Handkrämsprover

Jag har fått hem prover från fabriken vi jobbar med i Sverige på handkräm till Löwengrip Care & Color vilket är jätteroligt. Jag är en person som blir supertorr om just händerna men kroppen och läpparna under vinterhalvåret så jag vill gärna ta fram en produkt som jag tycker är helt perfekt.

En perfekt handkräm är svårare än vad man tror. Jag har landat i tre stycken som jag gillar av de vi tagit fram och nu återstår bara konsistensen och doft (ingredienser är alltså klara). Pratar jag med människor som jobbar mycket med händer så vill de oftast ha en fetare handkräm men för människor som är lite som jag on-the-go får den gärna sjunka in snabbt. Å andra sidan finns det två olika användningssätt – De som har krämen vid nattduksbordet och tar på innan läggdags och vill ha en fet eller de som har den med sig i väskan jämt. Bland de tre proverna så finns det en tunn, en mellan och en riktigt fet.

… Kanske är det smartast att producera mellanvarianten?

Och andra frågan, vad vill man att han handkräm ska dofta? Just nu är jag lite insnöad på spicy vanilla eller mer åt kokos-hållet. Kom gärna med doftförslag på vad ni tycker om?

20131115-085406.jpg

 Tre handkrämstester, tunn, mellan och fet

Skärmavbild 2013-11-15 kl. 08.58.57

Förresten finns Löwengrip Care & Colors necessär i skinn ute på Nordic Feel nu!

 1. liss skriver:

  hejsan!
  Jag tycker att victor och rolfs parfymer flowerbomb skulle vara underbart som handkräm för den är blommig med vanilj inslag :)!

  Kokos älskar jag med men många som tycker det är to much!

  Tycker också du ska ta en riktigt fet handkräm, ditt syfte med märket är ju ha en ”care” inriktning och då kommer en riktigt fet och vårdande handkräm kännas helt perfekt och lyxig till din serie. Tänk på att kvalité är ju att produkterna verkligen fyller sitt syfte. Har man torra händer måste man ha den fetaste varianten.

  Jag personligen ÄLSKAR min feta handkräm som heter classique ‘Rose petal’ Luxury hand creme . Den han världens underbaraste ros doft och är sååå dryg och naturlig, brukar ha den i ansiktet för den luktar så mysigt och jag får torra kinder så då är den extra bra 🙂

 2. Kokos! Älskar doften av kokos. Helst fet kräm att ha vid nattduksbordet. Eller så gör du en till, tunn, som heter ”on the go” som du skrev:) två handkrämer för två tillfällen:)

  Lycka till med förlossningen och de första veckorna med bebis. Jag var inte förberedd på första tiden, det är verkligen en omställning. Men det rättar till sig allt eftersom man lär sig alla småsaker. Du kommer bli en super bra mamma.

 3. Minna skriver:

  Bästa handkrämen ska vara riktigt fet! Och dina doftförslag lät bra! Älskar vanilj och kokos!

 4. Kajsa skriver:

  Hej!
  Jag vill gärna ha handcreme i handväskan och att det absorberas snabbt av huden. Den får inte dofta för mkt för om jag använder parfym vill jag gärna att den får stå för doften så det inte blir för mkt olika doftblandningar, så gärna en lättare doft. 🙂

 5. Carro skriver:

  Jag tycker en frisk doft.
  Citrongräs eller ros. Det känns lyxigt och jag får en spa-känsla av de.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..