ANNONS

Hos Rizzo!

/

Hade jag inte varit dålig så hade jag varit runt på alla Rizzo-butiker samt NK nu för att klämma på vår fina sko. Det känns helt otroligt att Flattered är ute i butik. Det saknar lite skyltning och sådant men skon är på plats. Just nu går jag runt i mina vinröda hemma. Har ni möjlighet att ta er till en Rizzo-butik och pröva skon så gör det, bekvämare och finare inomhus-sko får man leta efter! Skon består av mocka runt foten, tunn sula av lammull och skinnsula under som är snäll mot golv.

Perfekt för att:
– Ha stående nedanför sängen så man slipper kalla golv på morgonen
– Ha på sig när man ska hem till någon istället för klackar
– Ha på jobbet, slippa tunga boots som snart är nerdränkta i slask
– Julklapp till någon man tycker om

Rizzo Gallerian

Vår inomhus-ballerina finns i fyra färger beige, rosa, svart och bordeaux

38
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00