Fredag!

Idag är min sista riktiga jobbdag! Men Odd har inte semester för ens nästa fredag så det känns som att nästa vecka kommer bli en mix mellan ledighet och jobb tills Odd och jag åker iväg. Inga möten bokade men säkert lite mail och sådant för min del. Idag ska jag iväg på jobb nu på förmiddagen och sedan väntar jobb med Spotlife på kontoret. Odd ligger hemma och är sjuk med feber så jag tänkte komma hem lite tidigare och vara en snäll fästmö och ordna med middag.

IMG_4850

Klänning från Soaked in Luxury/Boozt.

 1. Jennie skriver:

  Belle, du är ju söt som socker! Håller intemed om alla dina åsikter, men du kommer att bli en jättejättebra härlig mamma som peppar och älskar och tar hand om dina barn på alla sätt och vis!

 2. Vad fint klänningen satt, du passar riktigt fint i blått. 🙂

 3. Sven skriver:

  Shit va tjock du blivit.. 🙁

 4. Sara skriver:

  Alltså, du ser ut som en gris på riktigt!! Haha!

  1. hehe skriver:

   hahahah ;D

 5. Annie skriver:

  Hej Isabella, jag kommer här med en kommentar i ALL VÄLMENING och det gäller dina ögonbryn. Självklart får du forma dom som du vill, men på senare månader så har dina ögonbryn gjort att du antingen ser skeptisk, förvånad eller ledsen ut, på foton. Om du skulle böja tippen längst fram lite till så tror jag att du skulle ge ett mindre ledset intryck. Lite så som du hade förut! Hoppas allt är fint.

  1. Anna skriver:

   Har tänkt samma sak, att Bella ser ledsen eller förvånad ut på många bilder.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..