Fira!

Jag kom hem vid fyra idag, har haft bra möten hela dagen speciellt med Spotlife. Pingis flög iväg imorse för att signa ett kontrakt för vårt bolags räkning. Herregud vad vi måste fira! På måndag ska vi göra det över en lunch. Nu dröjer det bara några veckor innan vi kan berätta vad vi håller på med exakt för er. Som jag längtar! Ledtråden är en fabrik i Göteborg och lager/logistik/partner i Växjö.

Odd ligger i feber hemma och jag känner mig också dålig, tror att jag egentligen också är sjuk men pressen i och med tingsrätten igår fick mig att hålla mig pigg, nu när jag slappnar av så kommer allt.  Tror att det blir sjukstuga för oss här hemma i helgen. Har lagt mig på sängen och börjat på en ny bok av författaren Khaled Hosseini, jag älskar hans tidigare Flyga Drake och Tusen strålande solar. Blir som sagt en lugn kväll hemma, men inombords hoppar jag av glädje, vad vi är grymma!

IMG_4841

En bra bok och Marabous nya kakor!

Tyvärr har jag kräkts hela dagen idag. Nu är jag i vecka 21 och tycker att det är på tiden att det slutat.

 1. M skriver:

  Stackars barn som får i sig en massa socker innan de ens är fött.

 2. Amanda skriver:

  Ju mer du kräks, ju likare blir barnet dig 🙂 Låter sjukt med är faktiskt så. 🙂

 3. Hanna skriver:

  När man är gravid och mår illa får man äta det som går att få ner, vilket ofta blir kakor, godis osv. Den lilla näring det ger bebisen är bättre än ingen näring alls… 🙂

 4. Trash skriver:

  Vilken redneck du är som ständigt trycker i dig kakor, Dumle, Plopp osv….

  1. Linn skriver:

   Redneck bara när det gäller andra, kakor, chips, choklad, efterrätter m m är bara ”lyx” när det gäller vissa, WT-varning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..