Handkrämsprover

Jag har fått hem prover från fabriken vi jobbar med i Sverige på handkräm till Löwengrip Care & Color vilket är jätteroligt. Jag är en person som blir supertorr om just händerna men kroppen och läpparna under vinterhalvåret så jag vill gärna ta fram en produkt som jag tycker är helt perfekt.

En perfekt handkräm är svårare än vad man tror. Jag har landat i tre stycken som jag gillar av de vi tagit fram och nu återstår bara konsistensen och doft (ingredienser är alltså klara). Pratar jag med människor som jobbar mycket med händer så vill de oftast ha en fetare handkräm men för människor som är lite som jag on-the-go får den gärna sjunka in snabbt. Å andra sidan finns det två olika användningssätt – De som har krämen vid nattduksbordet och tar på innan läggdags och vill ha en fet eller de som har den med sig i väskan jämt. Bland de tre proverna så finns det en tunn, en mellan och en riktigt fet.

… Kanske är det smartast att producera mellanvarianten?

Och andra frågan, vad vill man att han handkräm ska dofta? Just nu är jag lite insnöad på spicy vanilla eller mer åt kokos-hållet. Kom gärna med doftförslag på vad ni tycker om?

20131115-085406.jpg

 Tre handkrämstester, tunn, mellan och fet

Skärmavbild 2013-11-15 kl. 08.58.57

Förresten finns Löwengrip Care & Colors necessär i skinn ute på Nordic Feel nu!

 1. Mellanvarianten låter bra 😉 Lilla landet lagom!

  Sen ääälskar jag alla sorters vanligt, dock är det så sjukt vanligt tyvärr.. Så länge det inte blir den där sötsliskiga vaniljdoften, man vill ha det fräscht!

  Annars är jag totalt beroende av Mysk! I alla former och tillsammans med tex vanilj eller orkidé! Tål att tänkas på!

  Hoppas Lilla G kommer ut snart! För mig var det lika dant, värkar som sjutton sen avtog dom i två dygn innan det drog igång på riktigt 🙂
  Kramar

 2. Ja tänk vad luktsinnena kan tycka så olika, själv så
  Finns där inga lukter som får mig att må så illa
  Som när någon har på sig vanilj el kokos doft.
  Luktar riktigt ofräscht enligt mig. Som en sån
  Gran man hänger i bilen el typ nån toaspray.

  1. Åh jag kan inte heller med kokos. Om jag äter eller ens luktar på det så får jag ont i huvudet i flera timmar (väldigt märkligt tycker jag). Min mamma är likadan.

   Vanilj älskar jag dock, men doften ska i så fall vara ganska svag så man bara anar den 🙂

  2. Håller med till 100%, klarar inte av vanilj eller kokos på handkrämer, body lotions osv. Fy 🙁 Men alla tycker vi olika! 🙂

 3. Kan du inte producera alla? Om du vill möta behoven kanske det inte är så optimalt att göra en då det endast passar ett fåtal ..

 4. Jag skulle föredra att den doftar rätt neutralt istället för vanilj och kokos. Med en neutralare doft så känns händerna renare längre. Och om jag fick rösta på konsistensen, den lätta versionen eller mellan. Kram Emmelie

 5. Vad ska handkrämen dofta?

  Jag använder mycket handkräm pga jobbet. Men jag vill inte ha en handkräm som doftar ”sött”, såsom cocos eller vanilj. Jag vill mycket hellre ha en som doftar lite syrligt eller fräscht. Lite blommig/fruktig, men inte söt. Lite friskt och lätt.

 6. hmm en doft som skulle dofta jättegott i handkräm vore en mild doft av gräddkola, eller vanilj… Men inte lika starkt som the body shops handkräm som luktar vanilj, alla runt omkring en behöver inte känna en stark doft utan det ska vara mer för en själv.
  Så milda dofter som inte luktar för starkt 🙂 Röstar iaf för vanilj eller gräddkola! 🙂

  Tips angående konsistensen, en kräm som inte är för tunn eller fet och som sjunker in snabbt i huden och som stannar länge 🙂
  Brukar köra på Atrix intensive och tycker att den har bra konsistens och sjunker snabbt in i huden (dock har den ingen speciell doft vilket är tråkigt).. prova den om du inte redan har det 🙂 finns i mataffären 🙂

 7. Spicy vanilla låter himmelskt! Eller något som är väldigt fräscht. Kanske citrus-aktigt eller hallon? Huvudsaken att det inte luktar artificiellt, vad det än är.

  Helst inte kokos.

 8. Hej! Kör på mellan, den kan man ju använda sig av på kvällen och under dagen… Jag har inte speciellt torra händer, men däremot tar mina naglar stryk, jag har precis varit på semester i Kalifornien och kom hem, och helt plötsligt bröt jag alla naglar jättelätt och förstod inte varför, jo för att naglarna också blir torra, men man ser det bara inte… Därför viktigt att smörja in händer + naglar, lite irriterande att man nu får börja om från början med korta naglar…
  Bara ett tips!
  Kram kram

 9. Vanilj eller kokos? Du begränsar dig väldigt med dofterna. Jag mår illa av båda dofterna.

  Så lite doft som möjligt skulle jag vilja säga. Om det absolut måste vara något skulle jag vilja ha aloe vera eller lavender.

  Aloe vera-produkter borde du satsat på istället, som faktiskt gör nytta för kroppen.

  1. Fast det där med att de gör nytta för kroppen är inte helt sant i alla lägen det heller. Både jag, min lillasyster och min mamma får svåra alergiska reaktioner från aloe vera. Stora brännblåsor som spricker och varar jättelänge. Hysterin kring aloe vera skadar oss jättemycket då det idag är aloe vera i väldigt många produkter, shampoo, balsam, tvål, bindor, tamponger, en hel del mat. Vi måste läsa noga och alltid fråga alla andra kring oss om de använder aloe vera produkter – om det finns i maten vi blir bjudna på eller om det finns i tvålen på toa. Sjukt störande, framför allt tanken ”aloe vera är så jäkla bra och borde finnas i allt” som det känns som att alla i hela världen delar… För nej, så bra är det inte, inte för alla.

 10. Skulle du inte kunna producera både den tunnare och den feta? Så får kunderna välja vilken man vill ha. Jag är som du, huden blir snustorr på vintern och vill gärna ha en i väskan och en hemma. Då är det superbra med två olika varianter 🙂

 11. En mellanfet eller fet kräm är väl bra! Jag har en handkräm från Naturally European som doftar ingefära och lime, uuuunderbar! Jag skulle gärna vilja ha en till som doftar fräscht och friskt, typ en citrustoft som Apelsin, citron eller grapefrukt! 🙂

  1. Måste få tipsa dig om en sjukt god handkräm från Lavera i doften Lime Sensation. Riktigt fräsch doft! Den finns även som bl.a bodyscrub och lotion. Brukar handla dessa på hälsokost-butiker 🙂

 12. Jag har både handkrämer vid nattduksbordet och i väskan, och jag föredrar en fetare vid nattduksbordet och en mellanvariant i väskan. En tunn handkräm skulle jag aldrig välja eftersom de aldrig går in i huden.
  Om du endast ska tillverka en, röstar jag på mellanvarianten.

  Och lukten. En handkräm med en fräsch mild doft tror jag är det bästa. Dom i min närhet har påpekat den starka doften jag ibland haft på handkrämer. Dessutom är det omtänksamt att tänka på alla allergiker runt om kring en, och att (framför allt jag) inte vill ha tre starka dofter som sticker ut i både parfym, hudkräm och handkräm.

  Lycka till! =)

 13. Om ni har möjlighet skulle jag säga att ni borde producera den feta OCH den lättaste. Då kan konsumenterna pa båda, en att ha vid sängbordet och en att ha i handväskan.
  När det kommer till dofter skulle jag rekommendera lättare dofter. Kokos och vanilj blir lätt väldigt tunga (jag blir exempelvis illamående om det doftar för mycket av vanilj eller kokos). Doften får inte heller ta över om man bär parfym eller liknande. Vanilj och kokos fungerar, men måste i sådana fall vara väldigt milda. Kag hade dock föredragit en mild blommig doft.

 14. Hej Isabella!

  Jag älskar handkrämer och har en miljon olika som jag använder vid olika tillfällen och som är utspridda på alla möjliga ställen där jag kan tänkas behöva en. Jag gillar att ha en riktigt fet kräm i sängbordet som jag kan ta innan jag ska sova, men sedan vill jag ha en som går in snabbt när jag tvättat händerna, som jag kan ha i handväskan eller på skrivbordet. Så varför inte producera två olika?! Den ena utesluter ju inte den andra. 🙂

  Lycka till med bebisen! Kramar

 15. Hej! Jag läste att du har tagit fram ett läppstift och jag själv är ofta på jakt efter ett läppstift med svag nyans med solskyddsfaktor i som man kan ha under sommarhalvåret eller på semestern. Mina läppar blir så himla torra av solen så extra skydd med sf är toppen! Är det något som du har tänkt på att ha i dina stift? Man känner sig så mycket fräschare på stranden med lite färg på läpparna.
  Mvh Emelie

 16. Hej Isabella! Jag tycker att händerna ska lukta nytvättade.. lite tvål och kanske nån blomma eller frukt/bär.. gärna med en kylande fräshhetskänsla! Jag älskar kokos men får huvudvärk av vaniljdoft. Päron doftar friskt! Bara lite tankar sådär 🙂 Kram Frida

 17. Spicy vanilla låter underbart, om den är lite diskret och inte så sötsliskig. Annars något mot lime-hållet är alltid fräscht.

 18. Hej!
  Jag älskar vaniljdoft, så det tycker jag att du ska köra på.
  Sedan blir det nog bra med mellanvarianten i ”fethet”.

 19. Angående doft på handkräm:
  Jag tycker om naturliga dofter och i alla fall någon av de olika handkrämerna kunde ha en doft av ex. avokado eller aloe vera. Jag har mycket torr och känslig hud och skulle lätt köpa den fetaste krämen du hade en naturlig och ”skonsam” doft! (tål inte parfymer så bra och får utslag) Du kunde ju laga lite olika dofter på dem så att det finns alternativ!

  Kommer dina krämer och sminkprodukter också till Finland? Hur är det med smyckena? Jag bor i Vasa och skulle gärna bekanta mej med dina produkter. Ex. har vi Kicks och Stockmann beauty i Vasa som kanske skulle passa för dina hudvårdsprodukter. Vi har många smyckesaffärer här också, jag föreslår ex. Timanttiset, Salkari eller Hovisepät som passande fina butiker för dina smycken 🙂 Bara som tips ifall inget är bestämt, och ifall du vill kontakta Vasa-området 🙂 Hoppas!

 20. Hej!

  Jag tycker att du ska producera en fet och en lätt så det finns två att välja på. Sedan tycker jag att handkrämer inte ska lukta av söta dofter som kokos, kola eller vanilj. Hellre åt citrus så det blir fräscht och känns rent,

  Gillar din blogg!
  Hälsningar Lisa

 21. Nej, inte vanilj eller kokos. Det ska dofta fräscht, kanske någon fruktdoft (citrus? hallon?), nytvättat eller någon blomma, typ ros. Absolut inte godis om det ska kännas någorlunda lyxigt och vuxet.

 22. Jag skulle jättegärna testa din handkräm, men dock så klarar jag inte av kokusdoften! Fast finns säkert andra som tycker tvärtemot 🙂

  Lycka till med allt!

  Kram!

 23. En mellan & en fet hade varit bra 🙂
  Jag som är född med eksem och extremt torr hud kan endast använda mig av fet handkräm då huden kräver mycket återfuktning! Och många svenskar blir torra på vinter året, så en fet & en mellan!
  Kul att du har börjat med dina egna produkter! 🙂

 24. Vad svårt! Jag tycker lite stark doft men ändå lite söt, kanske chai? Lite som chai te? Roligt att du frågar oss läsare! Kram

 25. Hej!

  Jag tror på mellanvarianten, jag är en sådan som alltid vill ha handkrämen i väskan, men tycker att de flesta antingen är för tunna, eller för feta…. Jag hade älskat en mellanvariant!

  Gällande doften: jag personligen hatar när en handkräm doftar för mycket, den får gärna ha någon doft, en fräsch ganska simpel doft. Varför? Jag vill inte känna en stark lukt från mina händer när jag äter, det kan förstöra maten lite om man känner en stark ”blom-doft” när man lyfter gaffeln mot munnen…
  Spicy vanilla eller kokos tycker jag personligen låter som ganska hemska dofter på en handkräm, men det är jag. Inte mina favoriter överlag.

 26. Jag är en stor användare av handkräm och det är just mellanvarianten som finns överallt. Om jag vore du skulle jag nog satsa på just den feta och den lätta för att det är så människor vill använda just handkräm. En tub i handväskan som går in snabbt ich inte kladdar och en fetare man tar på när man går och lägger sig eller som återfuktande när man diskat. En mellan variant blir bara en handkräm som ingen riktigt gillar men man testar någon gång för att sedan testa ett annat märke.

  När det kommer till doft älskar jag vanilj och jasmin och sandelträ. Lite mer vågade dofter kan man ha på en handkräm tycker jag. 🙂

 27. Jag har en handkräm i väskan från LDB. Den doftar gröna äpplen och det känns så fräsht att använda. Även om just krämen är lite för ”hinnig” jag avskyr när man får en sån där hinna på händerna efter den sjunkit in. Men men, jag skulle älska att ha en kräm som doftar apelsin och någon blomma. Fräsht och gott! 🙂 handkräm är måste för mig nu då jag varje vinter får torreksem av kylan.

 28. Som flera redan skrivit, vanilj och kokos är rätt tunga dofter, de flesta föredrar nog nåt mer lätt och fräscht 🙂 Själv skulle jag älska en blomdoft!

 29. Hej!
  Jag tycker som ovan en neutral/fräsch doft. Absolut inte för starkt ! Äldre kvinnor som jag (alltså över 30 😉 ) vill inte lukta för sött av vanilj eller kokos, hua usch påminner om tonårsrum och gammal date-parfym. sött och sliskigt. Men din serie kanske vänder sig mer till 15-25 åringar. allt beror på er målgrupp.
  Ang förlossningen – så vila !!! du behöver alla krafter du kan få. Gå i trappor etc hjälper inte, Han kommer ut när han är redo. Bra med latensfas redan, då kanske det går fortare när det kickar igång på riktigt. Ang all underhållning etc så tror jag ni klarar er på mat, dryck och ev musik. Man kan inte riktigt koncentrera sig på film etc…. om du kan det har du åkt in för tidigt 😉

 30. Jag tycker att du ska köra på mellanvarianten eller den tunnare. En person som jag som ofta är väldigt torr om händerna, vill ju gärna smörja in flera ggr per dag och vill ju då inte ha en fet variant. Då köper jag hellre en väldigt fet och billig variant som kan stå på nattduksbordet. Och du vill väl hellre att man ska använda din varje dag och inte bara en gång på kvällen?

  Sen tycker jag att du ska köra på en fräschare doft, som citrus/shea/mango hållet. Doften sitter ju ändå kvar ett tag och då kan det bli lite tungt med en kokosdoft till exempel.
  Det är vad jag tycker iallafall, ser fram emot när den kommer! 🙂

 31. Låter trevligt med en bra handcreme! Jag skulle föredra den fetare alt. Mellanvarianten. Kokos och vanilj är för mej de mest obehagligaste dofterna. Skulle som någon annan skrev föreslå citrus. Eller varför inte hallon eller blåbär?

 32. Nej, inte vanilj eller kokos. Dels för att det är bland de värsta dofterna för allergiker och för att det attrahera en kundgrupp som är ca. 14-20 år. Det är mycket trevligare med en fräsch doft än en ”tung” som vanilj och kokos är. Ska man dessutom ha med sig den överallt, vilket jag gärna har så bör man skänka en tanke till omgivningen som kan va allergiska.

 33. Mellanvarianten, så funkar det för båda situationer. Men handkräm ska lukta superfräscht tycker jag, som om man precis tvättat händerna i tvål! Inte tunga dofter, som slår ut ens parfym och stör kollegerna på jobbet!

 34. Jag vill ha en tunn. Hayar vara kladdig om händerna och så kladdar det på tangentbord på kontoret. Tunn röstar jag på. Jag blir supertorr om händerna och får exem på händerna av vintern tom men hatar ändå tjocka krämer. Personligen gillar jag kokos men inte på händer. Många hatar kokos/vanilj och man ska ju i mitt jobb skaka hand med klienter jämt och ständigt. Då vill man dofta fräscht och inte varma tunga dofter som vanilj/kokos. Din schampo eller vad det var har fått bra kritik på doften skriver du. Varför inte samma? Ibland gör man saker svårt för sig.

 35. Tänk på att en tunn går åt fortare, och då säljer man mer. Jag skulle dock själv föredra något lite mer skyddande nu på vintern (det vill väll många) så mellan låter väll bra? 🙂

  Lycka till med bebisen Isabella! Ha det bäst!
  /Från en tjej som fick sitt självförtroende tack vare Egoboost <3

 36. Åh, ja! Jag älskar vanilj- och cocosdofter! Har dessutom stora problem med torra händer på hösten och vintern.. Mina händer blir ibland tokfrasiga och röda på ovansidan av handen och lite utöver fingrarna.. Så en kräm som man kan använda under dagen som sjunker in och återfuktar på en gång hade varit toppen för mig! Har testat många men aldrig riktigt hittat någon så bra som jag vill.. Vissa parfymerade (tror det beror på parfymen iaf) brukar svida som ATTAN när man får så kallad ”kråkhacka” som jag brukar få (norrländskt uttryck..).
  Så hoppas du får fram någon bra kräm så ska jag absolut testa den 🙂

 37. Skulle köpa handkrämen om den hade en fräsch doft, blommigt/citrus. Inte kokos eller vanilj – som någon skrev ovanför – man vill inte att händerna ska dofta godis, samt att en lite lättare doft ofta funkar bättre ihop med ev parfym man vill bära 🙂

 38. En mellan kräm som luktar fräscht! Kokos är en stark doft och jag personligen har jätte svårt med allt som luktar kokos men jag älskar smaken! En lätt ton av citrus?

 39. Ja tänk vad konstigt det är med doft!

  Både vanilj och kokkos är sova tunga dofter som jg får huvudvärk av!!

  Men sedan vet jag att många tycker motsatsen!

  Synd! Jag hade hellre haft en blommig, kanske fläder och trä eller något lättare och fräscht!

  Lycka till 🙂

  Kram

 40. Jag hade föredragit en riktigt bra handkräm som sugs upp snabbt. Sitta och vänta på att få använda händerna är inte riktigt min grej 😉
  lotte4 blogspot com

 41. Jag tycker du ska producera två stycken.
  En som man kan ta upp ur handväskan, smörja sig snabbt och sedan fortsätta jobba.
  En annan som man kan ta innan man lägger sig och som är riktigt fet.

  Angående lukten tycker jag inte att du ska ta kokos.
  Jag hade satsat på något friskt. Såsom citrus, mango och ”sommaräng”.

 42. En lättare och en fet! Inte vanilj eller kokos, gärna citrusaktigt på den lättare och något som doftar lugnande på den feta. Natusan baby bedtime oil, lukta på den så förstår du vad jag menar med lugnande :).

  Jobbar man som jag med händerna och därmed tvättar de katastrofalt många gånger per dag + har uttorkande handskar, så finns det verkligen behov av en väldoftande och fet handkräm på kvällen :). Just nu kör jag kur med babyolja innan jag somnar…

 43. Gillar mest de som går snabbt in..även om jag är torr som ett papper.
  Doften ska helst va väldigt svag och lukta fräscht..lite tvål nästan.
  Kokos funkar nog bättre på en fetare som man tar mer sällan..annars avskyr man nog doften om man smörjer flera gånger per dag 🙂

 44. Kompromissa inte :)! Gör en fetare och en för folk i farten. Det får inte vara för fett när man ska använda den i vardagen! //Anna

 45. En fräsch doft! Inte kokos och vanilj som blir söta, kokosdoften kan dessutom störa många i sin omgivning, mina kollegor uppskattade inte när jag smörjde in händerna i hudkräm som doftade kokos! 🙂 jag vill helst ha en mellanvariant vad gäller konsistens.

 46. Jag tycker att vanilj och kokos är sjukt vanligt och luktar inte speciellt gott. Jag gillar det som är lite mer ovanligt typ hallon, äpple eller varför inte banan för den som gillar det. Eller en lukt av någon härlig bakelse! 😀

 47. Då jag (och säkert många andra) är allergisk mot för starka dofter skulle jag föredra om det är en doft som inte är så skarp utan är alldeles lagom. Så att man självklart kan känna doften men på en lagpm nivå. Jag själv älskar vanilj då den doftar sådär lagom mycket.

 48. Hei:)

  Jeg ville valgt den mellomste dersom den gir nok fuktighet.
  De fleste har veldig tørre hender om vinteren, og den tynneste kremen vil ikke være tilstrekkelig for de som faktisk trenger en håndkrem.

  Videre ville jeg valgt en lett og fresh duft! Litt som CLEAN parfymene, tex, shower fresh, eller warm cotton. Eventuelt med litt citrus som tex Biotherm parfymen, EAU PURE.

  Tror at dette med en ren og frisk duft er veldig viktig, da mange bruker håndkrem på jobb/skole hver dag, og man vil noe enkelt og friskt.

  Tenker at vanilla eller kokos kan bli litt ”tantigt” og veldig begrensende.

  Mvh Martine

 49. Nej fy, inte vanilj eller kokos… Ingen påträngande doft, bara fräsch. Citrus som några skrev passar väldigt mycket bättre på en handkräm. Och både en lätt och en fet.

 50. Hej Isabella!
  Jag är ett stort fan av mandelolja. Det doftar väldigt gott i en handkräm utan att för den sakens skull ta överhand över andra dofter man kanske väljer att använda såsom parfym, body lotion etc..
  Innehåller heller ingen alkohol eller sulfatämnen som skadar huden. Och mjukgör väldigt bra och funkar fint även för känslig hud! Tycker dock att utbudet är lite klent i Sverige, så du får gärna fylla hålet!

  Önskar dig all lycka med lilla familjen!

 51. Min tanke direkt när jag läste inlägget är varför vilja producera en mellan? Visst tanken kanske låter bra att nå fram till så många som möjligt, men där tror jag att du har fel…
  Jag tycker att du ska producera två, den lätta och den feta och av precis den anledningen du själv skriver.
  Vissa vill ha en lätt då de använder den ofta och dagtid, andra vill ha en fet vid läggdags eller pga extrem torr hud osv.
  Men vem vill ha en mellan? Antingen är man den ena eller den andra känns det som och du når ut till så många som möjligt.

  Hade jag köp en handkräm idag hade den varit lätt då jag vill att den ska träcka in snabbt.
  Hade jag haft torra händer hade jag köpt den feta.
  Jag kan inte se mig själv någonsin köpa en kräm som är mellan…

  Men jag kanske har fel…?

  Lycka till med dina produkter och bebisen. Snart händer det!

 52. Åh, inte vanilj eller kokos! snälla! Det är typ dom tråkigaste dofterna som finns.. Jag hade någon hudcreme förut som doftade Aloe Vera & Gurka, väldigt fräscht! Eller varför inte nåt blommigt som Körsbärsblomst? 🙂 Och jag skulle helst föredra den tunna varianten, då jag typ får panik när jag känner mig torr om händerna och måste ha handcreme fort, då vill man inte ha en kladdig som inte torkar in på lång tid, man måste kunna använda den jämt och i alla situationer, då behöver den vara tunn och torka in i huden snabbt 🙂

 53. När det gäller dofter så tycker jag att du borde ha en typiskt Bella-doft.
  Den doft (1st) som du tror mest på ska vara densamma i alla dina produkter… schampo, balsam, kräm, deo…
  Så har du liksom DIN produkt hela vägen!
  Så om man bara luktar på doften behöver man inte ens se förpackningen då man redan vet att det är en Bella produkt.
  Sen när du slagit igenom med alla produkterna i samma doft… då kommer lite nya dofter och får fart på försäljningen igen. 😉

 54. Hej!

  Kokos och vanilj kanns lite ”gammalt” att smorja handerna med varje dag… Det ar tva ratt starta dofter. Personligen sa vill jag ha nagot latt och frasht for handerna; nagot fruktigt!

  Dock overtygad om att du kommer valja helt ratt dofter vad det an blir! 🙂

 55. Ingen mellanvariant! Då blir det som alla andra halvkrämer som fungerar sådär halvbra.
  Gör två istället?! En natthandkräm som är fet och lite mer diskret doft (men ändock en doft)
  En dagkräm som är återfuktande men som sjunker in snabbt, den får gärna lukta vanilj! 🙂

 56. Kokos är för stark lukt för händerna, personligen älskar jag kokos men vanilj är lite fräschare i så fall. Håller med dig om att man vill ha något som sjunker in fort, med en fet kräm är man så begränsad i vad man kan göra tills den efter hundra år sjunker in. Där emot så tycker jag att en för tunn kräm inte gör någon nytta. Så alltså, som vanligt, lagom är bäst 🙂

 57. En lätt handkräm som snabbt går in i huden så att händerna inte känns kladdiga efteråt. Jag skulle föredra att den luktade tvål, rent och fräscht, inga söta dofter vill man ha på händerna. Nytvättad tvållukt vore fantastiskt!

 58. Jag tycker det låter toppen med cocos och vanilj. Men ananas också? TYcker jag skulle dofta gott.
  Hoppas bebin kommer strax=)

 59. En mellan variant är nog smart om inte köra på en vardagskräm, och en fetare kräm så sträcker man sig över en större användargrupp. Gällande doft så är nog en mild doft att föredra, man får inte heller glömma att det finns många känsliga personer mot doft, vilket medför att dessa eller personer i deras närhet inte kan använda sig av krämerna. Jag har en mild kräm med svag doft av mango mycket fräsch!

  Lycka till ned bebisen och förlossningen, tips är att ta med alla bedövningskrämerna de använder under förlossningen, de är guld värda dagarna efter:)

 60. Jag röstar för att den snabbt ska sjunka in!!
  Och gärna att den doftar vanilj de låter toppen!
  Lycka till med lilla G 🙂
  Kram

 61. Jag tycker att det låter perfekt med tre olika varianter jag vill gärna själv ha en som är lätt att ha under dagen men jag vill även ha en på natten så att man vaknar med superlena händer på morgonen sen.
  Men när det gäller lukter snälla ta något som inte luktar för mycket och absolut INTE kokos.

  Ser verkligen fram emot att få testa alla dina produkter längst med de kommer ut.
  Ha det så bra!

  Med Varma Hälsningar
  Caroline

 62. Helst, ingenting väl? Det värsta som finns är folks som luktar trettiofem olika produkter… Bättre att satsa på en doft, säg på sin parfym, och ha den istället för att lukta som en hel Lush-butik… Men fräscha lukter är ju alltid att föredra. Nåt fruktigt!

 63. Hej,
  Jag har precis samma problem som dig men tycker att dofter som vanilj och kokos har varit väldigt populärt under en lång tid och därför kan det enligt mig kännas lite ”igår”. Det har dessutom varit många företag med mindre exklusiva produkter som gjort sådana här dofter lite ”billiga” om man nu kan uttrycka sig så. Däremot luktar det enligt mig väldigt gott, men jag tycker att dina produkter verkar mer exklusiva och nytänkande än så. Därför skulle jag förslå en doft av kanske vanilj och apelsin eller min personliga favorit – persika! 🙂 Jag har alltid föredragit fräschare och inte för ”stickiga” dofter på mina handkrämer.

 64. inte vanilj lr kokos, som kräm kan d bli för mkt…

  en väldigt mild och enkel doft, så d luktar fräscht mer.
  D&G 3 L’Impératrice den parfymen e min absoluta favo , den har vattenmelon,kiwi,mysk mm. ngt i den stilen kanske?:)

  kör på en lätt och fet i en förpackning 🙂 LYCKA TILL

 65. Hej,

  Jag tror inte på någon mellanvariant!
  Jag jobbar som florist och har två handkrämer som jag använder dagligen.
  En riktigt fet som jag smörjer in innan jag går och lägger mig.
  En tunn som jag stryker på flera gånger under dagen när jag jobbar, precis som du skriver vill man under dagen ha en kräm som går in fort, man kan inte jobba med ”kletiga” händer.

  Jag föredrar en frisk doft på händerna, som Salvia, Seder eller Lavendel, det är oxå dofter som ligger ”rätt i tiden”
  Kokos och liknande känns för tungt på något vis och lite gammalt 😉

  Stort lycka till =)

 66. inte kokos eller vanilj! har tröttnat på dessa dofter!
  Jordgubb eller citrus röstar jag på 🙂 Tycker också att du ska göra en mellanvariant! 🙂

 67. jag tycke grapefruit eller aprikos….. kokos är en känslig doft för många för den är så pass speciell. Inte heller vanilj är bra för den förknippar jag med mer glass!

 68. Mellan eller fet skulle jag föredra. Kanske mer mot fet!

  Gällande lukt luktar mango magiskt, samt skulle det vara riktigt fräscht med en lukt som påminner om ”clean parfymerna”.

 69. Hej Bella,

  Först och främst vill jag säga att jag tror att Du och Odd kommer bli fantastiska föräldrar.

  Min roomie och jag (vi bor ett år i Spanien), är inne på din blogg säkert tio gånger per dag bara för att se om lillen har kommit till världen än..

  Jag blir så inspirerad av dig. Det hade varit så roligt om du kunde göra en egen podcast som inte enbart var Economista.

  Hoppas allt är bra med Er:)

 70. Hej Bella!

  Härom dagen skrev du att du gjort rekord, över 1.4 miljoner läsare!
  Går du in nu om kvällarna så är du uppe i över 1.530.000 läsare!!!
  Det måste då mao vara ytterligare ett nytt rekord!
  Helt otroligt egentligen…. Och jag är en av dem… 🙂

   1. Låter som en underbar ide tycker jag… Spicy vanillia är inte så fräscht på sommaren och andra årstider förutom jul!

 71. FET helt klart. Jag är väldigt torr om mina händer och tunna handkrämer är aldrig bra tyvärr 🙁 Jag har alltid med min handkräm ”on the go” och den måste vara fet för att hålla ett tag.
  Tycker dock både kokos och vanilj luktar jättegott 🙂

 72. Jag gillar egentligen den tunna varianten, jag är som du. Jag vill ha en som sjunker in snabbt, hatar att vara ”kladdig” om händerna, snabbt och effektivt är bäst enligt mig..

  När det kommer till doft så avskyr jag vaniljdoft. Jag får ont i huvudet och gillar inte den där söta lukten. Jag skulle se en fräsch doft, lite Dove-handtvål aktig om du förstår hur jag menar. För oss som är lite känsliga mot söta parfymer. Det är bara ett förslag. Jag skulle köpa det om det vore fräscht och lätt.

 73. Vanilj och kokos är så vanligt och blir lätt för sött.
  Jag skulle satsa på gröna äpplen doft ungefär dom granny Smith äpplen.
  Fräscht och syrligt ?

 74. Risken med en mellanfet kräm är att den varken passar den som vill ha en lättare, eller den som vill ha en fetare. Har du möjlighet att ta fram en lätt och en fet så låter det smartare. Lycka till! (med bebis också!)

 75. Mellanvarienten tycker jag, jag hade haft den i handväskan on the go! Vanilj dofter tycker jag är sååå gott, däremot står jag inte ut med kokos och hade inte köpt den då tyvärr.. Eller som många andra säger, en fräsch blommig lukt liksom, citrus aktig.. eller som en perfym lukt mm

 76. Både kokos och vanilj får mig att må lite illa om de är ”själva” utan någon annan fräsch doft som bryter av det. Jag tror att någon fräsch, fruktig doft som inte är för söt skulle passa bäst på en handkräm! Alternativt någon väldigt, väldigt mild tyngre doft.

 77. En doft som inte luktar så starkt, rätt naturell men ändå så man känner en fräsch doft. Tror på mellan varianten! Blir enormt inspirerad utav dig! Önskar dig all lycka med lilla G!

 78. Hej Bella!

  Jag har lite funderingar kring din handcreme.

  Jag tycker du skall tillverka en som är mellanfet. Om man vill ha en riktigt fet så finns det redan sådana produkter på marknaden.

  Ett tips är att ha en mellanfet som kan funka året om! På sommaren när man redan återfuktar sig själv en del, men utifrån en massa bad och sol vill vårda sina händer. Och då att man kan använda samma produkt på vintern när man vill återfukta ofta men samtidigt kunna dra på sig handskarna kort därefter.

  Själv bär jag med mig en handcreme i väskan som jag nog applicerar 4-5 gånger om dagen nu på vintern. Och då vill jag inte ha en som är för fet så att man knappt kan ta i saker förrän en timme efter. Så en mellanfet och dryg handcreme i en storlek som får plats i väskan 🙂

  Angående doft. SNÄLLA ingen som påminner om kakor (vet att du älskar Bodyshops chokladdoft). Efter en stund luktar man som om man doppat händerna i klibbig kolasås, inte kul! Ta hellre en lätt och frisk doft som jag nog tror attraherar fler köpare. Tar du en allt för nishad doft, typ cocos, så tappar du många köpare.

  Så, sammanfattningsvis;
  – En mellanfet produkt med frisk doft. Den skall inte göra handen glansig och oljig, och GÄRNA vårda nagelbanden bra!

  Kram

 79. Persika eller melon skulle lukta jättegott!! Hoppas att bebisen kommer snart och att förlossningen går toppen!! Har läst din blogg länge men jätteofta sen du blev gravid! 10-15 ggr om dagen ifall de blir några uppdateringar om bebisen eller förlossningen!! Lycka till nu Isabella! Puss och kram!!<3

 80. Jag har en fråga: innehåller dina krämer parabener och andra kemikaliska ”gifter”? Jag tycker att dom ser jätteläckra ut och jag beundrar verkligen din företagsamhet, men om dessa krämer innehåller ämnen som gör mer skada än nytta så blir jag inte en av dina kunder, tyvärr! Jag anser att användandet av kemikalier har gått helt överstyr och de som drabbas är ju vi- unga kvinnor som i långa loppet också får ta konsekvenserna i form av sjukdomar och elände. Det här är någonting som jag tycker att du kunde ta upp och vara en fin förebild. Det finns många möjligheter att tillverka organiska produkter som inte påverkar oss (och våra barn!) negativt, men som ändå inte gör avkall på kvalitén.

 81. Jag tycker att konsistensen på krämen ska bero på vilken storlek du har tänkt att den ska sälja i. Kör du på en mindre förpackning så hade jag kört på den lätta. Tänker du ha en stor förpackning som du gärna inte stoppar i väskan hade jag kört på den tjocka. Jag har faktiskt två olika märken på min handkräm. L’occitane i stor förpackning bredvid sängen och en liten förpackning av Clarins i väskan. De två har olika konsistens och därför olika syften.

  Jag personligen hatar doften av vanilj och kokos på hudvårdsprodukter. På händerna vill jag ha ngt fräscht eller en ”tunnare” doft men det är såklart olika.

  Sen, om du väljer mellan-konsistensen tycker jag att det är ett dåligt val, då matchar du ju varken ”target groupen” som vill ha den tunna eller de konsumenter som vill ha den tjocka. Då blir ju ”ingen” nöjd.

  Lycka till och jag testar gärna din handkräm när den kommer (om den inte luktar vanilj eller kokos)!

 82. Jag tror helt klart på en mellanvariant. Men, varför inte göra en tunn OCH en fet? Blir det för mycket kostnader i produktionen då? Din kundkrets blir ju betydligt större om du breddar utbudet, tänker jag. 🙂 Personligen älskar jag allt som luktar kokos så det låter som ett bra val. Vem älskar’t inte liksom?!

  Sedan ett tips till dig/de som blir torra om händerna vid skiftning mellan olika årstider (jag blir t.ex. extremt torr när vinter går till vår, när sommar går till höst och höst går till vinter) är att köpa bomullshandskar på Apoteket, gnida in händerna REJÄLT (gärna lite överflödigt) med en fet crème och sedan sova med handskarna på. Jag gör det när mina händer är som torrast och de blir superfina redan efter en natt!

 83. Jag tycker att granatäpple är en bra doft som ofta är mjuk och fruktig 🙂
  Vad gäller konsistensen tror jag att mellan är bäst. Hatar när handkrämen tar en timma på sig att sjunka in i huden 🙂

 84. Mellan till fet skulle jag absolut föredra. Förmodligen den feta om den sjunker in snabbt (svårt att få till). Jag vill inte ha en oljig hinna på mina händer en lång stund, men samtidigt behöver jag en fetare, särskilt i detta klimatet, för att det faktiskt ska hända något.

  Vanilj/citron är en kombo jag älskar. Kanske kan vara något?

 85. Hej Bella! Jag hade föredragit en fet kräm för dom är oftast mer dryga och räcker längre… Bara att ta lite mindre om man inte vill bli kladdig om händerna. Och kanske inte en så stark doft så den kolliderar med parfymen man har på sig. Men fräscha pigga dofter passar ju till allt 🙂 Lycka till!

 86. Kokos är min favorit! Alltid! Varför inte två st? En fet till sängbordet och en tunn till väskan? Jag skulle älska det!

 87. Jag har supertorr hy på vinterhalvåret och använder mig just nu av The body shops handkrämer (den absolut fetaste de har). Den doftar märkligt och helst inget jag använder när jag är i närheten av andra. Men på natten använder jag en riktigt fet kräm men den fungerar dock inte på dagen. Därför använder jag en tunnare variant på dagen som går in fortare. Jag föredrar två typer av handkrämer; en för dag och en för natten. Doften får inte vara för stark, kokos smälter bra in med andra dofter, vanilj är en doft som många i min omgivning tröttnar på.

  Tack för en bra blogg!

 88. Jag jobbar inom restaurangbranschen och är mycket i vatten. Därmed blir mina händer extremt torra och jag har ännu inte hittat den perfekta handkrämen. Jag vill ha en som går snabbt in i huden samtidigt som den ”läker”. Vaniljdoft skulle vara underbart!!!! Så fräscht och gott 🙂

  Är inne på din blogg heeeela tiden och längtar tills bebisen kommer. Stort lycka till!

  1. Ett tips till dig!
   Jag hade själv extremt torra händer under en period då mina händer fick utstå mycket vatten.
   Jag var inne på kicks och luktade på deras egna hand creme och tyckte att den luktade fantastiskt gott! Så jag köpte den, visade sig även vara den bästa hand cremen jag ägt. På bara någon vecka var mina händer återfuktade och utan sprickor och rödheter. Jag brukar alltid vara lite skeptisk till företags egna märken då det brukar vara B varianter av det de säljer men den här rekommenderar jag verkligen!
   Heter ”Skin Treat Pure Natural Oils Hand Cream” den med makadamiaolja, aprikoskärnolja och sheasmör luktar så fantastiskt gott att jag vill lukta på mina händer hela tiden. Den stinker inte utan en svag fräsch underbar doft. Suger in mycket fort också! 🙂

 89. Jag gillar doften som är på sköljmedel Apple blossom och Peach passion, skulle vilja ha en sådan doft och absolut fet kräm om du inte ska göra två? jag tycker som hudkräm att man kan ha en nattkräm och en dagkräm även för händerna.

 90. Jag tycker inte om att blanda för många dofter. Om alla dina
  produkter ska ha olika doft blir det för mycket. Håll dig till en och samma doft är mitt tips!

 91. En tunn man kan ha i väskan är SÅ värt, bara för art de är tunna betyder det inte att de inte kan göra ett lika bra jobb som en fet! En fet är mest jobbig att använda. Så en tunn med en fräsch doft!

 92. Personligen har jag använt Atrix handkräm i flera år nu.
  Har den stora tuben hemma och en liten i väskan.
  Tycker den är super för den är fet men går ändå in i min snustorra hud väldigt fort, och så doftar den i princip ingenting! 🙂
  Jag gillar inte att ha en massa dofter på allt. Speciellt kokos och vanilj gör mig illamående.
  Alla mina hudprodukter är antingen parfymfria eller väääldigt svagt parfymerade. Den enda doft jag vill känna, och att andra ska känna, är min parfym 🙂

 93. Jag tycker helt klart att du ska producera den mellersta som är en blandning och jag tycker att doften ska vara en blandnibg utav vanilj och kokos men det får inte bli starkt utan en ”känns när man tänker på det doft” 🙂

 94. Fet ska den vara såklart, man kan ju alltid ta lite mindre än vanligt om man vill den ska sjunka in snabbare. Tunna handkrämer känns så billiga.. Lukten tycker jag ska vara vanilj eller någon fruktig.. Inte lavendel bara, finns vissa (inklusive jag) som inte klarar av sådanna starka lukter, får panik då. Hoppas bebisen kommer snart, kram!:)

 95. Den godast doft jag någonsin haft på en handkräm är L’Occitanes dadelblomma. Lite söt och fruktig men samtidigt fräsch. Bara perfekt helt enkelt 🙂 Den verkar dock vara utgående produkt nu så skulle din dofta dadelblomma så vet jag ju vilken min nästa handkräm kommer vara.

 96. Jag gillar, som du och andra i kommentarsfältet, tunnare krämer då jag ofta är på språng och avskyr att vara kladdig(smörjde t.ex in händerna i hissen påväg upp till jobbet nu imorse). När det gäller dofter så pendlar det lite, men överlag en som doftar fräscht, typ clean-parfym-liknande. Tycker i regel att vanilj är lite för mycket som handkräms-doft. Förslag från min sida på dofter är pion och cherry blossom. En tanke som slog mig nu är att de parfymer som säljer bäst i sverige idag(brukar ju finnas topplistor på typ Åhlens) lär ge en ledtråd av vad folk gillar för typ av dofter, bara en idé:)

 97. Fy för vanilj och kokos 😀 slabbigaste dofterna enligt mig! nej handkräm ska vara fräscht… aprikos? grapefrukt? rosor?

 98. Fet kräm när man lägger sig och en som inte är fet när man ska iväg som du säger. Doft av Mango är gott =)

 99. Vanilj och kokos känns lite gjort.. Ni är så pass duktiga och lyxigare än andra märke inom detta, tycker ni ska ha en god men kanske lite annorlundare lukt 🙂

 100. Tycker definitivt att spicy vanilla låter som ett toppen alternativ. Själv gillar jag när handkrämen sjunker in direkt då jag har den i väskan och fullkomligt avskyr kladd av alla slag. lycka till i valet 🙂

 101. Ohh, spännande! Dock skulle jag varken köpa vanilj eller kokos. :/ Men smaken är som baken 🙂

  Kram på dig, snart kommer säkert lille bebisen!

 102. Gör två handkrämer! En lätt ”on-the-go” och en fetare nattkräm. Välj en fräsch doft som inte blir för söt. Mango och vanilla känns för mycket theBodyShop. Hitta en aldeles egen lyxig doft istället!

 103. Enligt mig ska handkräm ha friska dofter, inte tunga som vanilj/kokos. Jag jobbar i en reception med händerna rätt nära ansiktet, alltså pratar i telefon, knappar på tangenterna. Kan bli lite illamående om det luktar för starkt. Varför inte köra på lite fruktigare friska dofter, typ mango, aprikos? Sen tycker jag inte att en daghandkräm ska vara för fet, jag tvättar händerna rätt ofta då jag jobbar med patienter, vill gärna kunna tvätta ordentligt, har man en fet handkräm känns det som att den sitter kvar trotts tvätt, vilket känns äckligt. Missförstå mig rätt 🙂

 104. För mig är det viktigt att krämer inte doftar för starkt. Speciellt om man smörjer in sig på kvällen så blir det jobbigt med kraftigt luktande händer då man ska sova. Sen med tanke på mina barn som man speciellt då de är bebisar håller så nära sig, så har inte jag velat ha kraftigt parfymerade produketer på mig utan velat att de ska känna min naturliga doft.

 105. Tunn! Om du tar fram mellan-varianten är det lätt att den inte passar någon – folk som vill ha en fet vill ha fetar, & sånna som jag som blir nojig av att den inte går in väljer en som gör det 🙂 Jag blir galen när handkrämen inte går in, har inte tid att vänta & tvättar av den till slut. När jag studerade jobbade jag på sjukhus = mycket tvätta händerna = torra händer & alla ville pracka på mig feta krämer, men det hindrade mig från att jobba vidare i bra tempo för jag fick inte på mig engångshandskarna.

  Sen har jag snöt in mig på ingefärsdoft för tillfället 🙂

  Lycka till med förlossningen!

 106. Jag lägger min röst på en FET kräm. Kokos/vanilj får mig att må illa efter ett tag, vet inte varför. Hellre en fräschare doft än söt, om man nu måste ha en doft.

 107. Kokos låter lovely! Kanske både Kokos & Vanilj? Eller varför inte vit choklad? Lycka till med barnet nu,så intressant att läsa din blogg nu när det börjar närma sig! Tänker alltid ”Oh nej,måste kolla in Blondin bellas blogg!” 😉 Lycka till åter igen!

 108. MELLAN!! Så man kan ha det till båda:) jag (och många andra) älskar clean cotton doften, som finns i yankee candle och cleans parfym warm cotton, den slår allt!! Tänk och ha en sån handkräm

 109. Dofttips:

  -Lavendel
  -Jasminblomma
  -Mint (dock inte för stark!)

  och favoriten: Litchi (som Voluspas doftljus Panjore Lychee i doften)

  Konsistensen på handkrämen hade nog varit bäst som mellan åt det tunna hållet, bara det inte kletar!

  Lycka till:)

 110. Vaniljdoft tycker jag ofta kan dofta för mycket. Antingen gillar du det eller inte, många gillar den inte. Det känns härligare med en ”fräsch” doft till händerna eftersom en stark doft som vanilj kan ”sticka” sådär i näsan. När man hälsar på folk skulle jag föredra en fräsch doft som luktar lagom 🙂

 111. Hej hag tycker att d ska lukta annorlunda…kokos och vanilj finns över allt ….tänk på böommoooor moringaaaaaaaaaaaa tex

 112. Jag skulle vilja ha en handkräm som sitter där en stund den får gärna lukta havtorn eller hjortron ev lite citrus skulle kännas fräscht. Den absolut inte lukta för mycket då man har så många andra lukter från body lotion, parfym, schampo m.m.

  dina produkter från Löwengrip Care & Color står högt på min önskelista 😉

 113. Vit orkidé kanske vore något? Om man blandar det med någon fruktig lukt.. Jag gillar inte när handkrämer är jätte feta men de ska inte vara för tunna som body lotion heller. Typ som Victoria Secrets bodycream, det är en perfekt konsistens.

 114. Hej! Jätteroligt att du gör dina egna produkter, är väldigt sugen på att prova ditt shampoo och balsam och ska göra det så fort det jag har är upp användt! Dock så måste jag bara fråga, innehåller några av dina produkter parabener? Parabener är ju något som är cancer-framkallande och därför är jag väldigt skeptisk till att byta just till nya produkter, nu när man hittat parabenfria produkter som man gillar! Hör gärna av dig! Vill veta innan jag köper något.

  Elin Andersson

 115. Jag skulle föredra en handkräm som är åt mellan hållet, då jag inte behöver någon som sjunker in på några sek utan kan vänta några min till att den skall sjunka in.
  Doften så föredrar jag inte något med vanilj eller kokos då jag anser att dofterna är väldigt dominanta och jag är väldigt känslig för starka dofter.
  Det skulle vara roligt med någon doft som är lite lätt-blommig! 🙂

 116. En bra handkräm för mig är en som inte lägger sig som en hinna på huden, den ska sjunka in ordentligt men ändå lämna en uppmjukad och len hud. Jag personligen tycker att en handkräm ska dofta fräscht. Jag vet många i min omgivning som har svårt för både vanilj och kokos. Men smaken är som baken. Mina förslag på dofter är: en fräsch blommig doft som kan användas av så väl yngre som äldre. En fruktig så som Mango eller lite syrlig passionsfrukt eller det klassiska lite åt det nytvättade hållet.

 117. Ta en mellanvariant! Vill man inte ha för fet kan man välja att inte ta lika mycket.

  Vilka tråkiga dofter alla kommentarer kommer med, här kommer jag med några;

  Chili/kakao
  Pistage
  Lindblomma-thé
  Lakrits/Chili
  Sur körsbär
  Lime/ingefära
  Fikon/björnbär

 118. Kokos o vanlij är ju båda två lite av folkdelare. Jag hör till dom som ääälskar kokos, så jag röstar givetvis på den! 🙂

 119. Man vill inte ha för fet då känner man sig fettig om händerna. Själv tycker jag vanilj och kokos är lite för tunga, på händerna vill man ha mer fräscha lätta toner typ frukt, citrus, kanske någon blomma som inte är för tung. Alltså lätta mellantoner men inte för söta heller. =)

 120. Jag skulle nog föredra en fetare kräm så att man kan variera mängden man använder. Mango luktar ohyggligt gott, men även jordgubb, kokos, vanilj och ”vårblomma” doftar trevligt 🙂

 121. En fet med lavendel. Brukar smörja händerna med det på kvällen och sen somnar jag med näsan i händerna. Kanske nåt friskare på en tunnare som är mer för dagsbruk. Varför inte göra två? 🙂

 122. Åh! Kan du fixa en som läker torra händer och sprickor utan att vara fet? Jag behöver en kräm i farten och feta krämer på kvällen kan jag lika gärna använda samma som till fötterna. Trasiga händer i kyla och i samband med vatten, jag letar ihjäl mig varje säsong efter en produkt som fungerar och sjunker in! Vi hästtjejer har en konstig hobby… :))

 123. Jag gillar handkrämer som har en svag doft. Man vill inte ha för mycket doft då man använder händerna mycket och kanske har dem i ansiktet ibland. Men är krämen helt oparfymerad kan det nästan bli som en ”unken” doft, så svag vanilj blandad med någon fräsch tropisk frukt skulle jag tycka vore toppen!

 124. Jag skulle vilja ha någon fräsch och ny doft. Jag gillar hibiskus och champagne. När det gäller konstateranden på handkrämen vill jag gärna ha mellanvarianten eftersom om man använder en fet kräm på dagen känns det som den aldrig går in i händerna. Och en lätt gör inte så himla mycket så en mellanvarianten vore toppen!

 125. Nuxe handkräm är den bästa handkrämen som någonsin funnits 😉 bästa konsistensen, och doft, kan inte riktigt förklara. Har aldrig köpt bättre än den, o den kostar ca 180-200 kr. Tag inspiration från denna!

 126. Hej!
  Jag vill gärna ha handcreme i handväskan och att det absorberas snabbt av huden. Den får inte dofta för mkt för om jag använder parfym vill jag gärna att den får stå för doften så det inte blir för mkt olika doftblandningar, så gärna en lättare doft. 🙂

 127. Kokos! Älskar doften av kokos. Helst fet kräm att ha vid nattduksbordet. Eller så gör du en till, tunn, som heter ”on the go” som du skrev:) två handkrämer för två tillfällen:)

  Lycka till med förlossningen och de första veckorna med bebis. Jag var inte förberedd på första tiden, det är verkligen en omställning. Men det rättar till sig allt eftersom man lär sig alla småsaker. Du kommer bli en super bra mamma.

 128. hejsan!
  Jag tycker att victor och rolfs parfymer flowerbomb skulle vara underbart som handkräm för den är blommig med vanilj inslag :)!

  Kokos älskar jag med men många som tycker det är to much!

  Tycker också du ska ta en riktigt fet handkräm, ditt syfte med märket är ju ha en ”care” inriktning och då kommer en riktigt fet och vårdande handkräm kännas helt perfekt och lyxig till din serie. Tänk på att kvalité är ju att produkterna verkligen fyller sitt syfte. Har man torra händer måste man ha den fetaste varianten.

  Jag personligen ÄLSKAR min feta handkräm som heter classique ‘Rose petal’ Luxury hand creme . Den han världens underbaraste ros doft och är sååå dryg och naturlig, brukar ha den i ansiktet för den luktar så mysigt och jag får torra kinder så då är den extra bra 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..