ANNONS

Gröna Lund

/

Igår, efter mys i parken på en gräsplätt så mötte vi upp Odds vänner för att gå på Gröna Lund. Det var fantastiskt väder plus lönehelg så ni kan ju tänka er hur mycket folk det var. Jag tog en del bilder och kramades med några tjejer som ville klappa på magen, gulligt. När man är gravid så är det inte mycket man får åka, det blev Kärlekstunneln och Lustiga huset för min del. För några år sedan så hade jag tyckt att det var tråkigt att ”missa” alla attraktioner men vet ni? Jag har blivit rädd! Min adrenalin-sida som tidigare tog plats och som gjorde att jag hoppade fallskärm och åkte allt möjligt är verkligen som bortblåst. Bara i den röriga trappan upp till Lustiga huset så höll jag på att få svindel av höjden. Fy, aldrig mer. När våra barn är större så är det Odd som får leka runt.

Vad är det som gör att behovet av ”kicken” försvinner? Att hoppa fallskärm igen, att köra bil för fort eller åka en galen insane på Grönan eller fritt fall vattengrejen på Skara Sommarland, känns bara totalt galet och onödigt. Kan det vara åldern eller att jag ska bli mamma? Någon förklaring måste ju finnas, jag har ju tidigare varit mer lagd åt det galna hållet. Hur som helst så var hälften av gänget som jag så jag fick sällskap i sockvaddsätandet. Efter att alla hade åkt klart så blev det spel i alla stånd och chokladhjul. Det var mer min grej, Odds med .. Tävlingsmänniskor som vi är :- )

IMG_4869
IMG_4878

Min klänning kommer ifrån Tommy Hilfiger/Boozt! (nästan rea på allt jag valt på sidan)

53
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00