ANNONS

Tips på serie

/

Jag vet inte om ni har sett det men på You Tube går det en serie som heter ”Gravid vecka för vecka”, där får man följa tre svenska gravida kvinnor under hela deras graviditet. En av kvinnorna som är med är Clara Herngren, hon är gift med Felix Herngren och hon väntar deras fjärde barn. Vi är ungefär i samma vecka så det är roligt för mig att följa henne. Vanja är i vecka 23 och Agnes i vecka 17. Dom kommer att filma ända in i förlossningen på ena personen, spännande! Hur som helst, bra serie för oss som själva väntar barn och vill höra mer från kvinnor i samma sits.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2qfXghmvBBU&feature=c4-overview-vl&list=PLZqjVJSxJyA-uHXijq4VAtRYdLZwGvfHj[/youtube]

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00