En ynka centimeter

[youtube]http://youtu.be/hZdtV9Q2BJY[/youtube]

Följ gärna min kanal på youtube.com/blondinbella :- )

 1. Angie skriver:

  Haha! Underbar 🙂 ”1 cm öppen?! Det är man väl alltid känns det som!”.
  Älskar din personlighet, väldigt down to earth & avspänd 🙂

 2. Lisa skriver:

  Haha underbart, jag har aldrig hört dig förut men läst bloggen många ggr! Du verkar lika underbar om inte än härligare när du pratar än du skriver – även om jag gillar din blogg också!

  Det kommer gå så bra, snart snart snart – tycker alltid man skall åka in om det känns som att det är dags!

  Själv väntade jag hemma jättelänge – men det kommer jag inte göra nästa gång – var ju jätteskönt att komma in och få lustgasen – varför var matcho och stanna hemma?

  Kram och all lycka!

 3. sanna skriver:

  hahahah ”en centimeter, det är man väl alltid öppen”. så jävla sant. gött klipp!

 4. Åh snart bäbis då juh… när min dotter föddes var jag helt säker på att bli hemskickad när vi för första gången kom till bb. Speciellt eftersom värkarna avtog såfort jag blev uppkopplad till ctgn. Men ett glas saft och några puffarpå den lilla satte fart på värkarna igen och helt plötsligt var jag öppen 3cm och blev inlagd på förlossningen. Knappt en timme senare gick vattnet och helvetesvärkarna satte fart. Min mage va inte heller stor men en 51cm lång dotter på 3420g tittade ut en dag efter bf. Hon va ljuvlig. Du har mycket härligt att se fram emot. Och färdknäppen är de bara att köra på för fullt, den hjälper förarbetet massor enligt min bm. Kram och lycka till

 5. Låg smärt tröskel låter det som själv var man öppen 4 cm när jag kom in med första och 10 cm med andra !!! Så du hade nog inte så ont var nog högst förvärkar du hade ….

  1. Diana skriver:

   Olika för alla. Hört talas om det?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..