Smycka Luleå

Jag fick dessa två bilder mailade till mig igår, från Smycka i Luleå som har min smyckeskollektion i deras butik. Tycker att skyltningen i glasmontern blev superfin. Stort tack till Gun, Jenny, Karin och Åsa som jobbar där. Hoppas på att få hälsa på butiken! När jag ser alla smycken sådär uppställda så ser det så mycket ut! Jag blir alltid lite fundersam kring hur jag har hunnit med allt. Likadant är det när jag ser mina tre böcker i bokhyllan. När hann jag få klart två och den tredje med Pingis egentligen? Dessutom har jag hört att man blir ännu mer effektiv när man får barn. Dock jag har förberett mig på några månaders bebisdimma, vårkollektionen för VJ1890 är nämligen klar även vårprodukterna för Löwengrip Care & Color. Så jag kan vara mammaledig med gott samvete :- )

image
image (1)

För att hitta alla 50 återförsäljare som säljer min smycken så klicka här

Skärmavbild 2013-10-31 kl. 10.30.28

Tycker att det så roligt att några kvinnor har gift sig i denna ring! :- )

 1. Cecilia skriver:

  Hejsan! din ring är jätte fin! jag undrar vart jag kan köpa den och vad den kostar eftersom jag skall trolova mig snart och vart väldigt intresserad utan din ring! skulle vara jätte tacksam om du skickar ditt svar till min mail! Kram 🙂

 2. Hej Helt underbar ring. Min fråga är dock om den eller liknande finns i Rödguld ? Eller rödguld blandat med vitguld ?

  Lycka till med BF : )

  Kram Madde

 3. Clara skriver:

  Åh ringen är verkligen så fin! Älskar ringar trots att jag bara är 16 år. Men. Tycker man kan bära en sådan ring ändå. Skulle vilja se hur den rosa ser ut på fingret! Kanske har du lust att göra ett inlägg? Hade varit jättebra 🙂 Vet inte riktigt vilka av de två powerringar a jag ska önska mig i julklapp 🙂 Du är en sådan bra förebild Bella! Love you!

 4. Clara I skriver:

  Åh ringen är verkligen så fin! Är bara 16 år och älskar ringar så ska faktiskt önska mig din
  powerring i julklapp. Jag skulle vilja se hur ringen ser ut på fingret. Speciellt den rosa då jag är lite osäker på vilken jag ska välja 🙂 Har du lust att visa det i ett inlägg? Du är verkligen en förebild! Lycka till med bebisen! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..