ANNONS

Gifta i två månader

/

Idag firar Odd och jag två månader som gifta så jag tänkte överraska honom med en liten present när han kommer hem från jobbet. Jag älskar verkligen att vara gift. Det är så fint på något sätt. Kärleksfullt till tusen. Något som vi pratar mycket om är just att fortsätta att vara ett par när vår son kommer. Att inte bara vara mamma och pappa utan hustru och man också. Jag hör så många par som glömmer det och så låter det som ett företag när de planerar nattning och annat. ”Om du ska ut med dina vänner ikväll, då får du ta morgonen” (eller hur det kan låta, jag syftar på när man säger det i negativ ton som en slags företagsdeal man försöker ro in). Så vill jag aldrig någonsin ha det.

Det som har varit styrkan med mitt liv hittills är att jag gör allt med glädje. Jag tycker väldigt sällan saker i livet är jobbiga. Och det handlar egentligen inte om vad som ska göras utan inställningen. Jag är en levnadsglad människa. Irritationsmoment fastnar inte och jag tror att livet levs bäst om man försöker hitta en känsla av lycka och så stannar man där. Det fungerar. Några skriver att stressen av att vara lycklig hela tiden är något som får oss olyckliga. Jag håller inte med.

Det är ingen konst att vara lycklig. Det är rätt enkelt.

1. Ändra på det som du ogillar i livet. Skyll aldrig ifrån dig utan inse att du är din lyckas smed. Man får älta en taskig barndom ett tag eller vara uppriven efter ett förhållande som tar slut men förr eller senare är det du själv som bestämmer om du ska komma på fötter igen. Skit som händer i livet är en fantastisk energikälla. Vänd det till något positivt och lär dig utav det.

2. Oroa dig inte över sådant som du inte kan påverka.

3. Inse att allt löser sig så länge du är positiv. När jag ser tillbaka på tillfällen i livet som jag tror att det har gått åt helvete så har det snarare bara blivit bättre efteråt.

4. Var tacksam för det du har i livet. Det största källan till lycka.

IMG_6877
IMG_6881

Till min prins! Två månader som gifta

179
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00