Gröna Lund

Igår, efter mys i parken på en gräsplätt så mötte vi upp Odds vänner för att gå på Gröna Lund. Det var fantastiskt väder plus lönehelg så ni kan ju tänka er hur mycket folk det var. Jag tog en del bilder och kramades med några tjejer som ville klappa på magen, gulligt. När man är gravid så är det inte mycket man får åka, det blev Kärlekstunneln och Lustiga huset för min del. För några år sedan så hade jag tyckt att det var tråkigt att ”missa” alla attraktioner men vet ni? Jag har blivit rädd! Min adrenalin-sida som tidigare tog plats och som gjorde att jag hoppade fallskärm och åkte allt möjligt är verkligen som bortblåst. Bara i den röriga trappan upp till Lustiga huset så höll jag på att få svindel av höjden. Fy, aldrig mer. När våra barn är större så är det Odd som får leka runt.

Vad är det som gör att behovet av ”kicken” försvinner? Att hoppa fallskärm igen, att köra bil för fort eller åka en galen insane på Grönan eller fritt fall vattengrejen på Skara Sommarland, känns bara totalt galet och onödigt. Kan det vara åldern eller att jag ska bli mamma? Någon förklaring måste ju finnas, jag har ju tidigare varit mer lagd åt det galna hållet. Hur som helst så var hälften av gänget som jag så jag fick sällskap i sockvaddsätandet. Efter att alla hade åkt klart så blev det spel i alla stånd och chokladhjul. Det var mer min grej, Odds med .. Tävlingsmänniskor som vi är :- )

IMG_4869
IMG_4878

Min klänning kommer ifrån Tommy Hilfiger/Boozt! (nästan rea på allt jag valt på sidan)

 1. Joss skriver:

  Gud vad kul med Gröna Lund! (y)

 2. åh såg dig på grönan i lördags!! var jätte kul att se dig för det var min första gång jag såg dig. såg även kissie på stan så det är riktigt kul att se bloggare, det är då man vet att ni är kända haha 😉 du var riktigt fin och ni var jätte fina som par! 🙂

 3. AAH såfina NI ÄR TILLSAMMAns! och söööta! <3 HÄRLIGA bilder HELT enkelt! och jag håller med dig <3

 4. Oj skriver:

  Bara en liten rättelse… Man FÅR åka attraktioner när man är gravid, vad har du fått det ifrån att man inte får??? Jezz det känns som du verkar veta allt om allting nu eller?!

  1. Vicky skriver:

   Manga ställen undviker väl dock det, da det innebär en rejält högre risk för en gravid kvinna att aka än nagon som inte är? Jag kan dock ha fel.

 5. Vidde skriver:

  Det är inte åldern! Du är gravid och har instinkter som ser till att du inte utsätter ditt barn för onödiga risker. Jag upplevde inte det förrän vid 32, och det är ju inte troligt att du är äldre än mig….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..