Löwengrip Spångberg

Jag har gjort ett framsteg idag, förflyttat mig från sängen (varit sängliggande sedan lördagen) till att sitta i vardagsrummet. Har även hunnit ta tag i saker jag länge glömt bort. Tillexempel som namnbyte! Mitt fullständiga namn idag är Isabella Desirée Löwengrip Rydberg och nu när jag och Odd är gifta har jag valt att byta ut till Löwengrip Spångberg istället. Vår son kommer ha samma efternamn. Känns häftigt att få posta iväg det. Riktigt vuxenpoäng. Min mans efternamn!

IMG_6859

Älskar koppen, från Rörstrand, bröllopsgåva från mamma

 1. Alex skriver:

  Är det så viktigt att din son ska ha ett adligt efternamn för?

 2. agned skriver:

  Sonen kommer inte få heta Löwengrip Spångberg om du byter namn innan han föds. Löwengrip kommer bli ditt mellannamn, inte efternamn, och mellannamn får man inte ge vidare till sitt barn. Jag ville göra samma sak men Skatteverket sa nej. Om du heter Löwengrip i efternamn så får ni dock ge honom det som mellannamn.

 3. Amanda skriver:

  Hej Isabella! 🙂

  Vill bara önska dig stort lycka till med kommande bebisen. Har aldrig brukat läsa din blogg tidigare, men nu är jag inne flera gånger i veckan. Så roligt att följa vad som sker under din graviditet och vad som händer i ditt liv med ekonomista och allt annat. Så ja, lycka till med förlossningen!! Du är grym! 😀

 4. Varför skriver du så ofta vuxenpoäng efter vissa inlägg?
  Är du osäker på dig själv, måste du bekräfta det för dig att du är vuxen.
  Ena stunden ska du vara så vuxen men eftersom du har sådant behov av att uttrycka dig med dina vuxenpoäng så är du nog fortfarande ett barn?

 5. johanna skriver:

  Kommer odd också att att heta spångberg löwengrip? Eller fortsätter han att bara heta Spångberg?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..