Jullängtan

Jag gottar mig julinspiration idag. Förra året så firade Odd och jag jul ihop för första gången i vår första gemensamma lägenhet. Det var stort! Vi (läs Odd) släpade hem en Kungsgran som vi hade i vardagsrummet och det var så mysigt att få pynta den tillsammans. Sedan hade vi julbak här hemma med våra vänner. Själva julafton tillbringade vi med Odds familj. I år känns julafton ännu mer på riktigt i och med att vi kommer att vara en liten familj med lilla G och Christian. Det kommer bli så att vi åker hem till min mamma den 23:e och sover över och efter jullunchen på julafton så åker vi till Odds familj. Lite jobbig att åka runt men det är knepigt med två familjer. Eller så svänger vi om planerna totalt och bjuder in alla till oss? Hur mycket orkar man med en bebis på några veckor?

Hur som helst så ska jag boosta hemmet inför julen i år ännu mer. Vi kommer ju att vara hemma så pass mycket med bebisen och då känns en juligt hem ännu viktigare. Allt ska vara sådär extra. Mer ljus och plädar till sovrum och vardagsrum, en vacker klädd gran, gott julgodis i överflöd och fint pynt överallt. Tur att man kan beställa hem det mesta på nätet idag så slipper man springa runt i butiker med barnvagnen och trängas. Ser fram emot att få sätta igång pyntet!

30ebda1ba911eb31beb6fc675f60456a
78ae955250310ac355b3ef295e0360cb
901efa7d1f70de830a1f1e1a5ed27c18
e204930d0d3391b8cc283f64a959d1fb
06a6b7ab2d458fcb825f1c34f0ef5811
9d2dc0cd39548edde757069390023931

Christian får vara tomte i år!  

 1. I hear you sister! Vi sitter i samma sits fast snäppet värre med BF 16/12… Ojoj! Man har ju ingen aning om hur eller var man kommer fira jul. Så jag började göra julgodis ikväll å så får man skaffa hem lite julmat. Så har man ju, om man inte kan åka iväg till familjen. Men åhå, får hoppas att vi iallafall har fått vår bebis innan jul, och att du får din lilla G innan helgen är över!

 2. Mona skriver:

  Väldigt vackra bilder! Fin komposition och skärpa!

 3. Älskar julen. Pyntar redan 2 veckor innan,vill ej stressa. Mysiga bilder. Kram.

 4. Lena skriver:

  Fan, jag tycker det är svin kul att läsa kommentarer när det gäller barn! Bara för att man är Mamma (jag har en 5månaders pojke) så kan man inte allt. Vi va iväg på massor med saker, jag va sjukt trött men lyckan av allt runt i kring gjorde det lättare att ”flänga” runt. Sen är vi såna som tänker att ju mer han utsätts för desto bättre kommer han tåla när han når dagis ålder. Lite skit härdar magen 😉 Han åkte på sin första förkylning för en vecka sedan och mår idag toppen tänder växer och han ålar sig fram när han vill ha något. Stort Lycka till Blondinbella jag vet hur det är att vänta (gick över 2veckor) PS packa ner något gott att dricka sjukt värt det när du ligger o krystar 😉

 5. Johanna skriver:

  Mitt råd är att ni bjuder hem alla till er. Då kan ni ändå gå undan med bebisen i lugn och ro när man vill. Och glöm inte att ha knytkalas, för att laga julmat till femtioelva personer orkar man oftast inte 😉 /trebarnsmorsan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..