ANNONS

Löwengrip Spångberg

/

Jag har gjort ett framsteg idag, förflyttat mig från sängen (varit sängliggande sedan lördagen) till att sitta i vardagsrummet. Har även hunnit ta tag i saker jag länge glömt bort. Tillexempel som namnbyte! Mitt fullständiga namn idag är Isabella Desirée Löwengrip Rydberg och nu när jag och Odd är gifta har jag valt att byta ut till Löwengrip Spångberg istället. Vår son kommer ha samma efternamn. Känns häftigt att få posta iväg det. Riktigt vuxenpoäng. Min mans efternamn!

IMG_6859

Älskar koppen, från Rörstrand, bröllopsgåva från mamma

91

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00