rutin).

  Andra gången tog de hål på hinnorna på förlossningen och då blev det en störtflod.

  Tredje gången tog de hål på hinnorna och då blev det både vattenfall och en störtflod.

  Fjärde gången gick vattnet långsamt och lite i taget under värkarbetet.

  Femte gången tog de hål på hinnorna på sjukhus.

  Skulle vattnet gå i en bassäng och man inte får värkar med en gång, så är det ingen ko på isen. Bara bada på du lär märka det när du kommer upp.

  Lycka till med förlossningen framöver!

 2. Karin skriver:

  Underbart!

 3. Emelie skriver:

  Var försiktig med att bada såhär i slutet. Det är jättelätt att få infektioner och speciellt om du redan börjat öppna dig. Ta det inte som någon dum kritik eller något, menar bara väl 🙂

 4. Hej! Vi är tre tjejer som driver en välgörenhetsblogg som gymnasiearbete. Vi säljer begagnade men väldigt fina kläder till ett pang-pris!

  Pengarna vi samlar in går oavkortat till UNICEF. Kolla in :

  clothesforcharity.blogg.se

  clothesforcharity.blogg.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..