Vecka 38

Jag har legat och läst hela förmiddagen och Odd har spelat GTA. Jag tror inte att jag är ensam om att leva med en man som spelar det spelet just nu. Vi hade en diskussion om vad som är mest levande, att läsa bok vs att spela tv-spel. Jag är ju en läslus och för mig öppnas det nya världar för varje bok jag påbörjar. Odd säger att spel är mer levande. Jag håller inte med, det är just att man kan skapa sin egen värld med hjälp av några rader som är fascinerande för mig, med filmer eller tv-spel är ju den fiktiva världen och alla ansikten redan bestämda därav är det inte lika kul.

Jag ser verkligen fram emot att få presentera några av mina favoritkaraktärer för vår skrutt. Låta honom lära känna Emil och skratta åt alla hyss han gör, eller få titta ut över våra takåsar i stan och se om Karlsson på Taket bor i närheten. Jag lyssnade på Astrid Lindgrens band varje gång jag skulle sova när jag var liten, den traditionen vill jag ta vidare. Fast den här gången blir det nog inte med ett två-sidigt kasettband som man måste vända på efter ett plingljud utan en ipad …

IMG_6774

Jag är i vecka 38! Och det känns alldeles underbart! Vågen står på 11 kg plus, clementiner är min enda craving och kroppen mår bra. Är inte lite rörlig längre när jag ska plocka upp saker på golvet utan hukar mig, ser lite roligt ut. Jag tränar gravidyoga varje dag hemma och det kommer jag fortsätta med, ryggontet slutade i augusti tack vare det.

Amnings- BH från Abecita, gamla leggings innan jag blev gravid från Zara (nu när han är fixerad är nästan vanliga låga byxor skönare än gravid) , inneflats – Flattered 

IMG_6750

Odd in GTA-action. Vi har alltid blommor hemma, men nu under min födelsedag i måndags så fylldes lägenheten med extra fina blommor. Det gör så mycket med humöret.

 1. hej Bella&co !
  din mage får mig verkligen att smällta bort! Du är så otroligt fin och jag önskar dig all lycka i familjelivet, (som du kommer rocka) Kram (mammaselma) Selma Leonarde

  Bloggar på:www.lillapingu.blogg.se

 2. Fint att du så stolt poserar med din stora mage !! 🙂 hoppas allt går bra med barnet !

 3. Hej, Isabella du är så underbart vacker! Så ljuvligt att höra din längtan, vet precis hur det var! Sköt om dig, stor kram Lycka till! O Du! Nog vet jag efter 21 år som gifta hur en spelgalen en make är, tro mig, haha, men trots det så älskar jag honom, sen blev ju min 19årige son likadan tills han träffade sin nuvarande flickvän o gick o blev kär….Kram Bodil 45år 3barnsmor!

 4. Sara skriver:

  Hej Isabella! Jag har följt din blogg i många år nu och du är verkligen en enorm förebild för små som stora. Jag ville bara säga att du kommer att bli en otroligt bra mamma. Trots din unga ålder verkar du så lugn, mogen och förberedd. Jag vet att du kommer att klara förlossning och rollen som mamma galant! Fantastisk är du fina Isabella, det ska du veta! All lycka!

 5. malin skriver:

  ett krav än bara namn och epost att fylla i, borde vara IQ. många idioter i kommentarsfält, eller javafan, i alla kommentarsfält.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..