ANNONS

Balance my skin

/

Nu har min body lotion kommit ut till Nordic Feel, otroligt roligt! När jag tog fram min lotion så ville jag ha en kräm som skulle återfukta på djupet men inte kladda länge. Duschar jag på morgonen så vill jag kunna smörja in mig och ta på mig strumbyxor/jeans/silkesplagg utan att få fläckar. Med min kemist så hittade vi 2:a generationens sheasmör. Man har lyckats utvinna det som är återfuktande i sheasmör men inte det feta. Kvar blir en body lotion som har en lätt konsistens men som återfuktar på djupet. Jag är otroligt stolt över ”Balance my skin”, jag har faktiskt inte provat en liknande på marknaden, dom är antingen för tunna och ej tillräckligt återfuktande eller tvärt om. Min är perfekt!

P13224.jpg_600_600

Kostar 125 kronor hos Nordic Feel/LCC och frakten är gratis

Skärmavbild 2013-10-28 kl. 17.06.59

.. Fick en del positiva kommentarer idag för mitt shampoo, så kul! :- )

Följ Löwengrip Care & Color på http://instagram.com/lowengripcarecolor

44
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00