Boob

Jag har ju varit på jakt efter bekväma underkläder som passar min nya bli-mamma-kropp, som jag  för övrigt älskar! Jag har alltid tyckt att jag är fin men det är något speciellt med kulan på magen. Dock är det lite svårare med underkläder. Helt plötsligt är allt som är hårt och har bygel fruktansvärt obekvämt. Jag tror att det beror på att hela bröstkorgen ökar sin omkrets. Hur som helst så fick jag testa två BH:ar från Boob, det är ett gravid/mamma-märke. När jag fick hem dom i storlek M så tänkte jag att det här kommer aldrig att gå. Tyget rymmer liksom min bröstvårta .. Men BH:n töjde sig och satt precis som en perfekt sport-bh. Tajt men ändå så skön. Brösten håller sig på plats när jag går. När vår bebis kommer så kan jag även amma med den, man lyfter bara borta ena tyget. Smart!

Förresten, när jag hade somnat igår så ligger Odd bakom mig och håller på magen en lång stund (han gör alltid det när vi sover). Hur som helst så väcker han mig och utbrister ”Jag tror att jag kände en liten spark”. Sedan låg jag vaken en lång stund och väntade men inget hände. Snart så!

IMG_4862
IMG_4863

Skön gravid/mamma-BH från Boob. Odd tycker dock att det ser hysteriskt roligt ut när jag viker ner tyger och bröstet sticker fram. Jag har 80 E och storlek M sitter bra på mig nu. Kan hända att jag får gå upp till en L längre fram.

 1. Selma skriver:

  Har du E kupa o vanliga fall? Oj..

 2. Jag har precis den där BH:n, den är superbra vad gäller att amma i. Dock måste jag tyvärr hålla med tidigare kommentarer gällande storleken. Jag hade 75A när jag var gravid, och nu när jag har mjölk i brösten använder jag storlek M i just den BH:n 🙂 Så satsa på att köpa bh först efter du kommit hem från BB.

 3. Annika skriver:

  Kan garantera att du måste upp storlekar sen. Min gick från 75E – till storlek 75H(!!) Helt insane! Såå galet stoora bröst fulla med grädde 🙂 Så min prinsessa sov varje natt, fast det vågade jag inte säga högt till andra helt utslitna mammor 😉

  Köpte alla mina på nätet från typ UK, massa bra nätbutiker som har såå stora storlkear går knappt att få tag i i Sverige, Norge där jag bor. Ett tips är asos.com massa fina mammakläder å underkläder 🙂

 4. Yvve skriver:

  Tyvärr så kan du inte räkna med att ha samma storlek när mjölken rinner till. Ett tips jag fick var att köpa amningsbh när det var några veckor kvar och köpa en storlek för stor. Dock räckte inte detta tips mig fullt ut…men jag blev nog ovanligt stor.
  Jag har 65D vanligtvis (har naturligt stora bröst) gick till 65E under graviditet och när mjölken rann till hade jag som störst 65I. Tokigt stora bröst fick pressa dem tillbaka så dottern fick luft.

  Skulle inte amningen inte fungera är det inte hela världen. Det är inte alltid lika enkelt som det ser ut. Jag fick komplettera på kvällen och vid 4 mån slutade dottern frivilligt och valde flaskan före mig. Ett annat tips är att eftersom du får sent på året köp varma bröstskydd som du lägger i bh:n. Otroligt skönt när det är kyligt ute.

 5. Liz skriver:

  Tack för tipset! Börjar känna mig obekväm i mina nuvarande behån så dags att leta efter alternativ!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..