Öroninflammation

Nej det blir verkligen inte bättre. Min förkylning har övergått till en rejäl värk i öronen som liksom dunkar och smärtar och så har jag lock och hör dåligt. Så typiskt. Blir sängen idag med. Världens gulligaste Odd kom in med pannkakor imorse, alltid så snäll. Det var ju inte såhär jag hade tänkt att tillbringa mammaledigheten!

20131030-101025.jpg

 1. Ida skriver:

  Jag blir så irriterad på att läsa alla extremt onödiga kommentarer, varför lägger ni ens ner tid på att kommentera på isabellas blogg? Låt de med positiva kommentarer sköta det istället 😉

  Jag måste bara säga hur fantastisk du verkar vara! Jag har inte följt din blogg så jätte länge, bara några månader, men så mycket som jag har sett så verkar ditt och Odds förhållande vara helt perfekt, ni verkar passa så bra tillsammans, och ni är hur fina som helst ! Jag har en pojkvän sen två år tillbaka och jag hoppas faktiskt att vårt liv ser ut som erat när vi är i er ålder, gifta, väntan på barn och en fin lägenhet och bara ha den där mysiga känslan. (vi är bara 17 år en så länge)
  Lycka till med barnet!!

 2. Instant karma, det funkar tydligen! Du kanske ska vara
  försiktig med vad du ”beställer” hädanefter.

 3. sara skriver:

  Försök att se det som att det är bättre att det kommer nu
  så du verkligen kan ligga ner å vila, än att det kommer när er
  lilla pojk precis föds 🙂 Lycka till med allt å krya på
  dig!

 4. Grattis på namnsdagen Isabella! Jag firar också idag, en
  bokstav fel hos mig men det är nära nog;)

 5. Freja skriver:

  Att ni kommenterar eller ”debatterar” är så himla löjligt
  och patetiskt, alla tycker väl olika saker men det är hennes liv,
  gå ut och lev era egna liv istället för att sitta å bråka om nån
  annans!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..