ANNONS

Smycka Luleå

/

Jag fick dessa två bilder mailade till mig igår, från Smycka i Luleå som har min smyckeskollektion i deras butik. Tycker att skyltningen i glasmontern blev superfin. Stort tack till Gun, Jenny, Karin och Åsa som jobbar där. Hoppas på att få hälsa på butiken! När jag ser alla smycken sådär uppställda så ser det så mycket ut! Jag blir alltid lite fundersam kring hur jag har hunnit med allt. Likadant är det när jag ser mina tre böcker i bokhyllan. När hann jag få klart två och den tredje med Pingis egentligen? Dessutom har jag hört att man blir ännu mer effektiv när man får barn. Dock jag har förberett mig på några månaders bebisdimma, vårkollektionen för VJ1890 är nämligen klar även vårprodukterna för Löwengrip Care & Color. Så jag kan vara mammaledig med gott samvete :- )

image
image (1)

För att hitta alla 50 återförsäljare som säljer min smycken så klicka här

Skärmavbild 2013-10-31 kl. 10.30.28

Tycker att det så roligt att några kvinnor har gift sig i denna ring! :- )

16
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00