Balance my skin

Nu har min body lotion kommit ut till Nordic Feel, otroligt roligt! När jag tog fram min lotion så ville jag ha en kräm som skulle återfukta på djupet men inte kladda länge. Duschar jag på morgonen så vill jag kunna smörja in mig och ta på mig strumbyxor/jeans/silkesplagg utan att få fläckar. Med min kemist så hittade vi 2:a generationens sheasmör. Man har lyckats utvinna det som är återfuktande i sheasmör men inte det feta. Kvar blir en body lotion som har en lätt konsistens men som återfuktar på djupet. Jag är otroligt stolt över ”Balance my skin”, jag har faktiskt inte provat en liknande på marknaden, dom är antingen för tunna och ej tillräckligt återfuktande eller tvärt om. Min är perfekt!

P13224.jpg_600_600

Kostar 125 kronor hos Nordic Feel/LCC och frakten är gratis

Skärmavbild 2013-10-28 kl. 17.06.59

.. Fick en del positiva kommentarer idag för mitt shampoo, så kul! :- )

Följ Löwengrip Care & Color på http://instagram.com/lowengripcarecolor

 1. Jana skriver:

  Väntar otåligt på din deo, Bella. Är lite trött på Absolut torr och vill ha något roligare men i samma stil.

 2. Emmy skriver:

  Hej Isabella. Jag är jättesugen på att prova ditt schampoo och balsam men som den student som jag är så räcker inte ekonomin för att köpa en flaska på 100ml för 95:-.
  Kommer du utöka mängden i förpackningen så att schampot räcker längre?
  Kram

 3. Nu måste jag in och beställa från detta! 🙂

 4. My skriver:

  Finns dåligt med produkter som motverkar acne, du har inte funderat på att börja sälja sådana? Även vårdande smink som är bra vid acne.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..