Odd dansar

Åh vad mysigt med fredagkväll snart! Jag kom nyss hem och om två timmar är Odd hemma. Jag känner mig faktiskt riktigt trött nu så jag ska vila en stund, nu gör det lite ont igen (yey!) så kanske kanske är något på gång. Odd sa imorse att ”Om det är någon kväll G inte behöver stressa ut så är det ikväll på grund av fotbollsmatchen, den skulle vara rolig att se”. Vore det inte lite komiskt om det blir just ikväll bara för att? Jag ser hur som helst fram emot Idol innan, jag hejar på Elin.

Förresten! .. Filmade Odd när han skulle lära sig att dansa häromkvällen. Han hittade ett klipp som heter något med finsk discodans på You Tube och jag grät av skratt när Odd fick fart på hans höfter som är i mitten av klippet. Funderar på att utmana honom i helgen i dansen…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qlzkgu0p8Ko[/youtube]

Vi hörs lite senare! Lovar att uppdatera er om något händer :- )

 1. C skriver:

  Åh, nu har jag kollat bloggen för ungefär femte gången idag! Undrar om de åkt in nu!
  För er som också är i maskineriet att tillverka bebis, har jag en tävling på min blogg. Du kan vinna ägglossningstester, graviditetstester och folsyra. Allt du behöver göra är att anmäla dig med en kommentar så deltar du i utlottningen.
  Håller tummarna för Bella nu!
  http://omlivetefter.blogspot.se/2013/11/tavling-bebistillverkningskit-fran.html?utm_source=BP_recent&m=1

 2. Jag skriver:

  Hörde ni fick åka in inatt 🙂 lycka till med allt snart är han här, om han inte redan tittat ut 😀

 3. Det är så kul att läsa din blogg nu, ser fram emot att läsa hur du tacklar mamma-livet, de känns nästan som om jag väntar på att bebisen ska komma ut med er!:D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..