ANNONS

Varm choklad

/

Odd kom in med varm choklad imorse till mig. Har så ont i halsen så det var skönt med något varmt. Det känns som om jag har svalt rakblad. Tog tempern men jag hade ingen feber i alla fall, himla bra. Igår kväll började förresten världens värkar när jag var ute med Christian på hans sista runda. Fick stanna mot en husvägg och bara andas. Smärtan kom lite som en chock. Inte alls som de tidigare förvärkarna då jag har kunnat känna att de är på väg utan från ingenstans kom smärtan. Höll i sig cirka en minut och kom tillbaka lika hårt när jag var hemma igen. Mycket värre än de förvärkar som brukar komma om dagarna. Som tur var så slutade det efter ett tag och jag fick sova hela natten.

Gissa om jag är glad över att jag inte har möten inbokade idag, dels för halsen men också att sitta i möten med sammandragningar som avlöser varandra är inte så skönt. Har påbörjat en ny bok som jag fick av min lillebror i födelsedagspresent, ”Analfabeten som kunde räkna”.. Hittills så verkar den bra. Återkommer med en recension senare. Ska läsa vidare och dricka upp chokladen.

IMG_6782

53
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00