Odd dansar

Åh vad mysigt med fredagkväll snart! Jag kom nyss hem och om två timmar är Odd hemma. Jag känner mig faktiskt riktigt trött nu så jag ska vila en stund, nu gör det lite ont igen (yey!) så kanske kanske är något på gång. Odd sa imorse att ”Om det är någon kväll G inte behöver stressa ut så är det ikväll på grund av fotbollsmatchen, den skulle vara rolig att se”. Vore det inte lite komiskt om det blir just ikväll bara för att? Jag ser hur som helst fram emot Idol innan, jag hejar på Elin.

Förresten! .. Filmade Odd när han skulle lära sig att dansa häromkvällen. Han hittade ett klipp som heter något med finsk discodans på You Tube och jag grät av skratt när Odd fick fart på hans höfter som är i mitten av klippet. Funderar på att utmana honom i helgen i dansen…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qlzkgu0p8Ko[/youtube]

Vi hörs lite senare! Lovar att uppdatera er om något händer :- )

 1. Tack Bella och Odd för att ni förgyllde min dag med detta klipp! Det var en av de roligaste danser jag sett! 😀 Er bebis är lyckligt lottad som får så fina föräldrar som ni verkar vara 🙂

  1. Haha! Är det sant!? Det tipset har jag aldrig hört förut! Ha en fortsatt trevlig fredags-afton och tack för ett nykommet tips! ?

 2. Min dotter kom för exakt tio veckor sen under Sverige-Irland matchen. Efter första smärtsamma värken två minuter in i matchen då vi satte oss i bilen till hon var ute tog det samma tid som en fotbolls match. 2X45 plus tilläggstid. Hade hon varit en han hade hon hetat Anders (efter Anders Svensson, som gjorde avgörande målet) i mellannamn. Så en snabb förlossning i och med att vi har 40 minuter till bb. Men sen var jag fullt öppen och krystvärkar redan i bilen in…

 3. hahaha, det här var riktigt roligt! heja Odd! 🙂

  Tycker du ska hälsa honom att han bör hoppas att G skyndar sig, om ni är på BB så slipper han ju se när Portugal smular sönder vårt stackars landslag! 😉

 4. Hahahaha åå Odd gjorde min jobbkväll 100 gånger roligare!! haha tack för att ni delar med er! 🙂 och lycka till med allt!

 5. Bella nu väntar vi bara på bebisen ska komma! åh så spännande 😀 känns nästan som att det är jag som är gravid för du lyckas dra med mig så! haha, var tvungen att kolla på magen men den är platt!

 6. Sött! Ett tips om man vill lära sig att dansa bättre, oavsett stil, är att försöka känna in basgången (takten) i höfterna (underlivet) och låta stegen med fötterna komma därifrån istället för att börja med fötterna som de flesta gör. Men huvudsaken är att man har kul! Lycka till med förlossningen och hoppas att den går som en dans 🙂

 7. hej Bella
  av nyfikenhet nu när barnet är på ingång… var hamnade din vikt på? eller, vad som egentligen är intressant är ju hur många kilo du gick upp under din graviditet?
  själv väger jag 70 kilo har precis fått veta att jag är gravid. Kram

   1. Tror också på Gillis med tanke på ledtråden om något företag med samma namn.

    Gideon är SJUKT fint. Kan tänka mig att döpa min egen son till det (om jag nu får någon) 🙂

 8. Tycker bebisen kan komma nu 🙂 så himla nyfiken på den lilla prinsen. Önskar er all lycka

  /Connie Karlsson

 9. Hahaha va härlig han är din Odd som bjuder så på sig själv! 🙂 Det är viktigt att man sim par även kan ha kul ihop & skratta så tårarna rinner ibland 🙂 Jag har oxå sjuka roliga klipp på min man men han är inte lika sugen på att jag delar dem som Odd är 😉

  Gillar ni USA? New York & Miami? Då kommer ni gilla min blogg! Växjötjejen som lämnade allt för kärleken och livet i New York!

  http://www.sohohousewife.com

  Love från SoHo <3

 10. Jag tror bebis tittar ut imorgonkväll eller imorgon natt. Jag simmade och badade (som du) sen startade min förlossning på natten. Ett dygn senare var hon ute 🙂

  1. Varför sprider du sån här falsk ”information” för att få läsare till din blogg? Har varit inne på den och INGET handlar om din kamp för att hålla flickan vid liv. Läskigt hur folk kan vara så besatta att de hittar på vad som helst för att få uppmärksamhet. Tänk på dom som faktiskt har en kamp för att hålla sitt barn vid liv, känner du dig inte väldigt kass som människa då som utnyttjar en sån sak för lite uppmärksamhet?

   1. Hon har även skrivit andra sjuka saker för att locka läsare till sin blogg, verkar ju knappast vara friskt att hålla på så. Hon lär inte tro på carma i alla fall.

   2. Jag vill också säga att jag gick in 2 ggr den bloggen då jag blev oroad o undrade .. Fast jag INTE ska läsa sånt tragiskt.. Men det verkade vara en helt vanlig blogg står inget om nåt barns livs-kamp. Känns osmaklig att skriva så då jag känner föräldrar som drabbats PÅ RIKTIGT! Tro mej INGEN. Vill . Va.med.om.det. :((((

    1. Jag var också inne och tittade på denna blogg, men hittade inget skrivet om tillståndet för en flicka som låg i hennes mage.. Allt verkade normalt utifrån hennes blogg. Jag gick också in och tittade på denna blogg pga medkänsla och medmänsklighet men fann dock något ganska normalt, om jag kan säga så. Jag menar att jag fann inte dessa allvarliga saker som denna människa skriver om och länkar till här på BB:s blogg..

   3. Håller med, det är sjukt och riktigt osmakligt. Har sett hennes kommentarer på flera bloggar och blir riktigt äcklad av att någon kan skriver ”det ser illa ut, lillflickan kanske inte överlever” och liknande bara för att locka läsare till sin blogg.

    1. Skönt att höra att det är fler som sett samma grej. Jag har också varit inne på hennes blogg några gånger men hittar aldrig den information hon gör reklam för. Först trodee jag att jag var korkad och missade någonting.

  2. Fyfan! Har du inga gränser, människa? Fatta hur det känns för oss som faktiskt förlorat våra barn i magen? Åt helvete med så uppmärksamhetskåta människor som du.

    1. Spelar ingen roll. Under alla gånger hon fiskat läsare så har det inte stått ett skvatt om hennes dotter och kamp. När vi andra blir uppretade, ja då skriver hon något. Det är fult att hålla på som hon gör!

    2. Fast nu är det så här att om det vore fara för barnets liv så hade detta barn plockats ut för länge sedan.
     Man låter inte ett tillväxthämmat barn med låga hjärtljud och som inte rör på sig som den borde – vara kvar i magen.
     Och man skickar inte hem en blivande mamma om det är fara för ett barns liv.
     Ett sådant barn plockas ut för att få all hjälp den behöver på utsidan.
     Hon är även nära sin bf.
     Oavsett är det mycket smaklöst att locka läsare till bloggen genom att använda sig av sin flickas tillstånd.

  3. Det ni går igenom är fruktansvärt, det tvivlar nog ingen på. Att däremot använda det som reklam i andras bloggar, att utnyttja er dotters hälsotillstånd för att få läsare till en blogg? Det är så osmakligt att jag på riktigt mår illa.

   Trodde först det var en tillfällighet, att du kanske var i chocktillstånd och jag ville inte döma. Men det konstanta spammandet av storbloggar för att få bloggläsare gör mig spyfärdig. Fina du, fokusera på dig själv och din älskade lilla i magen. Att få några extra bloggläsare en dag har sådan liten betydelse jämfört med ens barn. Det kanske känns nu som att några extra klick på bloggen är viktigare, men en dag tror jag du kommer vakna och se att barnet och fokus på hälsan är det enda som betyder något.

   Önskar er innerligt all lycka till, tänker på er. Stor kram!

 11. Läser din blogg varje dag och har gjort det sen du blev gravid. Det känns nästan som att jag är gravid för jag går omkring och är nervös och kollar din blogg hela tiden och ba ”tänk om Isabellas son har kommit nu” haha
  Jag tror han kommer inatt, hoppas förlossningen går bra bästa Isabella!!

 12. Jag hejar på både Sverige och lille bebis G ikväll 😉
  När jag skulle föda min dotter hade jag som du typ. Två halvdagar efter varandra med värkar men som avtog. Sen tre dagar efter det satte det igång på riktigt och då gick det undan 🙂 hoppas på samma för dig!
  Lycka till önskar jag båda föräldrarna, snart har ni nog eran bebis hos er.

 13. Hej Isabella , ville bara titta in och säga att vårt lilla mirakel kom igår 9 dagar över tiden, och ni har det mest fantastiska ni kan tänka er framför er och bb Stockholm är helt underbart!!! Och tro mig du vet när du får värkar:) jag klarade mig utan bedövning tack vare andningen och ingen rädsla jag och min kropp fixar det här tänkte jag. Och stöd från partner och barnmorska såklart, massa lycka till nu och njut kram

 14. Haha vilket roligt klipp Odd bjuder verkligen på sig själv. Jag har också hört att ananas ska sätta igång förlossningen. Ni kommer bli grymma föräldrar. Ser fram emot att följa bloggen när du har blivit mamma. Kram på er!

 15. Haha! Kul att han vågar bjuda på sig själv. Jag skrattade så att jag kissade på mig lite grann (jag är gravid i v 35)
  Jag är så glad att du ligger före mig och att du är så generös med att beskriva din graviditet, för din inställning har verkligen inspirerat och peppat mig. Jag tycker att du och Odd är helt fantastiska och jag önskar er all lycka! Hoppas lille G kommer ut snart och att allt går bra för er! Kram

 16. Haha! Han som pratar i klippet är en väldigt känd dansare i Finland faktiskt haha:D han har klipp på youtube på svenska också om ni är intresserade;P

 17. Hej! Vi är tre tjejer som driver en välgörenhetsblogg som gymnasiearbete. Vi säljer begagnade men väldigt fina kläder till ett pang-pris!

  Pengarna vi samlar in går oavkortat till UNICEF. Kolla in :

  clothesforcharity.blogg.se

  clothesforcharity.blogg.se

 18. Vårt första barn kom ut 3 veckor tidigt, just den dag vi sagt att hon inte fick komma! Så lagom till avspark kommer säkert de riktiga värkarna 😉

 19. Er så rart å være så utrolig spent på dine vegne på når lille babyen kommer, kan ha noe med at jeg leser fine Caroline sin blogg i tillegg og det blir liksom til at jeg sitter med hjertet i halsen og håper på det beste for begge to. Samtidig som jeg lurer på hvem av dere som føder først, holder en liten knapp på deg, men man vet faktisk ikke, lykke til med fødselen når det skjer, det kommer til å gå så utrolig bra, han er sikkert ute på rekordtid.

 20. Hej Isabella! Jag undrar om du kanske skulle kunna berätta lite om hur man ändrar design på spotlife.se? Hur man gör olika grejer osv 🙂 Skulle vara jätte bra & veta!
  Tack för en underbart bra blogg och all lycka till dig, G och Odd <3

 21. Ha ha ha jag skrattade så jag kiknade! 😀 Odd är supergullig men ingen Travolta precis 🙂
  Farbrorn i klippet hette Åke Blomqvist och var en på sin tid känd dansinstruktör och hade flera dansskolor i Finland . Han gick bort i höstas.

 22. Jag hade gott över fyra dagar med min flicka..just den natten så tänkte jag snälla kom inte inatt iallafall för jag är så TRÖTT men jo då hahaha sen kom det finast till värden!

 23. Haha, underbart!!!
  Tror det är dags för Odd att vara med i lets dance denna gången!!

  Ja om Zlatan gör mål och G kommer ut får han nog heta Zlatan i mellannamn 😉

  Kram på er!

 24. Hahaha,ååh. Odd, for en mann. Dere er så fine!

  Er inne og sjekker på bloggen din hele tiden, er så spent 🙂 Håper du oppdaterer oss når noe er på gang!

  Lykke til 🙂

 25. Faktiskt inte kommenterat här innan, men följer bloggen slaviskt och tycker att både du och odd verkar vara så underbara och härliga
  Människor(och ni kommer bli fantastiska föräldrar)! Jag känner på mig att det har hänt något nu 😀 och händer det inte ikväll/inatt så helt klart i helgen, lycka till med förlossningen önskar jag er alla 3 <3

 26. Xexexe,,,,, cool dancing.
  Snacka om att Odd bjuder på sig själv. Modigt!

  Något annat, kolla in veckans ”Klick” Aftonbladet bilagan som säljs separat. På sid. 21 finns en bild av en mamma med sin son.
  Mamman är den holländska supermodellen Doutzen Kroes.
  Blond, rätt lång, bakåtkammat hår, hästsvans. I handen håller hon sin supergullige son Phyllon, 2 år.
  Kolla in Phyllons smarta klädsel och framför allt hans jättefina frilla, han har rätt långt hår vilket jag tycker är jättesnyggt på småkillar.
  Bilden ger vibbar av dig med er son om ett par år…

 27. Hej Bella,

  Jag har följt dig länge och tänkt att oj vad den där odd ser sur ut på alla bilder

  – men WOW vilken cool och helt fantastisk man du har haffat! Såååååå glad för er skull och önskar er all lycka till med bebis och äktenskap och allt därtill!!!!!!

 28. Så kul o se dig blomma med familje livet. har följt dig en längre tid , Och det e bara kul o se vad som händer i ditt liv . jag har själv börjat med mitt modellande igen, tog en paus på 2 år ungefär. Men har nu jobbat för både H&M och Makeupstore så jag e på banan igen o kör fullt ut på det. all lycka till dig vad gäller barn o allt där till!

  Kram

  1. Haha jag tänkte precis likadant som du när jag gick in här precis! Nu är ju klockan ändå halv tolv typ! Senaste uppdateringen va igår 16.00 😉

 29. Hej!

  Ska bli spännande att följa dig i ditt liv som mamma. Tänk på att just du kan hjälps andra förändrar att göra. kloka val som skyddar deras barn o dess framtid. Jag hoppas ni kommer lägga pengar på ekologiska och giftfria kläder,mat o leksaker till ert barn. Låt små barn slippa parfymer o cancerframkallande substanser i dess närmiljö. Måste kännas underbart att kunna påverka något så viktigt. Lycka till!

 30. Och nu har det gått vääääldigt länge sen du uppdaterade senast, skrev tidigare i en kommentar att jag trodde lilla G skulle komma ut natten från fredag till lördag, kan det vara så att jag har fått rätt? Hoppas det går bra för dig!

 31. Jag tror på en Gordon! Lycka till till båda två, eller kan man skriva grattis nu kanske? 😉 .. inte uppdaterat på läääänge

 32. Haha, ni är för härliga, tack för att jag fick skratta en stund det var välkommet.

  Följ med på min resa mot att bli frisk från psykisk ohälsa, jag har kommit väldigt långt på min resa, jag skriver med glädje jag skriver med sorg. Min blogg är läsvärd för att jag sitter inte bara och skriver hur dåligt jag mår, utan jag försöker hitta de ljusglimtar och gråzoner som faktiskt finns.
  http://www.adactajonna.bloggplatsen.se

 33. Jag trodde inte jag skulle skratta men då det kom mot slutet då med höftvickningarna osv så skrattade jag rakt ut 😀
  Ja det var roligt att se. Kul att han testade dansen 🙂

 34. Håller tummarna att Lilleman tittar ut snart. Kan inte vara kul att gå över tiden. Jag hade tur då sonen kom en mån för tidigt och dottern en vecka tidigare. Lycka till när det väl är dags

 35. Kan de vara så att bebis är på väg?? Ingen uppdatering på läääääänge! Hoppas, hoppas!! Lycka till!!<3<3 puss och kram

 36. Nu var det ett tag sedan vi hörde från dig, hoppas att lillprinsen har bestämt sig för att titta ut.. Känns nästan som att vi är med och väntar barn hihi, väldigt roligt! Ni kommer bli sååå bra föräldrar, Önskar er all lycka 🙂

 37. Det är så kul att läsa din blogg nu, ser fram emot att läsa hur du tacklar mamma-livet, de känns nästan som om jag väntar på att bebisen ska komma ut med er!:D

 38. Åh, nu har jag kollat bloggen för ungefär femte gången idag! Undrar om de åkt in nu!
  För er som också är i maskineriet att tillverka bebis, har jag en tävling på min blogg. Du kan vinna ägglossningstester, graviditetstester och folsyra. Allt du behöver göra är att anmäla dig med en kommentar så deltar du i utlottningen.
  Håller tummarna för Bella nu!
  http://omlivetefter.blogspot.se/2013/11/tavling-bebistillverkningskit-fran.html?utm_source=BP_recent&m=1

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..