ANNONS

Förlossningsplaylist

/

Jag trodde nog att min förlossningsplaylist skulle bli mycket mer pampig och ”girl power”. Snarare mer Beyoncés ”Run the world” än Bo Kaspers Orkester, men så blev det inte. Ju närmare man kommer dagen D så går man mer och mer in i sig själv och blir lite lugnare. Vissa kvinnor kanske blir temperamentsfulla under graviditeten men för mig har det blivit tvärtom, jag är lugn och harmonisk som en filbunke. Och därför är valet av musik lite så också. Jag tänker låtar som ger avslappning, kunna andas, hitta energi och vila till. Agnes version av ”En sån Karl” är min favorit just nu. Annars är det ”Svalkar vinden” som jag ser mig själv krysta till. Men skulle det krävas lite extra push när energin dippar så blir det Katy Perrys Firework, då kommer bebisen ploppa ut! 

Skärmavbild 2013-10-30 kl. 13.50.57

Min förlossningsplaylist 

junosoundtrack

56
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00