ANNONS

En klassiker

/

Om man ändå väntar på något gott så kan man ju lika gärna äta något  .. gott också, eller hur? Jag har hittat den perfekta glasskombinationen. Ben & Jerrys Core Karamel Sutra och Chunky Monkey, mixen av chokladglass, kolaglass, kolasås och bananglass med stora chokladbitar i är himmelsk.

Ben & Jerrys har fått följa med mig i alla livets perioder:
1. Gråta över en kille, lindra med half baked (en hel) och en sked
2. Alla singel-tjejkvällar hemma med cookie dough
3. Upptäcka-att-jag-är-gravid-lycka med strawberry cheesecake

IMG_7407
IMG_7409

.. Och så nu då, due date, bebisväntan och lite bananglass!

54
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00