Varm choklad

Odd kom in med varm choklad imorse till mig. Har så ont i halsen så det var skönt med något varmt. Det känns som om jag har svalt rakblad. Tog tempern men jag hade ingen feber i alla fall, himla bra. Igår kväll började förresten världens värkar när jag var ute med Christian på hans sista runda. Fick stanna mot en husvägg och bara andas. Smärtan kom lite som en chock. Inte alls som de tidigare förvärkarna då jag har kunnat känna att de är på väg utan från ingenstans kom smärtan. Höll i sig cirka en minut och kom tillbaka lika hårt när jag var hemma igen. Mycket värre än de förvärkar som brukar komma om dagarna. Som tur var så slutade det efter ett tag och jag fick sova hela natten.

Gissa om jag är glad över att jag inte har möten inbokade idag, dels för halsen men också att sitta i möten med sammandragningar som avlöser varandra är inte så skönt. Har påbörjat en ny bok som jag fick av min lillebror i födelsedagspresent, ”Analfabeten som kunde räkna”.. Hittills så verkar den bra. Återkommer med en recension senare. Ska läsa vidare och dricka upp chokladen.

IMG_6782

 1. så väldigt mysig bild! älskar koppen. hade tänkt fråga var den var köpt, men såg till min glädje att det stod längre upp bland kommentarerna.

 2. Jobbigt med värkar! Men lite spännande också!
  Kanske snart dags? Hade själv kraftiga värkar under ca 3-4 nätter före vår son föddes. Försökte sova på dagen lite istället…då jag inte kunde sova dom nätterna pfa värkarna…Blev kanske Max 10h sömn totalt under dom fyra dygnen innan sonen föddes. Vart helt slut i kropp och själ. Men det gick ju iaf..,Ut kom han ju!
  Och sedan blev det inte så mycket sömn heller efter att han kommit, haha! Men det är en annan femma:)
  Ville bara säga- Hang in there!! Snart är han här!

 3. malin skriver:

  Varm choklad fick jag som tips att få igång värkarna efter min vattenavgång och besök på förlossningen. Tror som dig bella att du kommer få någon dag tidigare en bf.

  Läs gärna hur min förlossning gick ( gick jättebra inga hemskheter) kolla in oktober 2011 bland kategorier. Födde en dag innan bf, få jag var 22år

 4. daniela skriver:

  krya på dej isabella! strepsils brukar funka för mej 🙂

 5. Julia skriver:

  Åh så mysigt! Jag vill också ha en karl som kommer med varm choklad på morgonkvisten 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..