Kissie gästar

Jag hittade ett gammalt klipp från 2010 när Tyra och jag hade vår egen show och Kissie var gäst. Det är otroligt underhållande att se på så jag måste lägga upp det igen! Minns ni när vi sände programmet live? Vi hade en 500 000 visningar och 100 000 som tittade live, fantastiskt. Under den här perioden hade Kissie som flest läsare om jag inte minns fel (idag har hennes siffror sjunkit rejält) och det var väldigt intressant att få en pratstund med henne, om varför hon gör som hon gör.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sz_R2gTXgKA[/youtube]

 1. Johanna skriver:

  Detta klippet och det du och Tyra gjorde! var minst lika fel som set Kissie gjorde! Du som snart ska bli mamma borde faktiskt veta bättre än att lägga ut detta igen, och skriva att det är underhållande! Och att henne statistik har sjunkit realt bryr ju inte jag mig om! Som att inte din statistik har sjunkit nu har du iaf en mindre läsare!

 2. Linnéa skriver:

  Fan så grymt! HEJA BELLA

 3. Moa skriver:

  Visst ar detta klipp underhallande, och det var val det som Kissie var ute efter fran forsta borjan – provokation och underhallning kan ju allt som oftast ga hand i hand.

  Daremot blir jag mest ledsen nar jag ser hur omoget och oprofessionellt Tyra beter sig. Det ar sa OTROLIGT uppenbart att hon inte gillar Kissie och att hon forsoker ”satta dit” henne – framforallt genom att fortsatta tjata om det har med att Alexandra har sagt att hon ville sla dig. Alexandra hade ju sagt att hon inte menade det en gang. Hon verkade mest bara intresserad av att konfrontera Kissie – inte att faktiskt diskutera med Kissie som en vuxen manniska. Tycker Tyra overlag var valdigt dalig i ert program, men just detta avsnitt stod verkligen ut pa den fronten.

  Daremot tycker jag att du gor ett valdigt bra jobb. Du staller fragor och forsoker resonera med henne och tar hennes otrevlighet in stride.

 4. sara skriver:

  DET ÄR VÄL FÖR FAN INGET FEL MED ATT BELLA LÄGGER UPP DETTA??? finns ju på youtube om man vill kolla upp det själv o de som följt dessa två bloggare någolunda har redan sett detta.. SJUUUKT KUL 🙂

 5. Clara skriver:

  Du är verkligen en underbar människa och kommer bli en jättebra mamma. Ta inte åt dig av vad folk skriver, du är bra som du är och en stor förebild! Kram på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..