Tingsrätten

Vid lunch idag så åkte jag med upp med mitt ombud Ludvig Blomqvist till Skövde Tingsrätt för att träffa talarförmedlingen som jag skulle haft en föreläsningsturné i början av året med. Det blev ju inte av och jag skickade en stämningsansökan. Vi satt i salen från 13.30 till 17.00 och det slutade med förlikning. Både är nöjda och resten är det sekretessavtal på så jag skriver inget mer.

img_5153

Från SN.se 

Det var några journalister på plats men jag fick köra den klassiska ”inga kommentarer”. Det fanns ju dessutom inte så mycket att säga innan vi drog igång. 

IMG_4847

Nu firar jag lite med en Dumle-påse på väg hem mot Stockholm 🙂

 1. Anneli skriver:

  Ät inte mer dumle! Det innehåller härdat fett och är inte bra för någon varken man är gravid eller ej. Lyckönskningar till dig och Odd med bebis och bröllop!

 2. Sofia skriver:

  Är lite svårt att åka ”upp” till Skövde från Stockholm, då Skövde ligger längre ner i landet..

 3. A skriver:

  Hur mycket socker och ”skit” äter du varje dag? Jag tänkte eftersom du är gravid.

 4. Linnea skriver:

  Det heter Skaraborgs tingsrätt!

 5. Jag förstår inte, du det blev inga föreläsningar eftersom ingen var intresserad… Så du stämmer bolaget för att de inte har betalat för ett arbete du aldrig utförde? Bra juridisk representation du har.
  Hoppas du inser de konsekvenserna av ditt handlade…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..