ANNONS

Söndagsfix

/

Odd och jag har haft en riktig fixarsöndag. Vid tio var vi ute och kilade iväg till vårt stammiscafé, Två systrar & En kock. Man får alltid en superfrukost där. Vi tog exakt samma sak .. Leverpastejssmörgås och risgrynsgröt. Mumms! Sedan åkte vi iväg till stora Zoo-butiken i Bromma för att köpa en ny hundsäng till Christian. Den som jag köpte till honom som valp är lite trång. Blev även lite mat och nya leksaker. En anka som jag döpte till Larsson, jag döper alltid hans saker och så lär sig Christian namnet på hans grejer. Eller Bosse kan han i alla fall, den är hans favorit.

IMG_4880

Lägg märke till Christians frukosttallrik, ägarna till cafét är alltid så gulliga och ger honom leverpastej. Idag var vi smarta och tog med hans frukost och blandade i.

IMG_4883

Vi var en sväng på NK också för att göra klart vår presentlista inför bröllopet. Jag blev faktiskt lite besviken på NK:s system. Jag trodde att det fungerade som i USA, att varje butik/avdelning har möjlighet att registerera en lista till oss i deras system och där fyller dom i allt som vi önskar oss och sedan kan våra gäster få önskelistan i butiken och när en person köper något så försvinner den produkten från e-listan. Här var det lite old school. Vi fick ett papper där vi själva fick fylla i alla prylar och artikelnummer, dom måste vi sedan skriva in igen på NK:s hemsida och då registeras den. Då kan vi antingen maila ut listan eller så hämtar gästerna ut den i servicedisken. Gästerna kan gå och bocka av presenten men det lät bara krångligt, lättare om det skett automatiskt.

Jaja det blev bra tillslut! Vi valde väldigt fina saker från 200 kr och uppåt …

IMG_4888

Odd och jag har beställt en Stokke-vagn och idag passade vi på att gå upp till barn-avdelningen för att få klämma på den igen. Det är denna modell vi ska, Stokke Xplory. Fast inte den färgen, den färg vi har  valt kommer i augusti så vi får tyvärr vänta lite (sjukt jobbigt!). Stokke är nog en vagn man gillar eller inte gillar. Vi älskar den! Den är hög, bebisen kommer högre upp, smidig, perfekt i storstan och har massor av bra finesser. En favorit är att man kan sätta fast babyskyddet för bilen i vagnen så att man slipper hålla på att lyfta bebisen om den sover. Alltså en ligg/sitt-del fungerar till båda. Sedan kan jag inte låta bli att längta efter vinter-utstyrseln där inbyggda vantar av päls sitter fast .. Gah.

IMG_4889
IMG_4896

Christian har charmat allt och alla idag!

IMG_4900

.. Odd gjorde den största tuggummi-bubbla jag sett på vägen hem! 

159
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00