ANNONS

Hos läkaren

/

Jag stod inte ut med öronsmärtan så jag kilade till vår husläkare som hade drop in under förmiddagen. Jag hade öroninflammation då och då som barn så man vet ju symptomerna. Jag utbrast inne i rummet att ”Gud så typiskt, det är ju snart dags för honom att komma ut och så ska jag råka på det här!” varpå hon svarade ”Ja men Isabella, se på det positivt, nu tar du ju det verkligen lugnt på riktigt innan förlossningen”. Fick medicin på Apoteket och traskade hem. Kanske finns det en poäng i det hon sa, hade jag varit pigg hade jag definitivt bokat upp mig på saker och mammaledigheten innan som skulle varit lugn och energigivande hade plötsligt varit proppfull av aktiviteter…

20131030-124636.jpg

Har förresten tidsinställt några roliga inlägg senare i eftermiddag (så att jag kan sova ut), podden, min förlossningsplaylist och ett klipp från förr som ni inte vill missa :- )

27
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00