ANNONS

Poddavsnitt nr 9

/

Igår kom Pingis och mitt nionde poddavsnitt ut för ”En Economistas podd”. Vi har döpt avsnittet till smarta tjänster som gör under för ens privatekonomi, allt ifrån bra företag till appar och hemsidor. Jag är ju en person som försäkrar precis allt och Pingis ogillar försäkringar så vi tar också upp mycket kring det. Jag berättar skillnaden på inkomst och intäktsförsäkring som kan vara bra om är anställd eller driver eget. Statstik till podden har vi fått via Insplanet och Myloan. Insplanet jämför alla försäkringar och visar det billigaste alternativet. Jag är som sagt en person som har det mesta försäkrat men jag är också en fena på att pruta på premien och jämföra bolag på vad de täcker till vilken summa. En ny försäkring som det görs mycket reklam om är Folktandvårdens tandförsäkring men den dyker jag in i och inser att den egentligen är väldigt dyr, mer om allt i poddavsnittet!

Economista_BW_1

Något som är på gång hos vissa försäkringsbolag och banker är en spar-försäkring. Skulle du mot all förmodan inte ha råd att spara längre, för att du kanske förlorar jobbet eller bli sjuk så täcker försäkringen ett fortsatt sparande åt dig. Smart tycker jag! 

23

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00