Hos läkaren

Jag stod inte ut med öronsmärtan så jag kilade till vår husläkare som hade drop in under förmiddagen. Jag hade öroninflammation då och då som barn så man vet ju symptomerna. Jag utbrast inne i rummet att ”Gud så typiskt, det är ju snart dags för honom att komma ut och så ska jag råka på det här!” varpå hon svarade ”Ja men Isabella, se på det positivt, nu tar du ju det verkligen lugnt på riktigt innan förlossningen”. Fick medicin på Apoteket och traskade hem. Kanske finns det en poäng i det hon sa, hade jag varit pigg hade jag definitivt bokat upp mig på saker och mammaledigheten innan som skulle varit lugn och energigivande hade plötsligt varit proppfull av aktiviteter…

20131030-124636.jpg

 

Har förresten tidsinställt några roliga inlägg senare i eftermiddag (så att jag kan sova ut), podden, min förlossningsplaylist och ett klipp från förr som ni inte vill missa :- )

 1. Hej!
  Läste ditt inlägg om öroninflammation. Detta var ju några år sedan men sitter i samma båt och är i sista trimestern av min graviditet. Min fråga är om de hjälpte med penicillin? Och kommer du möjligen ihåg vad de hette??

  Har fått pencillin och är inne på dag 2 nu och än sålänge har de inte gått över. Har så ont av att de slår lock för örat, gjorde det de för dig med??

  Mvh Nathalie

 2. Carrro skriver:

  Vilken gnällkärring du blivit.
  ”jag är sjuk, jag är sjuk, jag är sjuk..”

 3. Marie skriver:

  Krya på dig!! Bättre va sjuk innan bebisen kommer än efter…
  Jag lyckades få feber och förkylning veckan innan våran kille trillade ut så när kroppen hade bearbetat det så kom han äntligen =)

 4. Anna skriver:

  Krya på dig! 🙂

 5. Kajsa skriver:

  Hej, samma sak hände mig strax innan min dotter föddes. Enligt barnmorskan på förlossningen var det vanligt just med öroninflammation innan bebisen kom, trots att kvinnan kanske inte haft öroninflammation på kanske 20 år innan dess. Lycka till. Snart får du uppleva något helt fanatiskt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..