Amelia + LCC

Just det ja, Löwengrip Care & Color har ju en kampanj tillsammans med Amelia. Kom på det nu när jag själv hade tidningen hemma. Man får fem nummer av Amelia + min body lotion och shower gelen. Utmärkt tillfälle att prova mina produkter. Ni hittar erbjudandet här 🙂

Skärmavbild 2013-10-31 kl. 12.14.50

  1. Denise skriver:

    Kanske bara är jag, men jag har hela tiden trott att det står ”dc” på produkterna. Först nu såg jag att det är ett L!

  2. Bra erbjudande! Men när kommer deon ut till försäljning?

  3. Jenny skriver:

    Vilket bra erbjudande, du borde samarbeta med flera stora tidningar, typ Elle eller Cosmopolitan, då skulle jag köpa det direkt!

    http://hejsanjenny.blogg.se/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..