ANNONS

Fortfarande sjuk

/

Tisdagen status? Sängliggande i den här jäkla förkylningen som inte går över. Sammandragningarna har minskat lite nu när jag är mer stilla. Det är så märkligt det där, när jag är uppe och är aktiv så kommer det på en gång och då tror jag att det är dags snart (inom några dagar) men så ligger jag still och så slutar allt. Kan det vara så? Att aktivitet får igång förlossningen? I så fall ska jag bara vänta ut förkylningen och sen jäklar blir det promenader. Jag var trött på att vara gravid ett tag men nu när vi närmar oss så njuter jag av dagarna istället. Jag njuter av att sova och vara för mig själv.

Som ni vet så jobbar jag mycket med målbildning inför förlossningen. Men just ögonblicket där barnmorskan lägger upp vår son på bröstet känns fortfarande så overkligt. Allt annat går att ta in men inte just de momentet. Att tänka på att vårt barn ligger i mig och att vi snart ska få träffa honom är lite som att tänka på hur stort universum är, hjärnan kokar över.

Nu ska jag göra mer té och äta clementiner. Tror jag ligger på 15 stycken om dagen nu, Odd släpar hem nya varje dag. Han lär inte få brist på C-vitamin i alla fall vår skrutt!

IMG_5624

Bild från förra veckan, premiär av Orion. 

Ikväll kommer förresten ett nytt youtube-klipp ut :- )

79
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00