ANNONS

Boob

/

Jag har ju varit på jakt efter bekväma underkläder som passar min nya bli-mamma-kropp, som jag  för övrigt älskar! Jag har alltid tyckt att jag är fin men det är något speciellt med kulan på magen. Dock är det lite svårare med underkläder. Helt plötsligt är allt som är hårt och har bygel fruktansvärt obekvämt. Jag tror att det beror på att hela bröstkorgen ökar sin omkrets. Hur som helst så fick jag testa två BH:ar från Boob, det är ett gravid/mamma-märke. När jag fick hem dom i storlek M så tänkte jag att det här kommer aldrig att gå. Tyget rymmer liksom min bröstvårta .. Men BH:n töjde sig och satt precis som en perfekt sport-bh. Tajt men ändå så skön. Brösten håller sig på plats när jag går. När vår bebis kommer så kan jag även amma med den, man lyfter bara borta ena tyget. Smart!

Förresten, när jag hade somnat igår så ligger Odd bakom mig och håller på magen en lång stund (han gör alltid det när vi sover). Hur som helst så väcker han mig och utbrister ”Jag tror att jag kände en liten spark”. Sedan låg jag vaken en lång stund och väntade men inget hände. Snart så!

IMG_4862
IMG_4863

Skön gravid/mamma-BH från Boob. Odd tycker dock att det ser hysteriskt roligt ut när jag viker ner tyger och bröstet sticker fram. Jag har 80 E och storlek M sitter bra på mig nu. Kan hända att jag får gå upp till en L längre fram.

42
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00