ANNONS

Nya intressen …

/

Jag vet inte om det ens är möjligt men jag tror att jag har smittat vår mops Christian! Nu är han också hängig, varm och vill bara sova. Jag har för mig att för 1,5 år sedan så blev Odd riktigt dålig och några dagar senare hade Christian feber och vi fick åka till djursjukhuset för att han knappt var kontaktbar. Finns det någon koppling tror ni eller är det bara en slump?

Tillståndet för mig är detsamma som igår i alla fall. Jag har gjort det bästa av det och tagit en dusch imorse, städat lite hemma och gjorde en god frukost på knäckebröd med mosad avokado och citronpeppar på och en kopp té. Musik vill jag dock inte ha på för att jag har ont i öronen men jag har två olästa tidningar som väntar; Amelias ”Vänta barn” och tidningen Mama.

Jag måste faktiskt säga att Mama har blivit min favorittidning på senaste. Jag trodde att den skulle vara lite tidig för mig att läsa under graviditeten men ju mer jag närmar mig dagen D så älskar jag reportagen ännu mer. Helt plötsligt är recensioner av babygym och blöjor superintressant. Jag gillar hur mina intressen svänger. Innan graviditeten så sa jag till Odd att ”jag kommer ALDRIG att bli en sådan kvinna som lägger mer än fem minuter på valet av vagn eller slukar böcker om amning”. Hepp. Vår Stokke-vagn går jag och drar i lite varje dag bara för att. Och amningsteknik känner jag mig expert på trots att jag aldrig varit i närheten av det. Det jag fortfarande inte tror på är sömnen som ska vara så hemsk med spädbarn samt det där med alla bråkar om vem som ska natta. Just nu så känns det som en galax bort, så kommer Odd och jag aldrig ha det! Vi får helt enkelt se hur det blir ….

IMG_6834

Årets första lussebulle! Man får göra det bäst av att vara sjuk. Att ligga i sängen helt svettig och i en omysig stökig miljö blir jag bara deprimerad av. Men, tända ljus, härlig läsning och något att knapra på får ju vem som helst att känna sig glad, trots att man är dålig.

80
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00